Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725962 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

Şuan stadyumdayım
@Tolga fotolar konusunda yardımlarını bekliyorum  :photo:
selam @KUMANOVALI  ayağın nasıl oldu. Stada gidebildiğine göre iyileşmiş herhalde. Ama iyiki gelmemişsin yoksa diğer bacağında gidebilirdi :D

Çevrimdışı serti67

gunaydın karakartallar hava ıı sayılır guzel ve yogun bıır calısma olurr ınsallh bugun resım gonderıceklere sımdıde tesekkurler dıelımm:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

selam @KUMANOVALI  ayağın nasıl oldu. Stada gidebildiğine göre iyileşmiş herhalde. Ama iyiki gelmemişsin yoksa diğer bacağında gidebilirdi :D
Benim hala ayaklarımda , Sırtımda Agrılar Var , Golden sonra kendimi 2 Basamak Aşagıda buldum :D :D Gazilere gelemedim , Hatta stadın orada göremedim sizi , İşten izin alarak geldigim için Maça ucu ucuna yetiştim , Bu arada Geçen sezonki Gs maçıda dahil olmak üzere , Batı tribünü ilk defa bu kadar hareketliydi , Yani Coşku anlamında :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Altuğ

Ahmet abi katılıyorum sana benim diz şişmiş ne zaman nasıl oldu onuda anlamadım mabet ve Necmi abininde aynı şekilde :)) Kumanovalı abi gelmeyerek isabetli bir seçim yaptın :))

Çevrimdışı serti67

bol catı sohbetı sızıntı dılıyorum ayrıca lıverpoll macı dolayısıyla bosladınız burayıı abıler kardesler :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

Ben 1 saat sonra Beşiktaş'ta olacağım fotoğraf çeker göndermeye çalışırım orada olacak olanlar ulaşsınlar bana :)

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

3-4 gündür otoparktan foto yok lütfen ordanda çekin şimdiden teşekür ederim

Çevrimdışı ahmet türken

Ahmet abi katılıyorum sana benim diz şişmiş ne zaman nasıl oldu onuda anlamadım mabet ve Necmi abininde aynı şekilde :)) Kumanovalı abi gelmeyerek isabetli bir seçim yaptın :))
sen yine şanslıydın :D yanında nişanlın var diye sana yüklenmedik. golden sonra tam önümdeydin zıplarken istikamet değiştirdim resmen :lol: dizinin sebebi ben değilim ama yalnız olsaydın çok daha fazla hasarla çıkabilirdin. Sana tavsiyem maç izlerken grubun üst sırasında dur. Tecrübeliler bilir :D Ufak bir hasarla atlatmışsın. Ucuz bir tecrübe oldu

Bu Arada Pankart Çok güzel olmuş :super:
Bende Uzun zamandır Bunu söylemek istiyordum @Necmi abiye , Bütün taraftar gruplarının Pankartı var stadda Bursa kartalları , Sefakoy vs vs , Bizim niye olmasın , Bizde yaptırabilirmiyiz böyle bir pankart diye düşünüyordum ...
Yalnız beşiktaşarena nın arenası krmızı olsaymış daha dikkat çekici olurdu sanki  :iscrewy:

Çevrimdışı serti67

sizdik hepimiz @serti67
bole sızmaya can kurban abııı ayılınca gorusuruz ozamn arayı kapatırlarr:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türken

Bende Uzun zamandır Bunu söylemek istiyordum @Necmi abiye , Bütün taraftar gruplarının Pankartı var stadda Bursa kartalları , Sefakoy vs vs , Bizim niye olmasın , Bizde yaptırabilirmiyiz böyle bir pankart diye düşünüyordum ...
Yalnız beşiktaşarena nın arenası krmızı olsaymış daha dikkat çekici olurdu sanki  :iscrewy:
Beşiktaşın 'b' side büyük harf olsun mu?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ZEKI  abi  :)

Çevrimdışı Efe

Prekast yeni acik ve numaralida devam ediyor eski acikta cati iskeleleri icin hazirlik yapiliyor iskele parcalarini yigmislar heralde bugun yada yarin yerlerine koyarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

sen yine şanslıydın :D yanında nişanlın var diye sana yüklenmedik. golden sonra tam önümdeydin zıplarken istikamet değiştirdim resmen :lol: dizinin sebebi ben değilim ama yalnız olsaydın çok daha fazla hasarla çıkabilirdin. Sana tavsiyem maç izlerken grubun üst sırasında dur. Tecrübeliler bilir :D Ufak bir hasarla atlatmışsın. Ucuz bir tecrübe oldu
stadda parmağımızı sokacak yer yoktu :nerd: geçemedik üst sıraya :o_o: ayağımda yumurta büyüklüğünde morluk var gol sırasında arkada kim vardı onu düşünüyorum :alala: @ahmet türken

Çevrimdışı Efe

Eski acik rampadan foto bekliyorum bugun ilgililere duyrulur :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada subat ayi bittiyor bugun yarindan itibaren hizli bi calismayla mart ayina baslamaliyiz ay sonu artik cati halatlarini gormek lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Arkadaş ne maçtı yahu, nasıl bir serotonin salgıladıysak etkileri halen geçmedi  :halay:  :ishock: :halay: O mağlubiyetlerden sonra eve dönüş yolu kadar insanı kahreden bir yol yoktur bilenler bilir, ama o metroda sıkış tıkış gidipte ağızları kulaklarında olan bir kalabalığı ilk defa gördüm, hakikatten bu tip başarıları özlemişiz, bundan sonra yeni stadımızda katlanarak bu başarıların devam etmesini diliyorum Allahtan.

