Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717053 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone Arena Hesabından

Çok ilginç , Vodafone Arena hesabı İlk Defa Güncel resim paylaşmış :alala: :alala:
Normalde hep Eski Foto paylaşırdı :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

bu sefer Oradayım @Fatih  :bandit: :bandit: Şafak 11
Gel de su laptopa format at be.. @Altuğ L'pool macina geldi ama mac cikisi gordum onu, yakalayamadim mac oncesi...  :D :D :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı megiddo

çatı kirişindeki askıya benzeyen çıkıntılar ne işe yarayacak?

Çevrimdışı ErsinA.

Membran montajında bir işe yarayacağı söylendi o çıkıntıların.

Membran montajında bir işe yarayacağı söylendi o çıkıntıların.
Havaya kalkacak Çelik iskelet onlara mı baglanacak Acaba :alala: :alala:

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 14:50:20 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

faruk hocama sormustum ben gecen gün kolonlarin hizasındaki strand jacker mi ne onlar icin digerleride membranları
Arkadan düz tutmak icin olabilir flen dendi :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

:ok:

paletli ve sarı vinçten birer tane daha olaydı .
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 15:18:29 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

İşte burada buyuk bir yanlışın var :iscrewy: Kredi Çekilmedi , Kredi anlaşması yapıldı yani Aktif bank Kulübe para vermiyor , İnşaattaki Firmaların Parasını oduyor , Bu 100 milyonu biz buyuk ihtimalle odemeyecegiz çünkü Tribunlerden birini Aktif bank Tribünü yapıp krediyi bu şekilde odeyecegiz Yüksek ihtimal :biggrinking:
Ayrca Çatının değeri 17 milyon € , Biz 8 milyon € sunu peşin verdik zaten geriye 9 milyon € kaldı :bandit:
nerden biliyorsun kulübün muhasebesinimi tutmaya başladın  :alala: aynı şey değilmi kulübe para vermiyor ödemeleri yapıyor sonuç stad için kredi çekiliyor ve stada harcanıyor  :bandit: burda yanlış olan ne var

Çevrimdışı Fatih

nerden biliyorsun kulübün muhasebesinimi tutmaya başladın  :alala: aynı şey değilmi kulübe para vermiyor ödemeleri yapıyor sonuç stad için kredi çekiliyor ve stada harcanıyor  :bandit: burda yanlış olan ne var
Abi sakin ol... Yunus Emre'de gidiyordu zaten...  :lol: :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı drmmm

:busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:

-GELECEK SEZONUN İLK MAÇLARINA YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ-

Mayıs ayı sonuna kadar çatı çalışmalarını bitirmeye hedeflediklerini ifade eden İhsan Coşkun; "Kaba inşaatın çatı bölümüyle ilgili her şeyi bitti. Rampa inşaatı var. Çatının da Mayıs ayı sonuna kadar bitirilmesi için çaba harcanıyor. Çatı devam ederken, üst kaplaması yapılmadan çim yapımına başlanacak. Çim biter bitmez, saha açılabilir. Ama stadın açılması konusunda bir şey diyemem. Bunu Yönetim Kurulumuz belirleyecek. Gelecek sezonun ilk maçlarına yetiştirmeye çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Çevrimdışı ErsinA.

Dün @FARUK yazmıştı sanırım.

Kırmızı işaretlediklerim çelik halat bağlantısı, yeşil işaretlediklerim membran montajı için kullanılacak.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı megiddo

faruk hocama sormustum ben gecen gün kolonlarin hizasındaki strand jacker mi ne onlar icin digerleride membranları
Arkadan düz tutmak icin olabilir flen dendi :ok:
mantıklı, biri de gerilen halatları tutacak demişti sanki ama o halatları tutmak için yeterince güçlü değil izlenimi veriyor ama membranları tutabilir

Çevrimdışı megiddo

Dün @FARUK yazmıştı sanırım.

Kırmızı işaretlediklerim çelik halat bağlantısı, yeşil işaretlediklerim membran montajı için kullanılacak.
:ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

:busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:   :busted_cop:

-GELECEK SEZONUN İLK MAÇLARINA YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ-

Mayıs ayı sonuna kadar çatı çalışmalarını bitirmeye hedeflediklerini ifade eden İhsan Coşkun; "Kaba inşaatın çatı bölümüyle ilgili her şeyi bitti. Rampa inşaatı var. Çatının da Mayıs ayı sonuna kadar bitirilmesi için çaba harcanıyor. Çatı devam ederken, üst kaplaması yapılmadan çim yapımına başlanacak. Çim biter bitmez, saha açılabilir. Ama stadın açılması konusunda bir şey diyemem. Bunu Yönetim Kurulumuz belirleyecek. Gelecek sezonun ilk maçlarına yetiştirmeye çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
İhsan amca ne zaman demiş bunu hoaydaaaaa  :evillol:

Yahu @Necmi abi bana kızmak için yer arıyorsun , Resmi açıklama bu şekildeydi...
Ha tribün sponsoru olayı benim tahminim onu da belirttim zaten..

Çevrimdışı ahmetx

stadyum bitmis yaaa serin çimi oynayalım  :evillol:
çimi @Yucel11 yerleştirir buralardaysa.....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Abi sakin ol... Yunus Emre'de gidiyordu zaten...  :lol: :D
:alala: :alala: Yo Hiç biyere gitmiyorum :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Kemal

Yarım yüzyıl sonra takım ülke stat v. ne durumda olacak acaba ? :alala:

İhsan amca ne zaman demiş bunu hoaydaaaaa  :evillol:
Bugun :tabe: Az önce Haber1903 yayınladı :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 15:09:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yarım yüzyıl sonra takım ülke stat v. ne durumda olacak acaba ? :alala:
50 yılda 40 şampiyonluk nasıl olur :sevinc
kaç yıldız ediyor 9 mu 10 mu
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana