Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721229 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy

Betonarme yapı :

Kalıplar :betonarme yapı dediğin sanırım iz inşaatın malzemelerinden bir şey
@SDemirsoy

Betonarme yapı :

Kalıplar :

betonerma yapı dediğin sanırım iz inşaatın çatı malzemeleriyle ilgili birşey beton olduğunu zannetmiyorum
ikincisi kalıplar işaretlediğin küçük bir yer kalmış o da sökülür sıkıntılı bir iş değil :)
numaralının arkasında daha perde kalıpları olacak ama aşağı doğru  @Obscura Quae Vocem

Çevrimdışı ZEKI

Vallahi kimse kusura bakmasın ama bu prekast işi bırakın Martı Nisanda bile bitmez. daha bunun merdiveni var, son sıranın üstüne denk gelen düz prekastı var. yapsalar çok hızlı yaparlar diyoruz devamlı ama yapmıyorlar arkadaş. üç vinç aynı anda çok nadir çalışıyor.  vinçler engel deniyor ama küçük vinç pek ala numaralı altta çalışabilir ama oda 1 gün var 1 gün yok. yeni açık kapalı köşesi kaç ay oldu hala tam olarak bitmedi. bu prekast işi böyle giderse bizim Ağustos açılışı hayal olacak.
çatı işide bence yavaş ilerliyor ve beklediğimizden daha meşakkatli olacak gibi gözüküyor çatı işi. iş meşakkatli bide bunun yanında malzeme sevkiyatı çok yavaş ilerliyor şimdiye kadar tüm iskeleleri ve kirişleri getirmeleri gerekirdi. ihalesi yapılalı 10 ay oldu.
sabah sabah içinizi kararttım ama canımı sıktı bu iş gerçekten.
İçini karatmaya gerek yok mart sonuna kadar bence prekastlar ve cati kolonlari biter, cati kirislerine de 1 ay versen oldu sana nisan sonu mayıs basi. Sonra halatlarin serilmesi haziran sonu  gibi cati havaya kalkar.Tek sıkıntı membranlar seriliren cim işlerinin ve koltuk işleirnin paralel yapilip yapilmayacagi. Bence stad 30 agustos degil ama 15 eylülden sonra 29 ekimden once acilir gibime geliyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

en kolay kısmı localar isterlerse bir ay sonra kullanılabilir duruma sokarlar çatıdan sonra en zor iş elektrik işleri dağ gibi işler dururken loca iş olarak ciddiye bile alınmaz
140 tane locayı bir ayda bitirmek çok ama çok iddaalı bir tahmin abi, daha ortada kimisinin çelik iskeletleri bile yok, elektrik,elektronik alt yapısı, döşemesi yerleştirilmesi,mobilyası kolay değil ki stadın alan=harcanan para kısmı olarak en pahalı yerlerinden birisi olacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Obscura Quae Vocem

Stad açıldığında muhteşem olacak.Prekast işini gece sürdürseler fena olmaz.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy cok zaman gecmeden yapsalar keske trafigi de az da olsa rahatlatir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yldrmaydn

140 tane locayı bir ayda bitirmek çok ama çok iddaalı bir tahmin abi, daha ortada kimisinin çelik iskeletleri bile yok, elektrik,elektronik alt yapısı, döşemesi yerleştirilmesi,mobilyası kolay değil ki stadın alan=harcanan para kısmı olarak en pahalı yerlerinden birisi olacak.

yeterli bir ekiple mümkün. çünkü duvarları yerleri yapıldıktan sonra mobilyaları dizilecek. öyle çok komplike bir iş yok orada. tamamen montaj işi.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı keremfrat1

stadtan foto koymuyosun ortalık sakin yarın bi rampa fotosu koy yıkılsın ortalık :D
gunaydın :D abi stada gıdemıyorum kaç gundur başka ışler yuzunden :D :D @Efe

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı Caner

Yani hakikatten iddialı duruyor da şimdiye kadar yavaştan aldıklarına göre ben de bazen diyorum acaba çok hızlı yapabilecekler de o yüzden mi rahat takılıyorlar diye

Çevrimdışı DrmsAli

Çevrimdışı TALAT

biraz alakasız olacak fakat vodafone ile olan stad ve genel sponsorluk ayrıca diğer sponsorların yaptığı işlerin maddi etkisi haricinde bir etkisi de yapılması planlanan spor salonu için ortaya çıkacaktır. vodafone ile olan ortaklığın çok güzel gittiğini gören firmalar spor salonu için sıraya gireceklerdir diye tahmin ediyorum.

