Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726252 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

grobetonun dokulmeden onceki halini hatırlıyorsunuz orada bi bosluk vardı sanki orda su malum su tankları olacak diye beklemiştim olmadı
bu arada catıdan birikenler hatırladıgım kadarıyla oralarda toplanacaktı fakat cozemediğim sey
numaralıda  ve hatta yeni acıkta sanki onlardan yapılmadı :) yada benmi hatırlamıyorum ne diyorsunuz?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı megiddo

bu rampadan iki araç yanyana geçebiliyormu? gerek de yok biliyorum ama merak ettim?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

bu rampadan iki araç yanyana geçebiliyormu? gerek de yok biliyorum ama merak ettim?
Rahat geçmesi lazım.Kenardaki emekçinin boyu 1*70 olsa ardarda boyluboyunca  uzanmış 4 emekçi bile iki yan duvarlara  zor  değer.

Çevrimdışı Haldun

konuyu dağıtmak istemem ama sanki fotodaki arkadaşın forumca ençok merak edilen ve  sevilen kişisi de olabileceğini düşünmeden de edemiyorum :alala:
bu kim acaba forumda bikac gundur unlu  :lol:

Çevrimdışı Batu K.çetin

bu kim acaba forumda bikac gundur unlu  :lol:
:D grobeton fotosu da nekadar güzel değil mi?

Çevrimdışı levent21

Bence 1 tane daha paletli vinc lazım prekast işlerini hizlandırız mart ayının sonuna kalmadan biter

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Efe

Goruntuye gore yenu acikta yan yaraf bitmis betonlanacak otoparkta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 28.02.2015 (14:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @KUMANOVALI  ve  @Mehmet   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet Çatı malzemesi değişti @Tolga  , Ptfe Tio 2 den vazgeçildi sanırım , Valmeira Glass die bi firmayla anlaşılmış Atex 5000 die bi malzeme den uretilecek , Bu Malzemenin en büyük özelliği yüksek Işık geçirgenligine sahip olması ayrıca Ptfe ile hemen hemen aynı fiyatta , Yani arada bi kalite farkı yok anladığımız kadarıyla , Bir çok ülkede farklı projeler yapmışlar ama Hiç stad yapmamışlar :alala: Sitelerine bizim stadın gorselini koymuşlar malzemelerin  Nisan ayında teslim edilecegini yazmışlar , Başkan Dun Çeşitli ışık oyunları ile görsel Şovlar yapacağız demişti , Sanırım Ptfe den buyuzden vazgeçildi , Bu Yeni malzeme Işık oyunları için Çok çok ideal Sitelerinde öyle yazıyor , Desibel rekoru kırıldıgında Çatı kıp Kırmızı Yanacak Efsanesi gerçek oluyor :halay: :halay:
Dun Malzemenin özellikleri ile ilgili Ekran görüntüsü almıştım atıyorum onları @Tolga
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Necmi

orası 6 metre iki şeritli yol genişliğinde @megiddo

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2015, 16:29:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çatı için bu seçildiyse ışıklandırmaya baya önem verilecek sanırım?

Vodafone'un rengi kırmızı. Bu durumda çatıyı bol bol kırmızı görme durumumu olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan7738

Bol fotoğraf geldi elinize sağlık  :claps: :claps: :halay:

daha liverpool maçının etkisinden çıkamadık  :uyucam:

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta devasa bi tabla daha bu gece betonlanip bitecek az kaldi az
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

çatı için gelen beyaz iskeleleri kule vinçle içeri almışlar
ayrıca kapalı çatı sütunu üzerinde filelilerin dışında bir iskele kurulmuş

Çevrimdışı Necmi

Çatı için bu seçildiyse ışıklandırmaya baya önem verilecek sanırım?

Vodafone'un rengi kırmızı. Bu durumda çatıyı bol bol kırmızı görme durumumu olabilir.
hiç sanmıyorum tam tersi kırmızı hiç görmeyiz vodafone yazısı kırmızı, ışıklandırma kırmızı olursa yazı kaybolur  :D @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

hiç sanmıyorum tam tersi kırmızı hiç görmeyiz vodafone yazısı kırmızı, ışıklandırma kırmızı olursa yazı kaybolur  :D @Çağrı
Evet çok mantıklı kırmızıyı pek görmeyiz diye düşünüyorum bende :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BRK

Su kapalidaki iskeleler'in o kadar geride kalmasi, catinin kisa olacak demektir :( kotu bence bu

Çevrimdışı aziz1903

Prekast ağırlıkları ne kadar acaba ? Olmadı biz 30 kişi falan taşırız prekastları yeter ki bitsin prekastlar  :super: