Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Fotoğraflar için Twitter'dan bize ulaştıran @xyercan 'a teşekkür ederiz.

Çevrimdışı ahmetx

vay be 15 gün sonra otopark da bitiyor...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

faruk hoca inşaat mühendisi galiba bu kadar net bilgiyi başkası veremez.
yoksa statta da mı görevli :naughty:
@FARUK  forumun en dikkatli üyesidir dikkat konusunda @Efe  den ve @LVNT.GEMICI  den bir fırt öndedir. levent mesleğinden dolayı dikkatli efede bir ömür vermiş stad inşaatlarına o yüzden faruk daha amatör olduğu için onların bir adım önüne koydum :D torpil yaptım :kop: @adebe

Çevrimdışı ACAB1903

Bu çatı montajı benim tahminimden daha fazla uğraştıracak gibi.. bi pesimist olan ben miyim acaba önümüzdeki sezon ile ilgili..

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmet türker

Semtimiz Boğaza karşı anlayamaz kimse bu Aşkı

şahane fotolar @Yusuf Tunaoğlu kardeşim kartpostallar yanında çok zayıf kalır .biraz daha stadın göründüğü bir foto çekebilirmisin . :claps:  :claps:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı Efe

@Efe
@ahmetx
kendisine arkadaşlarım halat fotosu ve  çatı iskeletinin planının fotosunu istedim

yanıt şöyle

çalıştığım yerdeki halatların aynı olması lazım
Teyit alcam halat için
Aynısimi diye
Planı bilmiyorum onuda isterim

gelirse 7/24 naklen yayın yaparım  :super:

:You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon: :djsmile:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu çatı montajı benim tahminimden daha fazla uğraştıracak gibi.. bi pesimist olan ben miyim acaba önümüzdeki sezon ile ilgili..

uğraştıracak ama dediğimiz zaman dilimi içinde havada olacak gibi mayıs ayı ortasından sonra diyorduk oda tutacak en kötü hazirandan bi kaç gün çalar çatı sonrası saha yapımı 30 ağustosa 75-80 gün kalıyor çatı havaya kalktıktan sonra saha önemli hale geliyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@FARUK  forumun en dikkatli üyesidir dikkat konusunda @Efe  den ve @LVNT.GEMICI  den bir fırt öndedir. levent mesleğinden dolayı dikkatli efede bir ömür vermiş stad inşaatlarına o yüzden faruk daha amatör olduğu için onların bir adım önüne koydum :D torpil yaptım :kop: @adebe
:halay: :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Fotoğraf çeken,bizimle bilgileri paylaşan ve çekilen fotoğrafların bize ulaşmasını sağlayan herkese tekrar tekrar teşekkürler   :pray:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmet türker

şimdi inanalımmı baskı yaptığına :kop:
bana hiç inandırıcı gelmedi :D @emirüçgöz
bence yarım saat yalvarıyorsundur :kop: :kop:
:kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

oralardan geçen bir arkadaş olursa çok çok rica ediyorum ,eski açık rampadan acil foto lazım , kriz geldi. :busted_cop:  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 15:55:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
 :claps: :tabe:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadın bitimine günler kala buralar çok heyecanlı olacak :naughty:
İçerden görüntüler, çim, süzerden çatı görüntüsü falann huhuuuuuu :super: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi @bjk_mabet  geçen dedim ya Kapalıda üstte ve altta tam saha ortasına denk gelen çıkış kapısını yapmasa ne olur du diye
Shop yaptım editledim Mimar bizi sınadı resmen resmen bizi çıldırttı...
Resim1 ve resim2 bakın resim 3 süzerden görüntüsüne daha güzel olmaz mıydı ?
Mimar efendi Mimar efendi Master yaptı bizim statta  :s20: :s20:

Çevrimdışı Efe

Stadın bitimine günler kala buralar çok heyecanlı olacak :naughty:
İçerden görüntüler, çim, süzerden çatı görüntüsü falann huhuuuuuu :super: :biggrinking:

mayıs sonunu düşünemiyorum bile :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

bu seferde gunler geçmek bilmicek
heleki ilk maça saatleri sayacaz işte o zamanı buralar koparr :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İlk kapalı tribün için yapılan zemin çalışması sırasında inönünün ordan geçmiştim, hiç birşey yokken bile etkiliyor orası beni, son günler ne demek, nasıl bir şey olacak tahmini çok zor.  :busted_cop:

Çevrimdışı Melekcik

liverpool maçında penaltılardaki heyecan olur herkes de birde ilk maç aman tanrım of of bitsin ya hemen  :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :halay: :halay: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı KUMANOVALI

arkadaşlar

freysaş la ilişkisi olan bi vatandaşla tanıştım
biraz bilgi almasını istedim

aynen naklediyorum

Halatlar 1 ay içinde gelecekmiş halat gelene kadar çelik kolon ve kirişlerin imalatı tamamlanacakmış
Halatlar gelince 1,5-2 ay içinde halatlar gerilir diyor sonraki çatı mebranı ve kaplaması saha dışından yapılacakmış
Sonra çatıda elektrik işleri var yani biraz sıkıntılı geçecek sezon başı için

BEN : yani 3 ay sonra çim operasyonu başlayacak ..

Evet
Drenaj hatları yapılmış
Halat gerilince çim için elli cm lik kalınlıkta imalat yapcaklarmış kökler sürekli beslensin diye bazı işlemler varmış

kendisinden halat fotosu istedim
ayarlamaya çalışacak

aynen naklediyorum

yarın öğleden sonra bizim şantiyeye gelecekler
oradan alabildiğim fotoları yollarım  sana
halatlarda sadece kalınlık farkı oluyormuş
yarın öğleden sonra güncel bilgileri veririm sana
fotolardaki bizim kullandığımız malzemeler
sanırım tek fark kalınlığı olur
tam net bilgiyi yarın vericem

kendimi ajan zannettim iyimi  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı BORAN

otoparkın komple işletme hakkı klübün mü ? yoksa sadece maç günlerimi işletme hakkı klübün  ? maç günleri kimlere öncelikli olacak acaba kombinelileremi yoksa yöneticiler vs mi , ayrıca otopark boşluklarından insanlar aşağı patır patır aşağı düşer gibi geliyor korkulukları biraz yüksek olsa  :evillol: @Efe
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 17:02:16 BORAN ]

Çevrimdışı murat_

:bandit:  Gardaş lar daha öncede varmıydi bilmiyorum ama obitasta yeni açıkta bayrağı çekmiş yani işimiz bitti demek  :halay: :halay: :halay: