Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721109 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

bunu okudum cok rahatladım hocam iyi bari:))) 30 kiriş dersek her seferinde 3 defa getirseler 10 sefer duzenlemek yetecek..ama kolonlar baya bekleteceketir sayıca fazla
kardeşim aslında bekletmez kolonlar.işler birbirini takip etse.mesela kirişler devam ederken kolonlar ilerlese ve birbirini beklemese son noktada buluşurlar.tabi bu arada prekast da bir yandan ilerliyor olacak.bütün bunların yanında ilk kiriş takılan yerden çelik halatlar başlar .böylece işler birbirini takip eder.tabi bu bizim kafamızdan geçen.umarım engel teşkil eden şeyler çıkmaz.(malzeme bekleme ,işin çakışması,vs.)
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı sozkul

biz de son teknoloji kullanılıyor,fizik kuralları bile alt üst olacak ,şaka bir yana maracana da çatı iskeleti 3 deki gibi

Ben Maracanayida cozemedim @ahmetx , P kuvvetini uygulamak icin gokyuzune bir halat baglayabilirler bu isi cozer. Bu olamayacagina gore tek cozum T2 cekme kuvvetinin karsida bir yere halat ile baglanmasi ile mumkun, buda isi cozer cunku T2 C noktasindan yukarda, ama karsida nereye baglayacaksin halati?
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 13:06:33 sozkul ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

Herkese Dortmund'tan selamlar :) , uzun zamandir takip ediyordum forumu ama sonunda bende diger Ziyaretciler gibi dayanamayip araniza katildim ve hemen ilk sorumu sormak istiyorum, bir kac cevap verildi ama emin olamadim. Cati ile tribün arasindaki mesafe (4m söyleniyor) Stad'daki akustigi engeller mi? Yeni yuvamizda en cok merak ettigim konulardan biridir.  :alala:
:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

Bencede bu yükseklik ideal. Ayrıca yükseklik az olursa da tribünlerin en üst sıradan karşı tribünün en üst sırası görünmeyebilir. Buda hoş bir görüntü olmaz.

Çevrimdışı ahmetx

Ben Maracanayida cozemedim @ahmetx , P kuvvetini uygulamak icin gokyuzune bir halat baglayabilirler bu isi cozer. Bu olamayacagina gore tek cozum T2 cekme kuvvetinin karsida bir yere halat ile baglanmasi ile mumkun, buda isi cozer cunku T2 C noktasindan yukarda, ama karsida nereye baglayacaksin halati?
:dontknow:
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 13:28:51 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yavvuzz

Bugün piayasa hareketli , açılış maçı hayalleri filan . Galiba stadımız yavaş yavaş bitiyor  :claps:

Çevrimiçi Necmi

Herkese Dortmund'tan selamlar :) , uzun zamandir takip ediyordum forumu ama sonunda bende diger Ziyaretciler gibi dayanamayip araniza katildim ve hemen ilk sorumu sormak istiyorum, bir kac cevap verildi ama emin olamadim. Cati ile tribün arasindaki mesafe (4m söyleniyor) Stad'daki akustigi engeller mi? Yeni yuvamizda en cok merak ettigim konulardan biridir.  :alala:
aramıza hoş geldin @Enes54

Çevrimdışı ALI RIZA

P hizasındaki Halat ne kadar kendine çekersen önü o kadar kalkar... T2 ye vs karşılıklı halata gereş yok zaten sabit uclar ileride birleştiği için üst P halatı gerdiğinde alttaki haladı 1/2 oranında gereceksin... bu işlemi tüm hala için yapınca sorun olmuyor...

Çevrimdışı FARUK

bağlama değilde abi t2 - t3 noktalarında iç çelik halka oluyor oralarda gerim kuvveti oluşuyor
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 13:35:48 FARUK ]

Çevrimdışı quentine83

numaralı alt kat prekastların vincin oldugu yerler hariç patır patır dizilmesi lazım.hep düz prekastlar.artık çatı da işin içine girdiğine göre bu 25 gün çok önem kazandı.25 gün sonra hem prekastın sonuna gelmeli ,hemde çatı kolonları bitmiş olmalı ve çatı kirişleri de baya yol almış olmalı...nisan bizim için süper olacak...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ErsinA.

Forum sayesinde fizikte öğreniyoruz...  :evillol:

Bu stad bize çok şey öğretti ama en önemlisi #SABRETmeyi öğretti.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

@sozkul hocam T2 yi nokta değil bir daire olarak düşünürseniz anlarsınız karşıt güç öyle oluşacak :)

Çevrimdışı TØLGA

rampadan bugün foto gelicek mi bakalım ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@sozkul hocam T2 yi nokta değil bir daire olarak düşünürseniz anlarsınız karşıt güç öyle oluşacak :)
Aynen öyle  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

abi, lütfen seviyeyi yükseltmeyin... "adamlar yapıyor be" noktasında bırakırsanız sevinirim.

Çevrimdışı ErsinA.

abi, lütfen seviyeyi yükseltmeyin... "adamlar yapıyor be" noktasında bırakırsanız sevinirim.

:evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

adamlar yapıyor bee :D

Çevrimdışı yavvuzz

puhahah iyiydi.

Çevrimdışı Efe

Strand jackler falan deyip bizim kafamızı bulandırma @Efe, açık konuş  :evillol: :evillol:
catiyi kaldiracak kirikolar abi turkcesi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

commerzbank arena gibi son derece ideal ve sırıtmayan bir çatı yüksekliği örneği varken bizim çatı çok alçak bile diyebiliriz, bazılarımız çatının yüksek olduğundan şikayetçi ama bitince keşke biraz yüksek olsaydı diyen bile çıkabilir.

Çevrimdışı FARUK

commerzbank arena gibi son derece ideal ve sırıtmayan bir çatı yüksekliği örneği varken bizim çatı çok alçak bile diyebiliriz, bazılarımız çatının yüksek olduğundan şikayetçi ama bitince keşke biraz yüksek olsaydı diyen bile çıkabilir.

olmama ihtimali yok zaten hocam :)

Çevrimdışı ahmetx