Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721192 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 
Çatı çalışmaları
çatı yüksekliği ideal bence ,commerzbankta 7m
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 
Çatı çalışmaları
kolon ve kirisler icin 1 ay gibi bir sure veriyorum heralde bitirirler halatlarda bu sure icinde serilmeye baslanir orta yuvarlakla beraber :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

çatı kolonları kirişlerin yanında çok zayıf kaldı...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

bu çıkıntılar tam olarak ne işe yarayacak biliyormusun @FARUK hocam ? :alala:

sutunların üzerine denk gelen delikli olanlar germe işlemindeki çelik halatların germe tamamlanınca bağlanacağı yer
diğerleride sanırım membranın arkada düz bir şekilde sonlanması için zemin oluşturacak

Çevrimdışı baro19

Ahh Ahhh :) Stadyumda hafriyat diye birşey olmasaydı şuan ki aşamadan  2-3 adım önde olurduk :)

Çevrimdışı quentine83

bu kirişlerin içi dolumu yoksa I profil şeklindemi.muhtemelen çatı kolonlarıyla bağlanabilmeleri için boş olabilir.bide bizim tribün oval.kirişlerde oval mi üretildi yoksa prekastlardaki gibi köşeli mi olacak...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Bu çatı kirişi görsellerden daha kalın ve daha büyükmüş ya.Maşallah  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

Ahh Ahhh :) Stadyumda hafriyat diye birşey olmasaydı şuan ki aşamadan  2-3 adım önde olurduk :)
2-3 adım derken? hangi adım ,hafriyat olmasaydı şu an maçlarımızı sezon başından itibaren vodafone arenada oynuyorduk
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 12:47:15 ahmet türken ]

Çevrimdışı Efe

Cati kirisleri normal boyutta bu tarz catilarda genel olarak kullanilir bunlar cati gerildikten sonra goruntu olarak daha guzel gorunecekler ben renklerininde degisecegini dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

82 adet çatı kolonu vardı .ortalama 30 tane çatı kirişi   bütün tribünleri döner(bir tanesi 2 buçuk kolon mesafesini kapatıyor) .günde bir tane bile taksalar.1 ayda biter gibi görünüyor.tabi o arada diğer çatı kolonları bitecek ve aksamadan devam edecek.ve tabi prekast işi de bitecek.o zaman yetişir deriz işte...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Strand jackler tam kirislerin halat baglanti noktasina takilacak cati isini cozdum tam olarak bugunku gelismeden sonra :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

sayacak bişey kalmadıydı, bu çatı kirişleri iyi oldu  :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ALI RIZA

Takılan Catı kirişlerinden sonra bir ekip ondan sonraki işlemi başlatsa... Çatı firmasına söz geçiremiyor muyuz acaba ? Catı bu kadar ağırdan alınamaz...

Çevrimdışı demir_kArtAl

Strand jackler tam kirislerin halat baglanti noktasina takilacak cati isini cozdum tam olarak bugunku gelismeden sonra :D

Strand jackler falan deyip bizim kafamızı bulandırma @Efe, açık konuş  :evillol: :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Enes54

Herkese Dortmund'tan selamlar :) , uzun zamandir takip ediyordum forumu ama sonunda bende diger Ziyaretciler gibi dayanamayip araniza katildim ve hemen ilk sorumu sormak istiyorum, bir kac cevap verildi ama emin olamadim. Cati ile tribün arasindaki mesafe (4m söyleniyor) Stad'daki akustigi engeller mi? Yeni yuvamizda en cok merak ettigim konulardan biridir.  :alala:

Çevrimdışı ozan062

82 adet çatı kolonu vardı .ortalama 30 tane çatı kirişi   bütün tribünleri döner(bir tanesi 2 buçuk kolon mesafesini kapatıyor) .günde bir tane bile taksalar.1 ayda biter gibi görünüyor.tabi o arada diğer çatı kolonları bitecek ve aksamadan devam edecek.ve tabi prekast işi de bitecek.o zaman yetişir deriz işte...

bunu okudum cok rahatladım hocam iyi bari:))) 30 kiriş dersek her seferinde 3 defa getirseler 10 sefer duzenlemek yetecek..ama kolonlar baya bekleteceketir sayıca fazla
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Herkese Dortmund'tan selamlar :) , uzun zamandir takip ediyordum forumu ama sonunda bende diger Ziyaretciler gibi dayanamayip araniza katildim ve hemen ilk sorumu sormak istiyorum, bir kac cevap verildi ama emin olamadim. Cati ile tribün arasindaki mesafe (4m söyleniyor) Stad'daki akustigi engeller mi? Yeni yuvamizda en cok merak ettigim konulardan biridir.  :alala:
:hosgeldin aramıza akustik hesapları mutlaka yapılmıştır burada konserlerde verilecek sonuçta konserler için en önemli unsurlardan biri  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

inşallah öyle bir oluşum olur  integral forex ile bu sene tek taraflı bitiyor sözleşme kontrata göre 5 6 milyon verip devam edebilirler
şuan takımın  sıralamasına bakarsak devam etmemeleri kuvvetle muhtemel ayrıca bastetbol a.ş olarak kulübden ayrılmalı gelen gelirler
malesef sadece basketbol takımına gitmiyor ortak havuza gidiyor böyle olunca en büyük sponsor gelsede kaçar büyük sponsor bulunur ilk adım
BEŞİKTAŞ BASKETBOL A.Ş olmalıdır  :ok:
basketbol aş zaten şu anda diye biliyorum ben. hatta gelen sponsor da yönetimde belli oranda söz sahibi olabiliyor. bence integral forexle geçiş dönemini gayet güzel geçiriyoruz. takım playofflara kadar toparlanacaktır. zira herkes gerçek potansiyeli biliyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

