Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5720909 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Enes54

Hosbulduk  :halay: Cevaplar icin tesekkür ederim

Çevrimiçi hasankale

Prekast işinin mart sonuna kadar biteceğine gerçekten inanan var mı ?

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar yarım saat önce kalktığımdan günaydın diyemiyeceğim ,saat 14 olmuş ,merhaba . günün sorusu bu , bir çatı kirişi 2.5 - 3 kolonu kapatıyorsa kaç çatı kolonu konacak? . :alala:  :alala:

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar yarım saat önce kalktığımdan günaydın diyemiyeceğim ,saat 14 olmuş ,merhaba . günün sorusu bu , bir çatı kirişi 2.5 - 3 kolonu kapatıyorsa kaç çatı kolonu konacak? . :alala:  :alala:
ahmet abi 30 civarı olur diye düşünüyorum.günde sağlam bir tane taksalar.bekleme süreleriyle beraber nisanı başı gibi biter ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

şuan mesafe olarak bakarsak 2 kolon arası mesafe dolduruyor abi
hepsi aynı şekilde olursa 41 tane kiriş konur
tabi bu hepsi 2 aralık mesafesinde olursa bölünürse sayı artabilir

Çevrimdışı Deniz

Ahmet abi farklı boyda kirişler gelebilir.Hepsi standart boy olmaz bence.Özellikle köşe noktalarında ve dönüşlerde kirişlerin boyu ve sayısı epey değişecektir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

eski açık rampadan bir foto için, yarım saat tek ayak üzerinde durabilirim . :D

Çevrimdışı Deniz

Mart sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz dediler ama bence çok zor daha vinçlerin sökümü falan var..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

Ahmet abi farklı boyda kirişler gelebilir.Hepsi standart boy olmaz bence.Özellikle köşe noktalarında ve dönüşlerde kirişlerin boyu ve sayısı epey değişecektir..
aslında köşelere de bir bütün halinde üretilip gelebilir.eğer öyle olursa çok daha kısa sürede birbirine bağlanır.hem daha az parça hem daha hızlı montaj hemde daha sağlam bir yapı olur.birbirini tutan 50 parça yerine 30 parça daha sağlam olur diye düşünüyorum.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi 30 civarı olur diye düşünüyorum.günde sağlam bir tane taksalar.bekleme süreleriyle beraber nisanı başı gibi biter ...
zaten bilmece de burada kardeşlerim, bunu @bjk_mabet kardeşim bilir mi acaba.

Çevrimdışı ahmet türker

şuan mesafe olarak bakarsak 2 kolon arası mesafe dolduruyor abi
hepsi aynı şekilde olursa 41 tane kiriş konur
tabi bu hepsi 2 aralık mesafesinde olursa bölünürse sayı artabilir
ama 15 günde biter gibi görünüyor gibi sence de biter mi @FARUK  kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

eski açık rampadan bir foto için, yarım saat tek ayak üzerinde durabilirim . :D
sesimi duyan var mııııııı.

Çevrimdışı Tolga

Ben de zor görüyorum ama belli de olmaz bakalım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sozkul

@sozkul hocam T2 yi nokta değil bir daire olarak düşünürseniz anlarsınız karşıt güç öyle oluşacak :)

Anladim, cok sagol @Ümit Marmaris.

Çevrimdışı FARUK

ama 15 günde biter gibi görünüyor gibi sence de biter mi @FARUK  kardeşim.

zor bir işlem gibi durmuyor abi belirleyici olarak parçaların getirilme süresi esas olay sanırım

Çevrimdışı ahmet türken

Bu ne abi ya. P2 ler t3 ler z bilmem kaçlar. Arkadaş herkes mühendis oldu valla helal olsun :evillol: @Necmi abi siz orada mimarlıktı, mühendislikti bir kaç diploma hazırlayın bence. İnşaat bittiğinde millete dağıtın. Ufaktan ufaktan bu bilgiyle çok rahat inşaat işine girişebilirler. Ben diploma falan istemem. Hiç anlamam p den t den z den . Bana stadı bitirin ben girip seyredip, delireyim yeter. Horoza sorulan tavuk yumurta ilişkisi gibi :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

Herkese Dortmund'tan selamlar :) , uzun zamandir takip ediyordum forumu ama sonunda bende diger Ziyaretciler gibi dayanamayip araniza katildim ve hemen ilk sorumu sormak istiyorum, bir kac cevap verildi ama emin olamadim. Cati ile tribün arasindaki mesafe (4m söyleniyor) Stad'daki akustigi engeller mi? Yeni yuvamizda en cok merak ettigim konulardan biridir.  :alala:

Hoşgeldin bizden de sana selam olsun  :)

Çevrimdışı ahmet türker

bu stad bittiktan sonra ,sadece şeref bey ,baba hakkı ve süleyman seba  değil kurucularımız olan ahmet fetgeri ,mehmet ali fetgeri ,fuat balkan ,mehmet şamil bey (bu çok önemli)ve diğer 18 kurucunun ismi ,duvarlarda mı olur artık neresi uygun olursa yazılmalı . bu kurucular olmasa idi şu anda beşiktaş jk olmazdı .

Çevrimdışı sozkul

commerzbank arena gibi son derece ideal ve sırıtmayan bir çatı yüksekliği örneği varken bizim çatı çok alçak bile diyebiliriz, bazılarımız çatının yüksek olduğundan şikayetçi ama bitince keşke biraz yüksek olsaydı diyen bile çıkabilir.

Catimiz cok alcak, basik bir ortam olusacak, galiba 7 metreye izin alamadilar.
Kapali ust son siralarda oturan birisinin Numarali ust son sirada oturanlari goremeyecegini dusunuyorum.

Çevrimdışı TØLGA

mart sonu degilde nisan 7 flen biter diye ümit ediyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı demir_kArtAl

@sozkul hocam T2 yi nokta değil bir daire olarak düşünürseniz anlarsınız karşıt güç öyle oluşacak :)

pi yi kaç alalım?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmetx

Catimiz cok alcak, basik bir ortam olusacak, galiba 7 metreye izin alamadilar.
Kapali ust son siralarda oturan birisinin Numarali ust son sirada oturanlari goremeyecegini dusunuyorum.
görür ama iç çemberin arasından görür...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı attila_metu

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 
Çatı çalışmaları

Beyaz çelikler iskele değil mi? Belli süre sonra kaldırılacaklar mı?

Çevrimdışı nannan

Kartalyuvasında %35 indirim başlamış. Reklamsız ve çubuklu forma takıntısı olan arkadaşlar hentbol formasını kaçırmasın. Hem sade hem de fiyatı çok uygun. Ürün de Kartal Yuvası'nın kendi ürünü. Para da komple kulübe kalıyor. :ok:

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44205