Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726272 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Mevcut şartlar olağan üstü
Her türlü nakit lazım
İlk maçta istediğimiz skoru alamazsak Allah korusun o zaman belki indirim olabilir
Ama alırsak parayı veren düdüğü çalacak
Hoş bir durum değil ama gerçek bu
Para her zaman lazım zaten.
Paradan da çok taraftar lazım.
Benim dünya görüşüme ters bu yapılan.Bence koskoca stadda herkese yer olmalı.
Sonuçta da bu kulüp benim dünya görüşüme göre bilet fiyatı belirleyecek değil ben kendi doğrularıma göre değerlendirme yapıyorum sadece.
Fiyatları destekleyenlerin de düşüncelerine saygı duyuyorum.
Ama bu yapılanı da son derece yanlış görüyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

abi sizi giderken gördüm yaaa  tam sizin oradaydim tanisamadik
Birdahaki sefere insallah :)
:ok:  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Meseleyi haddinden fazla uzatmak istemem.

Demek istediğim eğer bir 76.000 kişilik stadda oynuyorsan o stadda her bütçeden taraftarına yer açacaksın.

Yok sadece parası olan gelsin diyorsan orda hata vardır.

O parayı verecek 70.000 kişi de çıkar 140.000 de çıkar.Öğrenci adam orada izleyemedikten sonra açıkçası kulübün kazandığı fazladan 500.000€ çok da umrumda olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

Meseleyi haddinden fazla uzatmak istemem.

Demek istediğim eğer bir 76.000 kişilik stadda oynuyorsan o stadda her bütçeden taraftarına yer açacaksın.

Yok sadece parası olan gelsin diyorsan orda hata vardır.

O parayı verecek 70.000 kişi de çıkar 140.000 de çıkar.Öğrenci adam orada izleyemedikten sonra açıkçası kulübün kazandığı fazladan 500.000€ çok da umrumda olmaz.
seni anlıyorum @Deniz kardeşim garibanların da mutlaka korunup kollanması lazım ben de hayatım boyunca bu görüşleri savundum ama bu yılın mazereti var 110 m dolara stad yapılıyor ,klübün çok da borcu var . ama bir öğrenci indirimi tabiki de yapılabilinirdi. :ok:

Çevrimdışı selçukaras

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:icool:
:hosgeldin Abi , Perşembe gunu görüşemedik, Stada ucu ucuna yetiştim , Malum İş hayatı Saat 17:00 de çıktım işten İzin alarak geldim Maça..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

seni anlıyorum @Deniz kardeşim garibanların da mutlaka korunup kollanması lazım ben de hayatım boyunca bu görüşleri savundum ama bu yılın mazereti var 110 m dolara stad yapılıyor ,klübün çok da borcu var . ama bir öğrenci indirimi tabiki de yapılabilinirdi. :ok:
Demek istediğim tam da buydu @ahmet türker abi  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

sevgılı @bjk_mabet çatı hakkında onlarca yorum bılgı aktarıldı ptfe dı degıstı vs bıseler oldu resım aramıyorsun beklemedeyız ama en azından son karar me ne olucak nâsı bı malzeme hangı ozellıklerımden yararlanacak Işık oyunları vs Güneş enerjı sıstemlerı olacakmı bunları bıze bı açıklarımısın tekrar tekarar basa dönmesek resım olaydı ıı dı ama :ebebe:
çatı için verebileceğim bilgi pazartesi yada salı gecesi çatı kirişleri gelicek akşam bunun için kapalının arka tarafına aydınlatma yapılıyor malzeme değişmedi biliyorum ben ama değişti isede haberim yok çay demlemek ve kendi işimle o kadar meşkulum ki bu aralar foruma bile girip yazma zamanım olmuyor ama netleşmiş bilgiyi en erken pazartesi verebilirim sizlere arkadaşlar...iz mühendisliğe sormam lazım malum garip bi çaycıyım bende sonuçta :)

Çevrimdışı yigitcan1903

çatı için verebileceğim bilgi pazartesi yada salı gecesi çatı kirişleri gelicek akşam bunun için kapalının arka tarafına aydınlatma yapılıyor malzeme değişmedi biliyorum ben ama değişti isede haberim yok çay demlemek ve kendi işimle o kadar meşkulum ki bu aralar foruma bile girip yazma zamanım olmuyor ama netleşmiş bilgiyi en erken pazartesi verebilirim sizlere arkadaşlar...iz mühendisliğe sormam lazım malum garip bi çaycıyım bende sonuçta :)
:alala: :bandit: :icool: :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

@Deniz allahini seversen adanadaki ogrenci tabiki bu fiyattan adanadan kalkip gelmez. istanbuldaki ogrencilerin cogu uefa maclairni bekliyor. Zaten balikeesir ve kayseri erciyes maclari ankarada, burdaki ogrencinin gidecegi parasini harciyacagi mac yok. Gitmis gibi kenara koysun club bruge macina gelsin. Artik bahane aramasinlar.

aynen 50 tl bence iyi taraftarın maç seçmemesi lazım kulup zor durumda durumu olan herkes biletleri alıp tüketmeli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:ishock: :ishock: çatı kirişleri evt adım adım gidiyoruz mart hareketli geçecek :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

:alala: ahanda daha çok karıştı kafam bu atex5000 vs degıstı dendı okadar bılgı oZellık yazıldı sen degısmedı dıınce sımdı bı sıkıntı bastı vay arkasasss ne çatıymıs sanırsın MIT. bınasına çatı yapıyozzz :ebebe:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı bjk_mabet

bu arada prekastlar soruluyor dün sadece 30 tane prekast montajı yapıldı...kalan prekast sayısı 748 bugün en son rakam ...mart sonuna tüm prekastların yerleştirilmesi için çabalıyor alacalı...

Çevrimdışı yigitcan1903

bu arada prekastlar soruluyor dün sadece 30 tane prekast montajı yapıldı...kalan prekast sayısı 748 bugün en son rakam ...mart sonuna tüm prekastların yerleştirilmesi için çabalıyor alacalı...
Bu bilgiden sonra klasik Türk hesaplarının başladığını hissediyorum
Günde 25 tane koysaaak  :alala:  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

çok iyi haber ,günde 30 tane takılıyorsa mart sonuna rahatlıkla biter . :ok:  :ok:

Çevrimdışı Efe

günlük 25 prekast evt sorun cozuldu hergun 25 prekast sayacagiz herkes nobete :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Kalan Prekast sayısı 748 , Peki Toplam Prekast sayısı kaç ve bunun ne kadarı takıldı onu hesap edelim , Yani % kaçı takıldı , Kafamda deli sorular :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Efe

oha ayni seyi dusunmusuz :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Kadir Akdağ

768:25=30 gün = mart 30 :)

bu mesajı yazarken yukarıdaki yazıları okumamıştım :)
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2015, 22:39:46 Kadir Akdağ ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK