Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725739 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

Günaydın  Ahanda Stada gecekondu kurmuşlar  :biggrinking:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı fani madida

Tespihine kurban başkan! :D

biz lovren kaçır şunu diye dua ederken stattakiler sevinmeye başlıyor bile  :halay: işte statta olmanın farkı ne diyelim
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Efe

Prekast son surat suruyor numaralı arkasinda perdeler kaliplaniyor vincin son gunleri olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DrmsAli

Gunaydin.. 2 sorum olucak :alala: numarali ustte, tam ortanin hafif solunda kalan bolumde, giris cikis kapisi gibi cok dar bir yer var..orasi nedir bilen var mi acaba.

Cati icin kapalida kurulan su beyaz destekler..onlarin kondugu yere bakilirsa, cati tribunun on kisimlarini kapsamiyacak mi?

Çevrimiçi Rasim

boşuna @Deniz  bu gün 30 desen onu veremeyen 20 olsun diyende olur bunun sınırı yokki o yüzden her kesim seyretme hakkına sahip olmalı demeyelim her zaman birileri gelemeyecektir kapitalist dünyada yaşıyoruz kimse bize çimentonun torbasını %20 daha ucuz verelim demiyor bu şartlarda rekabet edeceksen ve başarılı olmak istiyorsan düzene uyacaksın malesef 40 tl verip 50 tl veremeyen kusura bakmasın sadece bahane uyduruyordur o maçta sıkıntı saat 22 05  de oynanması kimse o gece 3 ten önce evine gidemeyecek bir çok insanın gelmesini bu engelleyecek
:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

ysariusta

• Ziyaretçi

Gunaydin.. 2 sorum olucak :alala: numarali ustte, tam ortanin hafif solunda kalan bolumde, giris cikis kapisi gibi cok dar bir yer var..orasi nedir bilen var mi acaba.

Cati icin kapalida kurulan su beyaz destekler..onlarin kondugu yere bakilirsa, cati tribunun on kisimlarini kapsamiyacak mi?
VIP tribün çıkışlarını söylüyorsun sanırım. bilet satışta VIP e bakarrsan diğer tarafıyla beraber görmüş olursun. 2 tane dar çıkış ve aşağı kadar tribün.

Pardon orası basın tribünü olacak.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2015, 11:28:15 Yunus ]

ysariusta

• Ziyaretçi

2. sorunun cevabını net bilmiyorum. @DrmsAli ancak onlar destekler olduğuna göre daha ileride de olabilir. O kesin sınır değildir. Ayrıca biraz açıkta kalmasında bir sıkıntı yok bana kalırsa. Tamamını kapattın diyelim bu sefer güneş almadı çim yetişmedi dertlerin olabilir. Olimpiyat stadından daha fazla ıslanacak deiliz.

Çevrimdışı DrmsAli

VIP tribün çıkışlarını söylüyorsun sanırım. bilet satışta VIP e bakarrsan diğer tarafıyla beraber görmüş olursun. 2 tane dar çıkış ve aşağı kadar tribün.

Pardon orası basın tribünü olacak.

Bahsettigim yerde 2 dar gris var..Dar girisin biri sari vincin tam arkasanda kaliyor.

Çevrimdışı serti67

yenı acık rampada betonlama oldumu acaba efe keskın gozlerıyle gormustur belkı gece:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı küfeki

Tedbir amaçlıymışmış
Küfür edicem olmucak, neyse
Takdir sizin

Çevrimdışı Türkay

Tedbir amaçlıymışmış
Takdir sizin

Stadın ilk 1-2 maça yetişmeme durumu var cebimiz de dursun olimpiyat stadı da.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Tedbir amaçlıymışmış
Takdir sizin
Normal prosedür gereği seneye eğer 2-3-4-5 maç yetişmez ise sağa sola yalvarmak yerine gereksiz stat a gidip oynamayı yeğler...
kaldı ki 31 Ağustos bitmeden stata bitmiş olacak saha hazır olur... Saha hazır olsun da gerisi önemli değil...

Çevrimdışı Efe

cati ilk koltuk sirasini kapatacak sekilde tasarlandi catinin on bolumunde seffaf bolum var o cizgilere dogru uzayip ilk kltuk sirasina kadar kapatiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yenı acık rampada betonlama oldumu acaba efe keskın gozlerıyle gormustur belkı gece:)

valla baktim ama pek bisey goremedim bugun foto lazim o bolumden :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın bugün arka taraflardan şöyle bol bol fotoğraf olsa da baksak ne alemdeyiz  :ishock:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Normal prosedür gereği seneye eğer 2-3-4-5 maç yetişmez ise sağa sola yalvarmak yerine gereksiz stat a gidip oynamayı yeğler...
kaldı ki 31 Ağustos bitmeden stata bitmiş olacak saha hazır olur... Saha hazır olsun da gerisi önemli değil...
bunlara stadi bittirip gozlerine sokmak lazim insallah bitirecegiz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Günaydın bugün arka taraflardan şöyle bol bol fotoğraf olsa da baksak ne alemdeyiz  :ishock:
bende merak ediyorum arka tarafta calisma baya iyi duzeyde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Tedbir amaçlıymışmış
Takdir sizin
Olimpiyattan illallah geldi
Stat yüzünden olimpiyat oyunlarına düşman oldum artık

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe gözleri görüyor Bence başka bişe yapmak lazım  :evillol: :evillol: En büyük hediye onlara artık yok Milli takım statı da değil Milli takım olimpiyatta oynasın Biz de de milli oyuncular var Ama malesef rakiplerimiz Milli gözle görmedikleri için Olimpiyata attılar O zaman bizde onların Oyuncuları milli oyuncu olarak görmeyelim Stadımızı kapılarını açmayalım Kadıköy de Toki Arena da oynasınlar...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Su videodan kurtulmanin caresini bilen beri gelsin lutfen...
Ben bulamadım abicim. Iste yolda her yerde mirildanip duruyorum. Bazen sagdan soldan bakiyolar. Belki orjinalini dinlersem gecer dedim.. o da olmadi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadı bitiricez inşallah da ne kadar sarkıcaz sezon başından orası sorun
Olimpiyat anlaşması işkillendirmedi değil
Sarkma çok uzun olmaz umarım

Çevrimdışı serti67

prekascılardan ıctıma alan varmı kactane taktılar oglene kadar malum gunluk bı sayı varr onun altına dusrelerse burdan sallıcazzz  aportta beklıyoruzz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

valla baktim ama pek bisey goremedim bugun foto lazim o bolumden :icool:
sen de bısse goremedıysen ya cok gızlı calıstılar yada calısmadılar ama dunku resımlerdekı goruntu gece beton atılması gerektıgını dusundurdu bana
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

sen de bısse goremedıysen ya cok gızlı calıstılar yada calısmadılar ama dunku resımlerdekı goruntu gece beton atılması gerektıgını dusundurdu bana
yok atilimistirda gecr atmislardir biz uyurken o yuzden goremedik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

yok atilimistirda gecr atmislardir biz uyurken o yuzden goremedik :)
foto gelırse anlıcaz artıkkk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS