Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721412 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BORAN

otoparkın komple işletme hakkı klübün mü ? yoksa sadece maç günlerimi işletme hakkı klübün  ? maç günleri kimlere öncelikli olacak acaba kombinelileremi yoksa yöneticiler vs mi , ayrıca otopark boşluklarından insanlar aşağı patır patır aşağı düşer gibi geliyor korkulukları biraz yüksek olsa  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

arazi kulanım hakkı kulübün olması lazım dolayısıyla otoparkta
loca sahipleri ve vip faydalanacaktır otoparktan maç günleri

Çevrimdışı ahmet türker

stadın içinde bulunan restoran ,kartal yuvası ,müze ,moda merkezi gibi otoparkı da klüb işletecek daha önce defalarca konuşulmuştu @BORAN kardeşim. :ok:

Çevrimdışı happy_

Doların geldiği seviyeleri görünce iyi ki bu inşaata zamanında başlanmış yoksa şimdi asla cesaret edilemezdi diye düşünüyorum. Muhtemelen kurdaki artış şimdi de beklenmedik zorluklar çıkartıyordur ama mevcut ekonomik durumda hiç kimse böylesi bir yatırıma girişmezdi. 2013 mayısında 1,80 civarında olan dolar şimdi neredeyse 2,60'a dayandı. Şimdi her zamankinden daha fazla kulübe sahip çıkma zamanı.

Çevrimdışı Anıl

@KUMANOVALI abi ve @Efe abinin attığı halatlar arasında çok fark yok mu ya ? Birtek bana mı öyle geldi :alala:

Çevrimdışı altan0348

localardaki çalışmalar ne alemde acaba? bence localar geriye kalan işlerim en önemli kısmını oluşturuyor. iç dizaynla ilgili pek de tatmin edici gelişme yok. bu stad böyle giderse 2016'ya sarkar..

Çevrimdışı martin40

localardaki çalışmalar ne alemde acaba? bence localar geriye kalan işlerim en önemli kısmını oluşturuyor. iç dizaynla ilgili pek de tatmin edici gelişme yok. bu stad böyle giderse 2016'ya sarkar..

Localarin demirleri takiliyor, bazi yerlerde duvarlara basladilar bile, en fazla Kapalida var su an.

Çevrimiçi Kartal Ç

Doların geldiği seviyeleri görünce iyi ki bu inşaata zamanında başlanmış yoksa şimdi asla cesaret edilemezdi diye düşünüyorum. Muhtemelen kurdaki artış şimdi de beklenmedik zorluklar çıkartıyordur ama mevcut ekonomik durumda hiç kimse böylesi bir yatırıma girişmezdi. 2013 mayısında 1,80 civarında olan dolar şimdi neredeyse 2,60'a dayandı. Şimdi her zamankinden daha fazla kulübe sahip çıkma zamanı.

aslında diğer yandan da sponsorluk anlaşmalarını dolar cinsinden yaptığımız için inşaattaki dövizle ilgili harcamalarımızda pek fark etmiyor ama TL ödemelerde avantajımıza oluyor bu kur farkı.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Necmi

@KUMANOVALI abi ve @Efe abinin attığı halatlar arasında çok fark yok mu ya ? Birtek bana mı öyle geldi :alala:
var :D @anilt

Çevrimdışı Necmi

en kolay kısmı localar isterlerse bir ay sonra kullanılabilir duruma sokarlar çatıdan sonra en zor iş elektrik işleri dağ gibi işler dururken loca iş olarak ciddiye bile alınmaz

ysariusta

• Ziyaretçi

boyacılar gelmedi daha, en son boyacı gider. (2 şube tadilatı yaptırmış adam olarak söylüyorum  :lol:) Çim bitsin yeter ya. Nolacak. idare ederiz, biraz tuvalet kuyruğu olur yemeği de dışarıda yeriz. tükrük köfteciler sağ olsun

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayır Neden Her gün Aynı saatler de  :alala: :alala: Yakında Forumdaki Tüm linkleri yazacagım bunca konu varken niye burada  :s20: :s20: :s20:
@ZEKI hocam

Çevrimdışı KUMANOVALI

KONU DIŞI :
Gece eski açığa beton dökümü olacakmı ?!
 :evillol:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ZEKI

Hayır Neden Her gün Aynı saatler de  :alala: :alala: Yakında Forumdaki Tüm linkleri yazacagım bunca konu varken niye burada  :s20: :s20: :s20:
@ZEKI hocam
:-*

Çevrimdışı Efe

aaa efe konu dışı yazmış başımıza taş yağmadan stat konusuna dönelim :lol: :evillol:
konuya dönün bakıyim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı hsyn

Çevrimdışı Efe

Hu Hu kımse yokmu :D  :bandit: :bandit:

stadtan foto koymuyosun ortalık sakin yarın bi rampa fotosu koy yıkılsın ortalık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

stadtan foto koymuyosun ortalık sakin yarın bi rampa fotosu koy yıkılsın ortalık :D
Efe  kardeşim bugün kaç prekast  monte  edildi .Bilgin varmı  abim?

Çevrimdışı ZEKI

Büyük ihtimalle mekanik şaftı
Cahilligimden soruyorum mekanik safti derken? @hsyn
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 00:02:11 ZEKI ]

Çevrimdışı ALBATROS

kiriş monte edildimi bugün adliye falan derken uzak kaldım takip edemedim

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

Efe  kardeşim bugün kaç prekast  monte  edildi .Bilgin varmı  abim?

yok abi onu ancak montaj ekibe sormak lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK