Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726066 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Ben ogrenci milletinin nabzini tuttum,liverpool macina gelenlerin buyuk cogunlugu bu maca bu fiyata gelmeyi düşünmuyor.

Umarim fikirler degisir ve giderler ama tottenham macinda oldugu gibi bu macta da bilet fiyatlari asagi cekilebilir.

Mac zamani yaklassin bilet satis durumuna gore bir karar verilir.tek temennim tribunlerin liverpool maci gibi dolu olmasi..
@Deniz allahini seversen adanadaki ogrenci tabiki bu fiyattan adanadan kalkip gelmez. istanbuldaki ogrencilerin cogu uefa maclairni bekliyor. Zaten balikeesir ve kayseri erciyes maclari ankarada, burdaki ogrencinin gidecegi parasini harciyacagi mac yok. Gitmis gibi kenara koysun club bruge macina gelsin. Artik bahane aramasinlar.
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2015, 21:39:22 ZEKI ]

Çevrimdışı ozan062

Umarim gercek degildir bu.stadin yarisi anca dolar.ogrenci milleti bu parayi odeyemez.brugge maci icin hic odemez.

ve bir ay gecmeden 20 gunde iki kere mac tekrarı yapılıyor onun için hayli zor dolması hak veriyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

İlk maçtan avantajlı dönersek
Bilet bulamaz millet rövanşa öyle söyliyim
Turları geçelim de asılsınlar biletlere önemli değil
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2015, 21:47:18 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı TØLGA

Ben ogrenci milletinin nabzini tuttum,liverpool macina gelenlerin buyuk cogunlugu bu maca bu fiyata gelmeyi düşünmuyor.

Umarim fikirler degisir ve giderler ama tottenham macinda oldugu gibi bu macta da bilet fiyatlari asagi cekilebilir.

Mac zamani yaklassin bilet satis durumuna gore bir karar verilir.tek temennim tribunlerin liverpool maci gibi dolu olmasi..
gidilir gidilir sinavlara denk gelmez ise ben gitmeyi düsünüyorum biletler normal gayet son16ya kalmisin
Klüp`te para kazansin dolacagina inaniyorum tekrar  tur gectikce fiyat artar, azalmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Ben parasızlığı bahane olarak görmüyorum.Sonuçta bu ülkede işçinin,memurun geliri belli, hepsinden önemlisi İstanbul gibi pahalı bir yerde çocuğunu okutmanın zorluğu ortada.
Ayda 300 lira kredi alan,ailesinden de kira parasını vs sini alan bir öğrencinin olimpiyat stadı gibi uzak ve masraflı bir yere sürekli maça gidemeyeceği ortada.
Beşiktaşın maçını izlemek bütün Beşiktaşlının hakkıdır.Her bütçeye uygun bilet olmalı.
Tottenham maçında 40 TL olan,Arsenal maçında (Şampiyonlar ligi maçı) 80 tl olan doğu tribünün bileti club brugge maçında 90 lira oluyorsa burada bir hata vardır.
Liverpool maçındaki bilet fiyatlarına kimse ses çıkartmadı çünkü rakip liverpool gibi bir ingiliz deviydi.
Lafı fazla uzatmaya gerek yok ekonomi meselesi bu kimine ucuz gelen kimine 1 haftalık yemek parası gelir.
Ben bu maçta fiyatlarda yanlış yapıldığını düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

@Deniz UEFA yı alırsak dövünür durular o tarihe tanık olamadık diye. bırakıcaklar o tatavaları gelecekler abicim. kaybedersekte dövünürler gitmedik destek olmadık diye. 100 tl den devam etmek lazım. taraftar gelmiyor diye bedava mı verecekler bileti. mal değerli, değerlendirmek lazım.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

@Deniz allahini seversen adanadaki ogrenci tabiki bu fiyattan adanadan kalkip gelmez. istanbuldaki ogrencilerin cogu uefa maclairni bekliyor. Zaten balikeesir ve kayseri erciyes maclari ankarada, burdaki ogrencinin gidecegi parasini harciyacagi mac yok. Gitmis gibi kenara koysun club bruge macina gelsin. Artik bahane aramasinlar.
Ben istanbuldaki arkadaşlarımdan bahsediyordum @ZEKI abi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@Deniz UEFA yı alırsak dövünür durular o tarihe tanık olamadık diye. bırakıcaklar o tatavaları gelecekler abicim. kaybedersekte dövünürler gitmedik destek olmadık diye. 100 tl den devam etmek lazım. taraftar gelmiyor diye bedava mı verecekler bileti. mal değerli, değerlendirmek lazım.
Anlatmaya çalıştığım şey farklı @Yunus abi.

Parasızlık tatava değildir.Bedava versin diyen yok,her bütçeye göre bilet olsun derdim bu.

Çevrimdışı TØLGA

Ben istanbuldaki arkadaşlarımdan bahsediyordum @ZEKI abi  :)
asil onlarin icin daha uygun biletler bana sirf bu mac 150 tlye patladi yoldu biletti bir bilet alacak alti üstü onlar ne derdi var baska haftada iki paket az icsin sigarayi giderler  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Aartik taraftar her sey bahane bulmaktan vazgecse. Passolig var diye maca gelmez. Stad uzak gidis donus zor diye gelmez
Bilet pahali diye maca gelmez. Kombine almaz. Klubun sicak paraya ihtiyaci var. Lig maclarinda istenilen hasilat edilmedi 20 tl ye bile stad dolmadi.
Ama stadta bu olsun su olsun demesini bilir. Bu mac bizim icin onemli bir mac, Heleki ilk macta iyi bir skorla donersek ve stad bos kalirsa hakikaten cok yazik olacak. Bilet pahali der, ama gunde 2 paket sigarasini icer 15 tl sigaraya verir. Su bilet pahali edebiyatindan artik vazgecmek lazim. Her hafta oynamiyorsun. Final istiyorsan taraftarin her konuda destegine ihtiyaci var, takimimizin.
:claps:  :claps: en çok yol uzak ve zor diyenleri hiç anlamıyorum ,liverpool maçından beri bütün kemiklerim ağırıyor ve bende bel fıtığı var ama kesinlikle ölmez sağ kalırsam brugges maçına gideceğim .liverpool maçında metroda benden daha yaşlı 65-70 yaşında insanlar vardı .demek ki gitmek isteyen bir şekilde gidiyor. mazeret aramak işin en kolayı @ZEKI hocam .(ama maddi olarak gerçekten imkanı olmayanlara bir şey diyemem )

Çevrimdışı Deniz

asil onlarin icin daha uygun biletler bana sirf bu mac 150 tlye patladi yoldu biletti bir bilet alacak alti üstü onlar ne derdi var baska haftada iki paket az icsin sigarayi giderler  :evillol:
Bana 400 tlye patladı tottenham maçı :).
Demek istediğimi anlamıyorsunuz işte sonuçta ekonomi meselesi
Ben 400 veririm sen 800 verirsin ama diğeri çıkıp 80 veremez.10 lira fark sana görünmez,kimine görünür.

Çevrimdışı TØLGA

:claps:  :claps: en çok yol uzak ve zor diyenleri hiç anlamıyorum ,liverpool maçından beri bütün kemiklerim ağırıyor ve bende bel fıtığı var ama kesinlikle ölmez sağ kalırsam brugges maçına gideceğim .liverpool maçında metroda benden daha yaşlı 65-70 yaşında insanlar vardı .demek ki gitmek isteyen bir şekilde gidiyor. mazeret aramak işin en kolayı @ZEKI hocam .(ama maddi olarak gerçekten imkanı olmayanlara bir şey diyemem )
abi yol uzak ama yaaaa :D zor geldik biz trafikten bunaldim artik o dereceydi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

@Deniz haksız değilsin yalnız bahsettiğin ülkedeki gelir eşitsizliğinden kaynaklı bir sorun
Futbol sanayii de maalesef dar gelirli insanı dışarda bırakıyor

Çevrimdışı selçukaras

bir kamera da yeni açık arkasına koysalar.
kameraya bakıyorum, bom boş bir stat.
acaba şu an beton dökülüyor mu?
Gökhan falan staddamı, ne yapılıyor
akşam akşam bir foto gelse de görsek

Çevrimdışı Deniz

@Deniz haksız değilsin yalnız bahsettiğin ülkedeki gelir eşitsizliğinden kaynaklı bir sorun
Futbol sanayii de maalesef dar gelirli insanı dışarda bırakıyor

76.000 kişilik stadda bırakmamalı.
O stadda herkese yer olmalı.
Vodafone Arenada 42.000 kişi olacak,orada bilet fiyatları yüksek olabilir.
Ama koskocaman stadda bile öğrencisi işçisi maç izleyemiyorsa ciddi yanlış vardır.

Çevrimdışı ahmet türker

maça gelmişsinde bir yüzünü göremedim nerelerdeydin ki,@Tolga kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

@ALI RIZA mac biletleri insaat halindeki stadimizi cok yakindan ilgilendiriyor sicak para gelirse stad hızlanir onun icin burda yazdik. 
 :claps: :claps: +1903 @Tolga seninle de tanisamadik dedikleirne tamamiyle katiliyorum
+1903 @ahmet türker kesinlikle istanbulda mac yok, mac varmis gibi bir kenara attiklairnda rahatlikla gelirler. Yeterki bahane uretmesinler.
Liverpool macinda 4 milyon tl nin uzerinde bir gelir elde ettik, 5-6 milyon tl araisnda bir parada bu macta kazanirsak, bu stada sicak para demek. Bir ayda klubun kasasina 10 milyon tl ye yakin para girecek yaklasik 3.5 milyon euro ya denk geliyor. Cati 17 milyon euro ise bu paranin onemi cikiyor. ciceklere ve obitasa, alacatiya, iz insaata odemede kolaylik demektir. Bunu dusunmek lazim.

Çevrimdışı yigitcan1903

76.000 kişilik stadda bırakmamalı.
O stadda herkese yer olmalı.
Vodafone Arenada 42.000 kişi olacak,orada bilet fiyatları yüksek olabilir.
Ama koskocaman stadda bile öğrencisi işçisi maç izleyemiyorsa ciddi yanlış vardır.
Mevcut şartlar olağan üstü
Her türlü nakit lazım
İlk maçta istediğimiz skoru alamazsak Allah korusun o zaman belki indirim olabilir
Ama alırsak parayı veren düdüğü çalacak
Hoş bir durum değil ama gerçek bu

Çevrimdışı serti67

Mac bıletı muhabbetı ıcın ayrı bı yer açsak Anlıyorum sıkıntılı bır durum ama ınsaatla ılgılı konu bolunuyo ara sıra hepımız konu dışına çıkıp muhabbet edıyoruz ama çok uZayınca dıer konuda kopukluk oluyo arkadaslarr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türker

abi yol uzak ama yaaaa :D zor geldik biz trafikten bunaldim artik o dereceydi
istanbul dışındakilere söylemiyorum @Tolga kardeşim ,ıstanbuldakilere söylüyorum ,yanlış anlamışsın . :ok:

Çevrimdışı TØLGA

maça gelmişsinde bir yüzünü göremedim nerelerdeydin ki,@Tolga kardeşim.
abi sizi giderken gördüm yaaa  tam sizin oradaydim tanisamadik
Birdahaki sefere insallah :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilet Fiyatları banada Pahalı gibi geldi..
Arsenal ve Liverpool maçlarında 80 Tl olan Doğu tribun biletinin Brugge Maçında 90 Tl olması çok ilginç :alala: :alala:
Tamam bir ust tur maçı ama Rakip Farkı söz konusu , Liverpool , Arsenal gibi buyuk takımlara karşı Adam bulup buluşturup yine gelir ama Brugge gibi bi takım karşısında Bu parayı vermeyi göze almaz , Biraz daha uygun yapıp stadı Doldurmak varken neden bilet fiyatını yukseltirsinki :alala: :alala:
Yönetim bütün maçlarda Liverpool Arsenal Feyenoord maçlarındaki gibi dolacagını sanıyor Stadın galiba..
Burada Starateji hatası var , 70.000 doldurup Liverpool maçındaki hasılatı geçemeyi planlıyorlar sanırım Ama keşke biraz dha duşuk tutulup Stad dolsaydı...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

@ALI RIZA mac biletleri insaat halindeki stadimizi cok yakindan ilgilendiriyor sicak para gelirse stad hızlanir onun icin burda yazdik. 
 :claps: :claps: +1903 @Tolga seninle de tanisamadik dedikleirne tamamiyle katiliyorum
+1903 @ahmet türker kesinlikle istanbulda mac yok, mac varmis gibi bir kenara attiklairnda rahatlikla gelirler. Yeterki bahane uretmesinler.
Liverpool macinda 4 milyon tl nin uzerinde bir gelir elde ettik, 5-6 milyon tl araisnda bir parada bu macta kazanirsak, bu stada sicak para demek. Bir ayda klubun kasasina 10 milyon tl ye yakin para girecek yaklasik 3.5 milyon euro ya denk geliyor. Cati 17 milyon euro ise bu paranin onemi cikiyor. ciceklere ve obitasa, alacatiya, iz insaata odemede kolaylik demektir. Bunu dusunmek lazim.
ben sana kesinlikle hak veriyorum @ZEKI hocam ,milyonlarca taraftarın içinden bu bilet paralarını verecek 70 bin kişinin mutlaka çıkması lazım artık kimse bahanelere sığınamaz ,başarı ise takım gayet başarılı gidiyor.