Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5720180 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cisse557

Vallahi kimse kusura bakmasın ama bu prekast işi bırakın Martı Nisanda bile bitmez. daha bunun merdiveni var, son sıranın üstüne denk gelen düz prekastı var. yapsalar çok hızlı yaparlar diyoruz devamlı ama yapmıyorlar arkadaş. üç vinç aynı anda çok nadir çalışıyor.  vinçler engel deniyor ama küçük vinç pek ala numaralı altta çalışabilir ama oda 1 gün var 1 gün yok. yeni açık kapalı köşesi kaç ay oldu hala tam olarak bitmedi. bu prekast işi böyle giderse bizim Ağustos açılışı hayal olacak.
çatı işide bence yavaş ilerliyor ve beklediğimizden daha meşakkatli olacak gibi gözüküyor çatı işi. iş meşakkatli bide bunun yanında malzeme sevkiyatı çok yavaş ilerliyor şimdiye kadar tüm iskeleleri ve kirişleri getirmeleri gerekirdi. ihalesi yapılalı 10 ay oldu.
sabah sabah içinizi kararttım ama canımı sıktı bu iş gerçekten.
Aynen katılıyorum. Hatta çatının havaya kaldırılmaya başlaması mayıs sonunu bulur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı FARUK

bu takılan  tek parça halinde bir tırdaydı arkadaşlar

Çevrimdışı SDemirsoy

bu takılan  tek parça halinde bir tırdaydı arkadaşlar
kapalının arkasında vardı sanırım @FARUK hocam ben mi yanlış gördüm acaba yeni de gelmiş olabilir

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Şu kameradan şu molozlara ve toprağa değilde çimin serilişine bi baksam ...
İnsan daha ne isterki 
TURSAN

Çevrimdışı FARUK

kapalının arkasında vardı sanırım @FARUK hocam ben mi yanlış gördüm acaba yeni de gelmiş olabilir

bugün gördüysen o doğrudur tabi samet :)
bu geçen gün tırın arkasında gördüğümüz tek başınaydı

Çevrimdışı SDemirsoy

bugün gördüysen o doğrudur tabi samet :)
bu geçen gün tırın arkasında gördüğümüz tek başınaydı
bi yarım saat önce ama eminde değilim ya :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı siyah-1903

çatı kirişi hayırlı olsun..
biliyorum tepki göstereceksiniz çoğunuz ama bence tribün ile çatı arasında boşluk olunca stadın rakip üzerindeki baskısı azalıyor, ayrıca boşluktan kaynaklı rüzgar nedeniyle en üsttekiler hem donacak hem de yağmur falan yiyecek..
hava almasın demiyorum ama oralara en azından maç zamanı için bir çözüm bulunmalı
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ahmetx

Şu kameradan şu molozlara ve toprağa değilde çimin serilişine bi baksam ...
İnsan daha ne isterki 
çim serilmeyecek,ekilecek...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çatı ile tribün arası boşluk normal seviyede ben beyendim :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

biliyorum tepki göstereceksiniz çoğunuz ama bence tribün ile çatı arasında boşluk olunca stadın rakip üzerindeki baskısı azalıyor, ayrıca boşluktan kaynaklı rüzgar nedeniyle en üsttekiler hem donacak hem de yağmur falan yiyecek..
hava almasın demiyorum ama oralara en azından maç zamanı için bir çözüm bulunmalı
cam panel gelebilir o büölüme tamamı kapanmayacak şekilde zaten çok yüksek değil ki çatı ile tribünün en üst kısmı 4 küsur metre idi

Çevrimdışı TØLGA

akustik olarak kanadalılarla çalışılıyordu eğer bu bozulmadyısa hesaplanmıştır diye tahmin ediyorum
güvenlik için belirli bir seviyede cam koyacaklarını tahmin ediyorum ama tam kapatmazlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sozkul

@FARUK çatının iskeleti yandan hangisi gibi görünecek sence

Sag taraf direkse 1, iki ve uc fizik kurallarina aykiri.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

çim serilmeyecek,ekilecek...

Bundan haberim yoktu. Teşekkürler..

Herşey doğal...
TURSAN

Çevrimdışı TØLGA

Bundan haberim yoktu. Teşekkürler..

Herşey doğal...
üzerine hibrit çim gelecek herşey doğal degil yani  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

son prekasttan sonra 1.5 m civarında cam korkuluk olacak, ama çatı kolonlarının arası boş olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Afyon Kartalı

üzerine hibrit çim gelecek herşey doğal degil yani  :evillol: :evillol:

Hayda.. Ben baya bi olaya fransız kaldım..  :alala: :alala:

İkisi beraber olacak yani..
TURSAN

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Hayda.. Ben baya bi olaya fransız kaldım..  :alala: :alala:

İkisi beraber olacak yani..
üzerine hibrit çim ekilecek şu şekilde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

üzerine hibrit çim ekilecek şu şekilde

şöyle diyelim sentetik çimler ekilecek
daha sonra tohumlar atılıp doğal çimle kaplanacak
hem sentetik hemde doğal çim bir arada olduğundan  adı hibrit zemin olacak  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Sag taraf direkse 1, iki ve uc fizik kurallarina aykiri.
biz de son teknoloji kullanılıyor,fizik kuralları bile alt üst olacak ,şaka bir yana maracana da çatı iskeleti 3 deki gibi
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 12:33:59 ahmetx ]

Çevrimdışı FARUK

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 
Çatı çalışmaları

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çatı çalışmaları

Vay be bugunleride  gördük  çok şükür.

Çevrimdışı TØLGA

Çatı çalışmaları
bu çıkıntılar tam olarak ne işe yarayacak biliyormusun @FARUK hocam ? :alala:
Böyle bir aşk yok