Stada gelir isek bu merdivenlerin geleceği bölümlerin ayarlanmasını yapan üstadlara sitemlerim var, statlara hep dikkat ederim tribünün santra çizgisinin hizasında olan en değerli bölümüne, o bölüme merdiven boşluğu olan statlara hiç anlam vermemeişimdir, sonuçta maddi olarak en yüksek geliri getiren o bölümdeki koltuklardır, stadın yapısından mıdır bilemiyorum iyi bilen üstadlar açıklar kapalının santra hizasını merdivene ayırmışlar  :s20: burada o değerli koltukları kaybetmeye sebep olabilecek durum nedir acaba ?

Çevrimdışı ahmet türken

stadda parmağımızı sokacak yer yoktu :nerd: geçemedik üst sıraya :o_o: ayağımda yumurta büyüklüğünde morluk var gol sırasında arkada kim vardı onu düşünüyorum :alala: @ahmet türken
düşün sen bile o haldeysen geri kalanlar ne haldedir. Çünkü @Necmi abi sen işi biliyorsun. En arkaya garanti bölgelere geçip kazasız belasız atlatıyorsun fakat bu sefer papaz pilav yemedi. Önünde arkanda sağında solunda kimin olduğunun pek bir önemi yoktu. Herkes akrabaydı golden sonra :evillol: yalnız benim durumum biraz farklı 2 yanımda hollandadan gelmiş bir turist vardı. Sürekli takılıyordum ona .golden sonra @Altuğ unda üstüne çıkmayayım diyerek yana doğru farklı limanlara sığınarak atladım kendimi adamın şapkasını çıkartıp öperken buldum. Çocuğun bana bakışını görmeliydin. Tribünlerin ortamına mı şaşırsın, herifin teki yanağına yapışmış öpüyor onamı şaşırsın, yoksa iyi lan bukadarla iyi yırttık başka birşey başımıza gelmeden bu kadarınada razıyım diyemi şükretsin. İnanılmazdı ,Bursa maçından bile daha tehlikeli hareketlerdi

Çevrimdışı emreergen

meraba arkadaşlar,
kombinesi olupta balıkesir maçına gidemeyecek olan birisi varsa benim passoligime transfer edebilirse cok sevinirim.

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI  abi  :)
@ONUR KOLCU  ve @Abdullah var ya siz var ya
ne diyim aklin yolu bir demekki Arenanin A si ni kim diyecek bakalim

Çevrimdışı ahmet türker

düşün sen bile o haldeysen geri kalanlar ne haldedir. Çünkü @Necmi abi sen işi biliyorsun. En arkaya garanti bölgelere geçip kazasız belasız atlatıyorsun fakat bu sefer papaz pilav yemedi. Önünde arkanda sağında solunda kimin olduğunun pek bir önemi yoktu. Herkes akrabaydı golden sonra :evillol: yalnız benim durumum biraz farklı 2 yanımda hollandadan gelmiş bir turist vardı. Sürekli takılıyordum ona .golden sonra @Altuğ unda üstüne çıkmayayım diyerek yana doğru farklı limanlara sığınarak atladım kendimi adamın şapkasını çıkartıp öperken buldum. Çocuğun bana bakışını görmeliydin. Tribünlerin ortamına mı şaşırsın, herifin teki yanağına yapışmış öpüyor onamı şaşırsın, yoksa iyi lan bukadarla iyi yırttık başka birşey başımıza gelmeden bu kadarınada razıyım diyemi şükretsin. İnanılmazdı ,Bursa maçından bile daha tehlikeli hareketlerdi
bunca maça gittim hayatımda ilk defa böyle bir coşku yaşadım, arkamda önümde hiç tanımadığım gençler bana sarılıp sarılıp durdular inanın gözlerimden yaşlar geldi ,bundan daha iyi bir ortam nasıl olabilirdi ki.@ahmet türken kardeşim.gerçekten de bu anlatılacak bir şey değil.

Çevrimdışı Batu K.çetin

via @VodafoneArena
konuyu dağıtmak istemem ama sanki fotodaki arkadaşın forumca ençok merak edilen ve  sevilen kişisi de olabileceğini düşünmeden de edemiyorum :alala:

Beşiktaşın 'b' side büyük harf olsun mu?
Bana kalsa Beşiktaş ın B si daima buyuk olmalı ama @Necmi abi kızıyor , Aşın artık bunları diyor :bandit: :bandit: @ahmet türken abi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Altuğ

Bana kalsa Beşiktaş ın B si daima buyuk olmalı ama @Necmi abi kızıyor , Aşın artık bunları diyor :bandit: :bandit: @ahmet türken abi

Önemli olan boyu değil işlevi @Yunus Emre Dökmeci :)