Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725020 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

foto gelırse anlıcaz artıkkk
Yeni açıkta rampa kaldı mı yahu. Eski açık rampadan alabilir miyiz ona bakalım gidip. Vapurda Kabataş yolundayım dileyin benden ne fotosu olsun bakalım

Çevrimdışı serti67

Yeni açıkta rampa kaldı mı yahu. Eski açık rampadan alabilir miyiz ona bakalım gidip. Vapurda Kabataş yolundayım dileyin benden ne fotosu olsun bakalım
gonlunden neresı koparsa bılıyosun hepımızı merakları ayrı yerler ortaya karısık attt bıslerr:() yenı acık rampanın son katı var yaa dun demır ormesı bıten orası yanı catısı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

gonlunden neresı koparsa bılıyosun hepımızı merakları ayrı yerler ortaya karısık attt bıslerr:() yenı acık rampanın son katı var yaa dun demır ormesı bıten orası yanı catısı
Anladım hallederiz orası yürüme yolu diye bakıyorum ben rampa diyince şaşırdım

Çevrimdışı Efe

yeni acik son betonlanan tabla :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı Oktay

Stadı bitiricez inşallah da ne kadar sarkıcaz sezon başından orası sorun
Olimpiyat anlaşması işkillendirmedi değil
Sarkma çok uzun olmaz umarım
Kalbini serin tut çok fazla sarkma olmaz enfazla iki maç iç saha kacırabilirz

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı FARUK

gökhan türkmen twitter hesabından alıntıdır

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 01 Mart 2015, 13:55:01 FARUK ]

Çevrimdışı Tolga

@ZEKI  abi şimdiden fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık süper olmuş... Harika @ZEKI hocam emeğine sağlık

Çevrimdışı toedeyou

otopark kismida bu ay  sonuna biter gibi duruyor Eski acik arka ve rampa da mart sonu biter dersek precastlarla beraber bu ay sonu is bitecek gibi. stat cati islerine kaliyor artik 1 nisan sakasi yapmazlarsa tabi

Çevrimdışı keremfrat1

Tembel teneke nerdesin sen
evdeyim abii :) haftasonunu degerlendiriyorum ps4 le :))

Çevrimdışı toedeyou

Bua arada @Necmi abi bizim ceyrek finalde amsterdam arena planlari tutacak gibi

Çevrimdışı YunusEmre

Bugün çıkan olimpiyat haberlerine üzülen arkadaşlar niye üzülüyonuz ki.. bu stadın sezona yetişmeyeceğini göstermiyor.. elemelere kalma ihtimali olunca bu yıl gibi temmuzda maçlar olacak bu stad en erken ağustosta açılır diyoruz bu durumda tamamen tedbir amaçlı bu...

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, isaretledigim yer neden bos kaliyor ? Bilen varmi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2015, 14:35:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı musacn1903

Arkadaşlar muhakkak forumda daha önceden bahsedilmiştir ama ben bulamadım. Şimdi bir sorum olacak stadımız 41.903 kapasiteli ya bunun kaç bini bizim taraftarın olacak örnek veriyorum 38 bini bizim geriye kalanı da basın , rakip taraftar falan mı oalcak yoksa direk 41 bini bizim mi olacak ? umarım anlatabilmişimdir yardımcı olursanız sevinirim 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2015, 14:42:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar muhakkak forumda daha önceden bahsedilmiştir ama ben bulamadım. Şimdi bir sorum olacak stadımız 41.903 kapasiteli ya bunun kaç bini bizim taraftarın olacak örnek veriyorum 38 bini bizim geriye kalanı da basın , rakip taraftar falan mı oalcak yoksa direk 41 bini bizim mi olacak ? umarım anlatabilmişimdir yardımcı olursanız sevinirim 

Rakip taraftara yüzde 5 kontanjan verilir.

41903'ün yüzde 5'i olan 2100 kişi civarı deplasman tribünü olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı musacn1903

Rakip taraftara yüzde 5 kontanjan verilir.

41903'ün yüzde 5'i olan 2100 kişi civarı deplasman tribünü olur.

Yani bize yaklaşık 40 bin koltuk kalıyor anladım teşekkür ederim  :claps:

Çevrimdışı BlackEagle26

Burası neden küçük ve sola daha yakın ?

Çevrimdışı FARUK

Burası neden küçük ve sola daha yakın ?

2 küçük çıkış kapısı arasında basın tribünü var orta hatta göre simetrikler