Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725903 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Su videodan kurtulmanin caresini bilen beri gelsin lutfen...
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2015, 01:25:44 ALI RIZA ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

eğer gece 3 de eve gitmek mazeret olacaksa, ben geçmişte ankaraya , 8 saat gidişte, 8 saat gelişte araba kullanarak hiç uyumadan işe gittiğim günlere yanayım. hemde sorumluluk pozisyonunda iken , bir şeyi yapmak isteyen insanın önünde hiç bir mazeret barınamaz biz bunu zaten kendi yaptıklarımız ile ispat ettik . eğer bir insan gerçekten bir şeye gönülden bağlı ise gereğini yapar,bunu hiç tereddüt etmeden söylüyorum . seven insan her olumsuzluğa katlanır, gerisi hikaye ......
Olimpiyattan arkadaşımızın Bakırköydeki  evine gece saat 2 de gidebildik Liverpool  maçında.Brugge maçında da  3 te  gidiliversin.Ne olurki.Keşke imkanımız  olaydı da tesislere  gidebilseydik.Haberimiz yoktu karşılamadan eğer bileydik inanınki ne yapar ne eder arkadaşı yönlendirirdim Nevzat demire.Fırsat  kaçırmışız  eve  gittiğimizde canlı yayında  gördüm kahroldum.

Çevrimdışı Necmi

Toplam prekast sayısı 4.575'ti @Necmi abi. Mabet bugün itibariyle 748 tane kaldı dedi. O hesaba göre %85inin bitmiş olması lazım :alala: Acaba Mabetin 748 kaldı dediği sahaya gelmeyen mi
anıl 82 bölüm 52 sıra buda 4264 sıra yapar her iki sıra bir prekast ettiğine göre 2132 prekast yapar mabet o rakamı verdiğinde L mi LL mi belli değildi muhtemelen her basamağı bir parça sayarak verdi LL olunca prekast sayısı yarı yarıya düştü muhtemelen @anilt  diğer 300 prekastta sanırım merdivenler falandır. şimdi resim üzerinden kabaca hesapladım doğru 750 civarı prekast kalmış ama bunlara merdivenler dahil değil

Çevrimdışı ahmet türker

Olimpiyattan arkadaşımızın Bakırköydeki  evine gece saat 2 de gidebildik Liverpool  maçında.Brugge maçında da  3 te  gidiliversin.Ne olurki.Keşke imkanımız  olaydı da tesislere  gidebilseydik.Haberimiz yoktu karşılamadan eğer bileydik inanınki ne yapar ne eder arkadaşı yönlendirirdim Nevzat demire.Fırsat  kaçırmışız  eve  gittiğimizde canlı yayında  gördüm kahroldum.
seni takdir ediyorum @Coşkun Mevsim .ben öyle maçlar yaşadım ki ,geceden stada gidip babam ve amcamlar için bilet kuyruğuna girip sabah geldiklerinde ,ben uyumaya gidiyordum . istanbulun kocamustafapaşa semtindenim orada doğdum ve orada büyüdüm babam da aynı . öyle maçlar biliyorumki sadece bilet parası ile ,samatyadan trena kaçak binip sirkecide inip stada kadar yaya gidip geliyorduk rahmetli kardeşim ve arkadaşlarımızla , kısaca söyleyeceğim ,yapmak isteyen yapar ,gerisi mazeret ....

Çevrimdışı izorlu85

Evvet yarın gece bu saatlerde İstanbuldayım. Pazartesi veya salı akşam üzeri stada gidecem umarım. :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı serti67

eskıden buralar gecelerı dutluktu ormandı tarlaydı sohbetten oku oku bıtmezdı kaba bıttı forrum bıttı sankıı  ahalı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TØLGA

eskıden buralar gecelerı dutluktu ormandı tarlaydı sohbetten oku oku bıtmezdı kaba bıttı forrum bıttı sankıı  ahalı
konu dışı olmasın diye yazmamaya çalısıyoruz yaaa stadyumda 'da öyle ahım şahım bir haber gelişme yok normaldir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı izorlu85

