Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5720903 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

kiriş monte edildimi bugün adliye falan derken uzak kaldım takip edemedim

kiriş monte edilmedi ama beyaz iskeleleri kuruldu kapalı çatı kolonlarının yanına yarın montaj olabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hsyn

Cahilligimden soruyorum mekanik safti derken? @hsyn

yani; tesisat boruları, havalandırma kanalları, elektrik tavaları vs. imalatlarının bir merkezden çıktığında katlara dağıtılabilmesi için döşemede bırakılan boşluk. sistem belli yerdedir, ve diğer katlara da ulaşması gerekir. umarım açıklayıcı olmuştur.

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 01:06:49 ALI RIZA ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar bu bölgeye nasıl bir şey yapılması düşünülüyor?Böyle bırakılmaz herhalde dimi?

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Arkadaşlar bu bölgeye nasıl bir şey yapılması düşünülüyor?Böyle bırakılmaz herhalde dimi?

oralar moloz vs doldurulur  zaten baska turlu olmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ErmanS

dün tünel çıkışından maçka tarafına dönüş için yol olacak dendi sanırım burası için. ki bizim çalışma alanımızda değil gibi görünüyor. devlet düşünsün  :money:

Çevrimiçi Necmi

bize ne @Deniz belediye arazisinide bizmi dekore edeceğiz en fazla toprak moloz falan doldurur bırakırız :D

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar gelecek ay içerisinde forum olarak Beşiktaş Belediyesine twitter ve mail üzerinden bir organizasyon düzenleyelim.Yeni stadımıza ev hediyesi olarak güzel ,dev bir kartal heykeli(2 de olur) istediğimizi belirtelim.Sonuç alacağımızdan eminim.Aramızda birkaç modeli oylarız,en çok oy alan 3 modeli bu adreslere bildiririz ne dersiniz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 01:31:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bize ne @Deniz belediye arazisinide bizmi dekore edeceğiz en fazla toprak moloz falan doldurur bırakırız :D

Stadtan Çıkan demirlerden çit yapsınlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Geovani

Çatının havaya kalkması değil ama o aşamaya kadar olan hazırlık süreci sıkıyor canımı,çatı direkleri tak tak takıldı ama sanki bu üst bilezik uğraştıracakmış gibi duruyor üstüne halatlar gelecek falan fıstık...İnönünün yıkımından bu yana her gün saatlerce büyük keyif alarak yazışmaları resimleri  takip ediyorum,stad bitince büyük bir boşluk yaşayacağız...Hem bir an önce bitsin girelim yuvamıza diyorum,hem de bitince bu rutinin yerini ne doldurur diyorum...sado mazo bir durum  :D :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

Çatının havaya kalkması değil ama o aşamaya kadar olan hazırlık süreci sıkıyor canımı,çatı direkleri tak tak takıldı ama sanki bu üst bilezik uğraştıracakmış gibi duruyor üstüne halatlar gelecek falan fıstık...İnönünün yıkımından bu yana her gün saatlerce büyük keyif alarak yazışmaları resimleri  takip ediyorum,stad bitince büyük bir boşluk yaşayacağız...Hem bir an önce bitsin girelim yuvamıza diyorum,hem de bitince bu rutinin yerini ne doldurur diyorum...sado mazo bir durum  :D :D :D
buluruz bir şeyler :D

Çevrimdışı ZEKI

yani; tesisat boruları, havalandırma kanalları, elektrik tavaları vs. imalatlarının bir merkezden çıktığında katlara dağıtılabilmesi için döşemede bırakılan boşluk. sistem belli yerdedir, ve diğer katlara da ulaşması gerekir. umarım açıklayıcı olmuştur.
:ok: tesekkkurler
Bu arada herkese Günaydin

Çevrimdışı Obscura Quae Vocem

Çiçekler kalıplarını ne zaman söker ?

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydınlar ,

Kaba bitsin ilerlemeler çok fazla gözle görülmeyecek demiştik hep birlikte . O günlere giriş yaptık . Şimdi en azından prekast filan takılıyo onları görüyoruz . O da bitince artık çatı aparatı takılsın , gerilsin diye biz de gerim gerim geriliriz.

Çevrimdışı selçukaras

Bu gün rampadan foto koyulur umarim. Beton dökülmüştür herhalde.
2 hafta kapalı kalınacak dendi, 1 haftası geçti. Son durumu ney acaba.

Geçen arkadaşar günde 25 veya 30 tane prekast diyordu. Bir kaç gündür
Özellikle de yeniaçıkta hiç prekast konmadı. Verilen sayılarda geriye düşüldü
Acaba mart sonunu geçme ihtimali doğmadımı prekast bitme işlemi

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar..

Deniz oradan bomonti tünelinden çıkan araç işaretli kısımdan harbiyeye doğru dönecek kimin sorumluluğunda bilmiyorum ama büyük ihtimal Büyük şehir yapacak yolu
@Deniz

Çevrimdışı Altuğ

Numaralı tribünde kalıplar ve kapalı tribünde betonarme birşey var.Bunların akıbeti ne olacak bilen var mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

Numaralı tribünde kalıplar ve kapalı tribünde betonarme birşey var.Bunların akıbeti ne olacak bilen var mı?
soruyu tam anlayamadım ama  :alala:

Çevrimiçi murat

günaydın arkadaşlar. sabah sabah güzel bir başlangıç yapalım.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın dostlar....

Bu ortalıktaki fazlalıklar ne zaman toplanır. Kalıplar atıklar demirler vs..
TURSAN

Çevrimdışı Atakan Uzun

Vallahi kimse kusura bakmasın ama bu prekast işi bırakın Martı Nisanda bile bitmez. daha bunun merdiveni var, son sıranın üstüne denk gelen düz prekastı var. yapsalar çok hızlı yaparlar diyoruz devamlı ama yapmıyorlar arkadaş. üç vinç aynı anda çok nadir çalışıyor.  vinçler engel deniyor ama küçük vinç pek ala numaralı altta çalışabilir ama oda 1 gün var 1 gün yok. yeni açık kapalı köşesi kaç ay oldu hala tam olarak bitmedi. bu prekast işi böyle giderse bizim Ağustos açılışı hayal olacak.
çatı işide bence yavaş ilerliyor ve beklediğimizden daha meşakkatli olacak gibi gözüküyor çatı işi. iş meşakkatli bide bunun yanında malzeme sevkiyatı çok yavaş ilerliyor şimdiye kadar tüm iskeleleri ve kirişleri getirmeleri gerekirdi. ihalesi yapılalı 10 ay oldu.
sabah sabah içinizi kararttım ama canımı sıktı bu iş gerçekten.