Sabah stadın yanından geçerken işçiler içeriye turuncu ambalajlı büyük büyük donanımlar taşıyorlardı. sanırım onlar da havalandırma ilgili. emin değilim ama çimento da olabilir.
O değil de açılış gününün şu şekilde olmasını düşünüyor ve hayal ediyorum ben: -Herkesin istediği gibi stadın açılış gününde büyük bir kulüp davet edilmeli (Madrid, Barca, Juve, ManU gibi).
-Kombinelerin geçerli olduğu, bilet satışının yapılacağı bir karşılaşma olmalı. Bilet fiyatları ne pahalı, ne de ucuz, tam ayarında olmalı. (Hasılat parası için)
- Maç 20.00'de başlayacaksa tören 15.00'da başlamalı.
- Stadın yapılışının tamamının kaydedilmiş olduğunu düşünüyorum. Bu kayıtları time lapse şeklinde taraftara izletmeliler.
- Dev bir ekranda (aman çimlere zarar gelmesin

) bir İnönü - Vodafone Arena belgeseli izletilmeli.
- Başta Hakkı Yeten, Şeref Bey, Süleyman Seba gibi efsane isimlerimiz olmak üzere bütün efsanelerimiz anılmalı.
- Dev ekranda Beşiktaş formasını terletmiş kişilerin ismi akmalı (Zalad ve Tümer denen şahıslar hariç).
- BURASI ÇOK ÖNEMLİ: Stadın yapımında emeği geçen tüm işçiler, mühendisler, şoförler, sahneye çıkartılıp 41.903 kişiye alkışlatılmalı.
- Yine Maçtan önce yaşayan ve oynayabilecek durumda olan Beşiktaş efsanelerinden iki takım yapılıp (Siyah Takım - Beyaz Takım) 30 ya da 45 dakikalık bir müsabaka yapmalı.
- Fikret Başkanın dışında stadın yapımında emeği geçen (Mabet mutlaka konuşmalı mesela) kişiler anılarını anlatmalı.
- Adı Y, soyadı D ile başlayan eski başkan müsveddelerinin adı anılmamalı.
- besiktasarena.com ve varsa benzeri sitelere (başka var mı böyle bir ortam bilmiyorum) teşekkür edilmeli.
- Beşiktaşlı sanatçılar (Hakan Altun - Zafer Algöz - Umut Kurt - Birol Can) sahne almalı. Bizi coşturmalı.
- İstiklal Marşı ve Beşiktaş marşları okunduktan sonra ilk karşılaşma başlamalı.
- Beşiktaş kesinlikle yenmeli

- Maç bittikten sonra ağaçlı yoldan semte yürüyüp sabaha kadar stad hakkında konuşulmalı, o unutulmaz gün değerlendirmeli.
- Ama her şeyden önce o günü görmeyi Allah bize hepimize nasip etmeli. İnşallah görürüz.