Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5723525 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

sen zaten kaçmadınmı kolum kırık ben burda izleyemem diye :D @SDemirsoy
abi bi ara mebetin önündeydim maç başlamadan sağa sola fırlatıyordu beni yapmayın dedim kolum Kırık :D @Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

işaretledğim bölümden bomonti tünelinden çıkan araç tekrar harbiyeye ve tünele doğru geri dönüş yapabilecek sanırım yol olacak orası @Necmi abi ??

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

kapalının arkasında konteynırlar kalkarsa orası açılır ordan yerleştirilir abi ne dersin ?  :icool: @Efe
tabi aynen katiliyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Zoro

o dedigin duruma yapacak bir sey yok onumuzdeki hafta satisa cikar herhalde numaralidan aliriz.
abi maraton demek istedin galiba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2015, 15:20:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kapalının önündeki ağaçlar duracak mı.
yeni bir ağaç krizi çıkmasında :by2:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ZEKI

Oyle bir niyet olaydi konteynerlar varken keserlerdi
bence o agaclar duracak

Çevrimdışı SDemirsoy

tabi ki duracak hatta budamışlar ağaçları

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi LORDBJK

işaretledğim bölümden bomonti tünelinden çıkan araç tekrar harbiyeye ve tünele doğru geri dönüş yapabilecek sanırım yol olacak orası @Necmi abi ??

Üstü yol olsada altı otopark olabilirdi bizimkiler niye kullanma diki o alanı

Çevrimdışı SDemirsoy

riskli bence o bölge kayma falan olabilir diye @LORDBJK

Çevrimdışı ahmet türken

Bence çok doğru bir tespit @SDemirsoy  :ok:

Çevrimdışı FARUK

kullanma iznimiz olan tüm araziyi kullanıyoruz

Çevrimdışı Deniz

Çiçekler konternerlarını toplayıp gitmeye başlamış :).Yolları açık olsun emekleri için Allah razı olsun,darısı obitaşın,prekastçıların ve çatıcıların başına  :halay:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Bence çok doğru bir tespit @SDemirsoy  :ok:
abi ora dönüş bence riskli diğer caddeden araçlar hızlı geliyor bakalım nasıl olacak zaten orada yol vardı eskiden @ahmet türken

Çevrimdışı SDemirsoy

Çiçekler konternerlarını toplayıp gitmeye başlamış :).Yolları açık olsun emekleri için Allah razı olsun,darısı obitaşın,prekastçıların ve çatıcıların başına  :halay:
heyecan yaptım orası açılınca  :halay:

Çevrimdışı ahmet türken

abi ora dönüş bence riskli diğer caddeden araçlar hızlı geliyor bakalım nasıl olacak zaten orada yol vardı eskiden
orad yol olduğuu biliyorum fakat stad o kadar geri geldiki ben tekrar açabileceklerini tahmin etmiyordum. Senin çizdiğin şekilde olabilir diye düşündüm. Biraz düzenlerler ve açabilirler. Yoksa araçlar haybiye stadın etrafında dolanarak zaten yoğun olan dolmabahçe ışıklar kavşağını dahada yoğun hale getiriyorlar.

Çevrimdışı ahmet türken

sizi hiç özlemeyecem konteynerlar

Çevrimdışı SDemirsoy

orad yol olduğuu biliyorum fakat stad o kadar geri geldiki ben tekrar açabileceklerini tahmin etmiyordum. Senin çizdiğin şekilde olabilir diye düşündüm. Biraz düzenlerler ve açabilirler. Yoksa araçlar haybiye stadın etrafında dolanarak zaten yoğun olan dolmabahçe ışıklar kavşağını dahada yoğun hale getiriyorlar.
fakat stada girişe hiç bir etkisi olmayacak aksi yöne dönüş olacak ama bazı uyanıklar oradan tekrar sağa doğru kaçabilir stat etrafını dolaşmamak için abi @ahmet türken

Çevrimdışı KUMANOVALI

konteynırın gitmesi = emekçinin gitmesi  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deniz

Son precast takılırken 3 lü falan çekerek taksınlar  :biggrinking:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türken

fakat stada girişe hiç bir etkisi olmayacak aksi yöne dönüş olacak ama bazı uyanıklar oradan tekrar sağa doğru kaçabilir stat etrafını dolaşmamak için abi @ahmet türken
yok ben zaten stada faydası olacağından değil, genel anlamda sürekli olarak kavşaktaki yoğunluğa faydası olacağından ötürü açılması lazım dedim.  Yoksa oradaki dönüşün stada katkı konusunda beklentim yok. Zaten stada tramwayla geleceğimden çokta önemli değil :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

konteynırın gitmesi = emekçinin gitmesi  :biggrinking:
Belki oraya vinc gelebilir membranlar icin veya cati bilezigi icin bilmiyorum sadece sesli dusunuyorum

Çevrimdışı ahmet türker

yok ben zaten stada faydası olacağından değil, genel anlamda sürekli olarak kavşaktaki yoğunluğa faydası olacağından ötürü açılması lazım dedim.  Yoksa oradaki dönüşün stada katkı konusunda beklentim yok. Zaten stada tramwayla geleceğimden çokta önemli değil :evillol:
stada tramwayla nereye kadar gelebiliyorsun @ahmet türken .