Gerçekten çatı kirişini görünce çok duygulandım.Hafriyat kamyonu saymaktan buralara kadar geldik.şükürler olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

aramıza hoşgeldiniz hocam
4mden biraz daha az ayrıca en arka sıraya korkuluk yapılacak (kırılmaz cam yada beton mu olacak belli değil )
referans stat güvenlik rehberlerinde yeni statlarda en az 1.1m olmalı deniyor
yani çok bir açıklık kalmayacak ama köşelerde sıra sayıları nedeniyle artacak tabi ki
ben gerek diklik gerekse stadın çukurda olması nedeniyle  sorun oluşturacağını düşünmüyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türken

:hosgeldin. Hayır akustiği etkilemez. Çatı yüksekliği çok değil. Aksine bir çok stada göre çok düşük. Sesin daha net anlaşılması ve boğulup stad içinde  kalmaması için çatı ile tribün arasının bir miktar boş bırakılması gerekiyor. Bu boşlukta bizde minimum seviyede

Çevrimdışı ahmetx

deniz tarafındaki küfekili kolonlar seyrek olduğundan ,eski açık tribünleri çok sırıtacak bu kısma ne yapacaklar çok merak ediyorum.

Çevrimdışı darkfather

Sabah stadın yanından geçerken işçiler içeriye turuncu ambalajlı büyük büyük donanımlar taşıyorlardı. sanırım onlar da havalandırma ilgili. emin değilim ama çimento da olabilir.

O değil de açılış gününün şu şekilde olmasını düşünüyor ve hayal ediyorum ben:

-Herkesin istediği gibi stadın açılış gününde büyük bir kulüp davet edilmeli (Madrid, Barca, Juve, ManU gibi).

-Kombinelerin geçerli olduğu, bilet satışının yapılacağı bir karşılaşma olmalı. Bilet fiyatları ne pahalı, ne de ucuz, tam ayarında olmalı. (Hasılat parası için)

- Maç 20.00'de başlayacaksa tören 15.00'da başlamalı.

- Stadın yapılışının tamamının kaydedilmiş olduğunu düşünüyorum. Bu kayıtları time lapse şeklinde taraftara izletmeliler.

- Dev bir ekranda (aman çimlere zarar gelmesin  :D ) bir İnönü - Vodafone Arena belgeseli izletilmeli.

- Başta Hakkı Yeten, Şeref Bey, Süleyman Seba gibi efsane isimlerimiz olmak üzere bütün efsanelerimiz anılmalı.

- Dev ekranda Beşiktaş formasını terletmiş kişilerin ismi akmalı (Zalad ve Tümer denen şahıslar hariç).

- BURASI ÇOK ÖNEMLİ: Stadın yapımında emeği geçen tüm işçiler, mühendisler, şoförler, sahneye çıkartılıp 41.903 kişiye alkışlatılmalı.

- Yine Maçtan önce yaşayan ve oynayabilecek durumda olan Beşiktaş efsanelerinden iki takım yapılıp (Siyah Takım - Beyaz Takım) 30 ya da 45 dakikalık bir müsabaka yapmalı.

- Fikret Başkanın dışında stadın yapımında emeği geçen (Mabet mutlaka konuşmalı mesela) kişiler anılarını anlatmalı.

- Adı Y, soyadı D ile başlayan eski başkan müsveddelerinin adı anılmamalı.

- besiktasarena.com ve varsa benzeri sitelere (başka var mı böyle bir ortam bilmiyorum) teşekkür edilmeli.

- Beşiktaşlı sanatçılar (Hakan Altun - Zafer Algöz - Umut Kurt - Birol Can) sahne almalı. Bizi coşturmalı.

- İstiklal Marşı ve Beşiktaş marşları okunduktan sonra ilk karşılaşma başlamalı.

- Beşiktaş kesinlikle yenmeli  :lol: :lol: :lol: :lol:

- Maç bittikten sonra ağaçlı yoldan semte yürüyüp sabaha kadar stad hakkında konuşulmalı, o unutulmaz gün değerlendirmeli.

- Ama her şeyden önce o günü görmeyi Allah bize hepimize nasip etmeli. İnşallah görürüz.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 13:04:00 darkfather ]

Çevrimdışı TØLGA

basketbol aş zaten şu anda diye biliyorum ben. hatta gelen sponsor da yönetimde belli oranda söz sahibi olabiliyor. bence integral forexle geçiş dönemini gayet güzel geçiriyoruz. takım playofflara kadar toparlanacaktır. zira herkes gerçek potansiyeli biliyor.
lafta öyle ama tam olarak öyle degil emin ol  gelen sponsorluk paraları flen direk basketbola gitmiyor
önümüzdeki maçlara bakıyorumda işimiz çok zor inşallah dediğin gibi olur integral forexe bağlı devam edip etmemesi göreceğiz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK