Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725646 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi konu dışı yaptık kusura bakmayın brugge maçı için forum ahalisi biletleri nerden alıyor bilgilendirebilir misin Adana'dan gelmeyi düşünüyorum da ona göre bilet alacam @Necmi  :D
biz çoğunluk kuzey tribünündeyiz @sametbagan

Çevrimdışı Melekcik

Bu arada bişey söylemek istiyorum,
Bugün farkettim Torku Arena'da golden sonra bizim kartal sesini kullanmışlar  :steamed:
bizim onlardan aldığımızı iddaa ediyorlar söylentiye göre dorumu yalan mı bilemem  :alala: :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Bu arada bişey söylemek istiyorum,
Bugün farkettim Torku Arena'da golden sonra bizim kartal sesini kullanmışlar  :steamed:
Benim bildiğim onlar kullanıyorlardı biz de Konya'daki Trabzon maçından sonra kullanmaya başladık diye hatırlıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bana 400 tlye patladı tottenham maçı :).
Demek istediğimi anlamıyorsunuz işte sonuçta ekonomi meselesi
Ben 400 veririm sen 800 verirsin ama diğeri çıkıp 80 veremez.10 lira fark sana görünmez,kimine görünür.

boşuna @Deniz  bu gün 30 desen onu veremeyen 20 olsun diyende olur bunun sınırı yokki o yüzden her kesim seyretme hakkına sahip olmalı demeyelim her zaman birileri gelemeyecektir kapitalist dünyada yaşıyoruz kimse bize çimentonun torbasını %20 daha ucuz verelim demiyor bu şartlarda rekabet edeceksen ve başarılı olmak istiyorsan düzene uyacaksın malesef 40 tl verip 50 tl veremeyen kusura bakmasın sadece bahane uyduruyordur o maçta sıkıntı saat 22 05  de oynanması kimse o gece 3 ten önce evine gidemeyecek bir çok insanın gelmesini bu engelleyecek

Çevrimdışı Volkan Başaran

150 liraya batı tribün zor dolar. Geçen maç yanında olan taraftara büyük coşku sonrası küfür eder gibi 150 fiyat biçmek çok yakışıksız olmuş. Umarım boş kalmaz tribünler
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Melekcik

boşuna @Deniz  bu gün 30 desen onu veremeyen 20 olsun diyende olur bunun sınırı yokki o yüzden her kesim seyretme hakkına sahip olmalı demeyelim her zaman birileri gelemeyecektir kapitalist dünyada yaşıyoruz kimse bize çimentonun torbasını %20 daha ucuz verelim demiyor bu şartlarda rekabet edeceksen ve başarılı olmak istiyorsan düzene uyacaksın malesef 40 tl verip 50 tl veremeyen kusura bakmasın sadece bahane uyduruyordur o maçta sıkıntı saat 22 05  de oynanması kimse o gece 3 ten önce evine gidemeyecek bir çok insanın gelmesini bu engelleyecek
üzülerek katılıyorum  :claps: :claps:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı FARUK

Benim bildiğim onlar kullanıyorlardı biz de Konya'daki Trabzon maçından sonra kullanmaya başladık diye hatırlıyorum :)

akatlarda felan da kullanıyorduk biz önceden

Çevrimdışı Volkan Başaran

150 değil 120 imiş pardon

Normal o zaman sıkıntı yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

akatlarda felan da kullanıyorduk biz önceden
Aynen bende öyle okudum bikaç yerde. yıllardır kullanıyoduk baskette diyolar
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

arkadaşlar prekast işinde tahmini yüzde kaçlar dayız sizce  :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar prekast işinde tahmini yüzde kaçlar dayız sizce  :alala: :alala:
tahminen %60 gibidir @Melekcik

Çevrimiçi Necmi

150 liraya batı tribün zor dolar. Geçen maç yanında olan taraftara büyük coşku sonrası küfür eder gibi 150 fiyat biçmek çok yakışıksız olmuş. Umarım boş kalmaz tribünler
Bilet Fiyatları:
KUZEY: 50TL
GUNEY: 50TL
DOĞU: 90TL
BATI: 120TL
VIP: 250TL

Çevrimdışı Anıl

tahminen %60 gibidir @Melekcik
Toplam prekast sayısı 4.575'ti @Necmi abi. Mabet bugün itibariyle 748 tane kaldı dedi. O hesaba göre %85inin bitmiş olması lazım :alala: Acaba Mabetin 748 kaldı dediği sahaya gelmeyen mi

Çevrimdışı FARUK

vodafone un paylaştığı infografikte toplam 4575 prekast koyacağız denilmiş benim önceden aklımda kalanda 2400 civarıydı

eğer infografiğe yazılan rakamda basamaklar felanda hesaplandıysa sayı yüksek çıkabilir
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2015, 00:47:43 FARUK ]

Çevrimdışı Anıl

vodafone un paylaştığı infografikte toplam 4575 prekast koyacağız denilmiş benim önceden aklımda kalanda 2400 civarıydı
Eğer 2400 civarıysa şuan %70 prekast takılmış demektir. Ki bence de %70 falan takılmıştır :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

22.05 te olmaz dimi Necmi abi 20 de başlar sanırım Rövanşlar 20 de başlıyor Avrupa saati yayım saati Tr yerel saat farkı oluyordur...

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Anıl

22.05 te olmaz dimi Necmi abi 20 de başlar sanırım Rövanşlar 20 de başlıyor Avrupa saati yayım saati Tr yerel saat farkı oluyordur...
22:05'te maç :) @ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Eğer 2400 civarıysa şuan %70 prekast takılmış demektir. Ki bence de %70 falan takılmıştır :tabe:
fark yok 748 / 30 gun var artik her gun 25 prekast oneriyorum alacaliya iyi gelir :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

fark yok 748 / 30 gun var artik her gun 25 prekast oneriyorum alacaliya iyi gelir :evillol:
10 Nisan'a kadar tamamen biter bence @Efe abi :tabe: Mayıs sonuna kadar da çatı havaya kalktı mı tamamdır :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Hakan Gülcan

İyi geceler herkese. Bugünün fotoğraflarına yeni baktım da tırdaki taşlar ne için küfekiye benzemiyor ?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ahmet türker

eğer gece 3 de eve gitmek mazeret olacaksa, ben geçmişte ankaraya , 8 saat gidişte, 8 saat gelişte araba kullanarak hiç uyumadan işe gittiğim günlere yanayım. hemde sorumluluk pozisyonunda iken , bir şeyi yapmak isteyen insanın önünde hiç bir mazeret barınamaz biz bunu zaten kendi yaptıklarımız ile ispat ettik . eğer bir insan gerçekten bir şeye gönülden bağlı ise gereğini yapar,bunu hiç tereddüt etmeden söylüyorum . seven insan her olumsuzluğa katlanır, gerisi hikaye ......

Çevrimdışı sallapati