ayrıca basketbol kulübümüzün isim sponsorluğu bildiğim kadarıyla bu sene bitiyor. daha büyük bütçeli bir sponsor arayışlarına başlamıştır diye tahmin ediyorum fikred başkanın ve belki de anlaşmıştır.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yani hakikatten iddialı duruyor da şimdiye kadar yavaştan aldıklarına göre ben de bazen diyorum acaba çok hızlı yapabilecekler de o yüzden mi rahat takılıyorlar diye
Ben şu olguyu biraz kendi açımdam yadırgıyorum açıkçası, "istenirse 1 ayda yapılır istenirse 2 ayda bitirilir" istenirse stat mayıs ayında bitirilebilirdi o bakış açısıyla ama istemek dışındaki etmenleri de göz önüne alalım. Prekastlarda aynı durumu yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz, testere kirişlerinde aynı durumu yaşadık. İstemek dışında bi sürü etmen var ve ben bu etmenleri düşününce locaların 1 ayda bitirilebileceğini hiç sanmıyorum. Daha önümüzde vakit var, localardan önce Necmi abininde dediği gibi daha önemli konular var ama localarda önemli noktalardan bir tanesi bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Ben şu olguyu biraz kendi açımdam yadırgıyorum açıkçası, "istenirse 1 ayda yapılır istenirse 2 ayda bitirilir" istenirse stat mayıs ayında bitirilebilirdi o bakış açısıyla ama istemek dışındaki etmenleri de göz önüne alalım. Prekastlarda aynı durumu yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz, testere kirişlerinde aynı durumu yaşadık. İstemek dışında bi sürü etmen var ve ben bu etmenleri düşününce locaların 1 ayda bitirilebileceğini hiç sanmıyorum. Daha önümüzde vakit var, localardan önce Necmi abininde dediği gibi daha önemli konular var ama localarda önemli noktalardan bir tanesi bence.
biz agustos hedefine gore bitirmeliler diyoruz isleri ona gire tarih veriyoruz ama hedef agustos degil ise o zaman tahmin yapmanin anlami kalmaz soylenenler agustosa gore soyleniyor tum isler icin bitermi bitmezmi zaman gosterecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ebabil

saçma olacak ama, localar bitmeden de zorunda kalınırsa stad açılabilir diye düşünüyorum. olimpiyatta oynamaktansa locasız stadta oynamak daha iyidir.
birer sandalye atıp izlesin loca sahipleri bir iki maçı  :D

Çevrimdışı Anıl

İçini karatmaya gerek yok mart sonuna kadar bence prekastlar ve cati kolonlari biter, cati kirislerine de 1 ay versen oldu sana nisan sonu mayıs basi. Sonra halatlarin serilmesi haziran sonu  gibi cati havaya kalkar.Tek sıkıntı membranlar seriliren cim işlerinin ve koltuk işleirnin paralel yapilip yapilmayacagi. Bence stad 30 agustos degil ama 15 eylülden sonra 29 ekimden once acilir gibime geliyor.
Aynen öyle @ZEKI abi ben geçen Eylül'de falan söylemiştim bence Ağustos'ta bitmeyecek diye. Verdiğin tarihler bence makul ve mümkün :ok:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın forum ahalisi.Bir  hedef  konması  şarttır.Ağustos  hedeftir.Ama Eylülde de  açılsa sorun yoktur.Hepimiz  için hatta.Bu arada  prekast  montajına devaam.

Çevrimdışı TØLGA

biraz alakasız olacak fakat vodafone ile olan stad ve genel sponsorluk ayrıca diğer sponsorların yaptığı işlerin maddi etkisi haricinde bir etkisi de yapılması planlanan spor salonu için ortaya çıkacaktır. vodafone ile olan ortaklığın çok güzel gittiğini gören firmalar spor salonu için sıraya gireceklerdir diye tahmin ediyorum.

ayrıca basketbol kulübümüzün isim sponsorluğu bildiğim kadarıyla bu sene bitiyor. daha büyük bütçeli bir sponsor arayışlarına başlamıştır diye tahmin ediyorum fikred başkanın ve belki de anlaşmıştır.
inşallah öyle bir oluşum olur  integral forex ile bu sene tek taraflı bitiyor sözleşme kontrata göre 5 6 milyon verip devam edebilirler
şuan takımın  sıralamasına bakarsak devam etmemeleri kuvvetle muhtemel ayrıca bastetbol a.ş olarak kulübden ayrılmalı gelen gelirler
malesef sadece basketbol takımına gitmiyor ortak havuza gidiyor böyle olunca en büyük sponsor gelsede kaçar büyük sponsor bulunur ilk adım
BEŞİKTAŞ BASKETBOL A.Ş olmalıdır  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

çatı kirişi montajı yapılmış birazdan fotoğraf atıcam  :halay:
@Efe abi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı TØLGA

çatı kirişi montajı yapılmış birazdan fotoğraf atıcam  :halay:
@Efe abi
haydaaaaaaa  :sevinc
Böyle bir aşk yok