Numaralının arkasında perde betonu mu betonluyorlar???  :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ahmet türker

kimin sana neyi anlatmasını bekliyorsun ki değerli kardeşim, bilhassa bu saatte , yavaş yavaş stadın bitişinden sonraki genel sohbete hazırlanıyoruz ,bu durumdan mutlu olman gerekmiyor mu . :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

kimin sana neyi anlatmasını bekliyorsun ki değerli kardeşim, bilhassa bu saatte , yavaş yavaş stadın bitişinden sonraki genel sohbete hazırlanıyoruz ,bu durumdan mutlu olman gerekmiyor mu . :)
mutlulktan satasıyorum abııı zatennn satasacak beton demır kalmadıı bıran once catı vs baslasın sohbetler donsun ayrıcaa statta cok mevzu var bılgılenmmız gerekn ole alıstırdılar beklıyor ınsan :ok:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

konu dışı olmasın diye yazmamaya çalısıyoruz yaaa stadyumda 'da öyle ahım şahım bir haber gelişme yok normaldir  :biggrinking:
nası haber yok asıl mevzular ınceler sımdı baslıyor kardesımm hareketlıyken burda sohbet su gıbı akıyo beklentımız oo hanı bırde yarın pazar yaa mıllet buraya akar dedım gece ama olmadıı  :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TØLGA

nası haber yok asıl mevzular ınceler sımdı baslıyor kardesımm hareketlıyken burda sohbet su gıbı akıyo beklentımız oo hanı bırde yarın pazar yaa mıllet buraya akar dedım gece ama olmadıı  :lol:
tmm işte o inceler gelmedi gelsin öyle akar şimdi duraklama dönemindeyiz bekliyoruz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Serti stad başlığı dışında diğer konularda da hareket var bilgine :)

iPad'imden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı serti67

Serti stad başlığı dışında diğer konularda da hareket var bilgine :)

iPad'imden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
ya ben oo sohbetlere bakıyorum ama cok hızlı ılerlıyo ayak uyduramıyorumm yoksa bu forumun her kosessıne bakmak buyuk keyıff arkadasımm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler resimlerden falan küçük gibi görünüyo stadımız. Yakından nasıl sizce :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Abiler resimlerden falan küçük gibi görünüyo stadımız. Yakından nasıl sizce :)

Emin ol o stada Beşiktaş'ın oyuncusu dışında girmek istemezsin  :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Emin ol o stada Beşiktaş'ın oyuncusu dışında girmek istemezsin  :)
Bencede :) Tribünlerin yakınlığı ve dikliği çok baskı kuracak rakiplere :)
Yakından daha devasa göründüğü söylenmişti zaten ama merak ettim ya :D Şöyle prekastların üstünden mabede bakınca nasıl görünüyo acep :D

Çevrimdışı Murat Aksakal

Hayırlı geceler arkadaşlar..
Kendim ev yaptırsam inşaatını o kadar takip etmem   :D

şu prekastlar bitsede bir rahatlasak..
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı tedd

Bencede :) Tribünlerin yakınlığı ve dikliği çok baskı kuracak rakiplere :)
Yakından daha devasa göründüğü söylenmişti zaten ama merak ettim ya :D Şöyle prekastların üstünden mabede bakınca nasıl görünüyo acep :D

Tribun dikligi ve boguculuk konusuna kimse birsey diyemez.
Ancak devasalik konusu tartisilir. Zira buyukluk olarak bir cok stadyumdan geri kalir.
Resimlerde nasil goruyorsaniz oyle. Gercekte gordugunuzde sizi cok sasirtacak birsey yok.

Guzel olan tarafi kutu gibi bir stadyum olmasi. Kenarlardaki alcalma ve yukseklik olarak bundan daha fazlasina musaade edilmemesi nedeniyle
oyle cok da devasa duran bir stadyum degil.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Anıl

Tribun dikligi ve boguculuk konusuna kimse birsey diyemez.
Ancak devasalik konusu tartisilir. Zira buyukluk olarak bir cok stadyumdan geri kalir.
Resimlerde nasil goruyorsaniz oyle. Gercekte gordugunuzde sizi cok sasirtacak birsey yok.

Guzel olan tarafi kutu gibi bir stadyum olmasi. Kenarlardaki alcalma ve yukseklik olarak bundan daha fazlasina musaade edilmemesi nedeniyle
oyle cok da devasa duran bir stadyum degil.
Stad devasa duran bir stadyum. Yüksekliği Türkiye'deki çoğu staddan fazladır. Tabiki bir Nou Camp beklemiyodur kimse. Ama açıldığı gün herkes anlayacak devasalığı şimdi anlatmak zor :)

Çevrimdışı serti67

günaydın ahvali ıkı vnc prekastlara  devam edıyo hava güzel gözüküyor calışmalar yoğun olur ınsallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese gunaydin, prekast yeni acik mart sonuna kadar biter . Ayrica brugge macinin bilet fiyatlari fazla degil gayet normal insallah deplasmandan guzel bir skor alirsak orda eglenceye gidilir . Ayrica mart ayi icinde havalarin cok kotu olmayacagini dusunuyorum . Bu nedenle bu ay sonu artik sadece ince is ve catiya bakariz .

Gunaydınn

Prekstlar 3 koldan devam ediyor.. Birde eskı acık tarafından bir vinç başlasa cok daha hızlı bitebilir..