Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721440 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

aynen naklediyorum

yarın öğleden sonra bizim şantiyeye gelecekler
oradan alabildiğim fotoları yollarım  sana
halatlarda sadece kalınlık farkı oluyormuş
yarın öğleden sonra güncel bilgileri veririm sana
fotolardaki bizim kullandığımız malzemeler
sanırım tek fark kalınlığı olur
tam net bilgiyi yarın vericem

kendimi ajan zannettim iyimi  :biggrinking:

kalınlık farkı olacaktır genelde görünüşleri bu şekilde oluyor halatların :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stat bitince; stat içi gezi turu mutlaka olmalı. Bir rehber eşliğinde insanları hem gezdirip hem bilgi vermek güzel olur belli bir ücret karşılığında. Akvaryumdaki gibi kulaklık sisteminden değişik dillerde seçenekler sunulmalı. Juventus Arena bunu çok güzel biçimde yapmış :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

kalınlık farkı olacaktır genelde görünüşleri bu şekilde oluyor halatların :)
abi koy bursanınkini buraya hemen hemen aynıdırlar tahminimce  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi murat

Hayir ben otomobili ederine satarim.Turkiyede oynanan futbolun,stadyumlarin kalitesi ortadayken bilet fiyatlarinin avrupa liglerinden daha pahali olmasi kabul edilemez bir durum.

@Deniz biletler pahalı değil kişi başı gelir düşük.hatta kulüplerin şu anki borçları ve ödedikleri maaşları düşünürsek  :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

evt du bakayım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

alın size halat  :evillol:
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 17:23:57 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

abi nasıl geriliyor bunlar insan gerçekten hayret ediyor ya  :D @Efe

Çevrimdışı Efe

abi nasıl geriliyor bunlar insan gerçekten hayret ediyor ya  :D @Efe
bunlarla strand jackler :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 17:33:17 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

bu halatlar dede yav:) onceki resimdekiler ne bunlar ne:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

mühendis oldun çıktın abi be  :icool:

yok be olum bi tane video seyretsen sende anlarsın ne yaptıklarını basit bi olay malzemeler ve testler çok sıkıntılı bu halatlı germe çatılarda ona çok iyi mühendisler lazım biz sadece şu yapılıyor bu yapılıyor diyoruz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DrmsAli

An itibari ile yeni otopark..Yeni acik arkasi..

Çevrimdışı Efe

fena fena bu gece tamam son kat artik :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

VAllahi kaba bitti bitiyor .Otopark filan dedik ama adamlar bitirdi . Prekastçıların güzel iş çıkarıp mart sonundan önce teslim etmeleri gerekiyor .Söz onlarda ...

Çevrimdışı quentine83

bu halatlar aynı anda nasıl çekilecek eşit bir şekilde .ne kullanılıyor yöntem olarak.( stadın etrafına adam yerleştirilip herkes bir uçtan , hadi bakalım hep beraber hooop  :evillol: :evillol: )
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmet türken

şu manzaraya bak ya, boğaz manzarası altetmiş yanında

Çevrimdışı quentine83

bide bu yeni açıktaki solda kalan en uç sivri kısım ne olarak kullanılacak acaba... :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

VAllahi kaba bitti bitiyor .Otopark filan dedik ama adamlar bitirdi . Prekastçıların güzel iş çıkarıp mart sonundan önce teslim etmeleri gerekiyor .Söz onlarda ...
gelecek hafta su 2 vincte kalksada ust katlarda prekast isi devam etse eski acik ve numaralida
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

@FARUK  forumun en dikkatli üyesidir dikkat konusunda @Efe  den ve @LVNT.GEMICI  den bir fırt öndedir. levent mesleğinden dolayı dikkatli efede bir ömür vermiş stad inşaatlarına o yüzden faruk daha amatör olduğu için onların bir adım önüne koydum :D torpil yaptım :kop: @adebe
Eskiden bir de kceptel imiz vardı.Maalesef artık göremiyoruz.İnşallah başına kötü bir şey gelmemiştir.En son istanbula tayini çıktı, taşındı, kombine de aldı diye biliyorum.Maçlara gelmiyor mu bilgisi olan yok mu?

Çevrimdışı ahmet türken

Eskiden bir de kceptel imiz vardı.Maalesef artık göremiyoruz.İnşallah başına kötü bir şey gelmemiştir.En son istanbula tayini çıktı, taşındı, kombine de aldı diye biliyorum.Maçlara gelmiyor mu bilgisi olan yok mu?
Bursa maçına gelmişti

Çevrimdışı Emre.Guler

Ya şu üçgen yarık ne için bilen varmı

Çevrimdışı Necmi

her şey yolunda gayet iyi yoğunluğundan dolayı giremiyormuş bir kez maçta görüştük selamları vardı herkese @A_Aydin

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

@Necmi abi @bjk_mabet  geçen dedim ya Kapalıda üstte ve altta tam saha ortasına denk gelen çıkış kapısını yapmasa ne olur du diye
Shop yaptım editledim Mimar bizi sınadı resmen resmen bizi çıldırttı...
Resim1 ve resim2 bakın resim 3 süzerden görüntüsüne daha güzel olmaz mıydı ?
Mimar efendi Mimar efendi Master yaptı bizim statta  :s20: :s20:

Bu giris-cikis kapilarini bende anlamadim. Niye asimetrik koyulmus. Bende bir iki kere fotolarda edit yaptim, simetrik daha guzel gozukuyor. Tribunler daha az bolunuyor.

Çevrimdışı A_Aydin

her şey yolunda gayet iyi yoğunluğundan dolayı giremiyormuş bir kez maçta görüştük selamları vardı herkese @A_Aydin
İyi olduğuna sevindim. kceptelle 2013 mayısında wow da tanıştık. her beşiktaşlı özeldir ama kceptelin yeri ayrıdır benim için. hergün yeniinönüden bir foto gelecek diye beklerdik o günlerde .vaybe nerden nereye.