Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725427 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Coskun abi hakikaten kedke fotograf cektirseydik yeniden sizi istanbulda görmek isteriz Avni kardesimizede selamlar
Sağol Zeki kardeşim.Eğer Brugge  geçilirse  ki  geçeriz diyorum yarıfinalde  kesin  geliyoruz.

Çevrimdışı serti67

nerde bu mıllett hala galıbıyetttt sarhoslugumuuu stata donelım beylerr bayanlarr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

catı sohbetı nezamn olurr acepp mabetın felan katılıp bılgılendırecegıı nası bıse olcak vss bırkac sayfa yenı bır urun adı gectı ozellıklerı yazıldı ama bızde nası bıse uygulanıck bıraz bılgı ıı olurdu

aynen ya süper olur aslında @bjk_mabet gelsede şu çatıyı bi sorsak belki turu geçtik diye bişiyler sızdırır:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

aynen ya süper olur aslında @bjk_mabet gelsede şu çatıyı bi sorsak belki turu geçtik diye bişiyler sızdırır:)
:upto: :upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı carsi

:photo:

Çevrimdışı bjk_mabet

rampanın temel betonu atıldı dün bu gecede beton dökümü yapılacak rampaya...

Çevrimiçi Necmi

Sağol Zeki kardeşim.Eğer Brugge  geçilirse  ki  geçeriz diyorum yarıfinalde  kesin  geliyoruz.
:D Brugge geçildikten sonra çeyrek finalide geçeceğiz diyorsun yani @Coşkun Mevsim abi sonra yarı finali göreceğiz umarım Allah söyletmiştir :)
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 23:14:14 Necmi ]

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet abi peki rampa tam olarak ne zaman bitmiş olur :)

Çevrimdışı serti67

yok yaa ne arasın aynı gun realle barcayı elesek o yıne bıse sızdırmazz :))ketum vallahı ketummm utanmıyoda bukada kısı ole agzı acık beklıyooo:()
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

resim koymazsan hayatta inanmam :naughty: @bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

öRmediler mi demir ? direk betonu yaydılar mı ? sorun olmaz mı zeminde acaba ? @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

yok yaa ne arasın aynı gun realle barcayı elesek o yıne bıse sızdırmazz :))ketum vallahı ketummm utanmıyoda bukada kısı ole agzı acık beklıyooo:()
değil aslında :) hatalı bilgilendirme yapmak istemiyordur kesin onaylatması lazım demek ki bildiğini yada gördüğünü...

Çevrimiçi Necmi

evt maca 13 bin 500 civari kombine olacak sonrasi bilet yine 50 bin bilet satisa cikacak bi 5 milyon daha kazanabiliriz insallah hava yine guzel olur cok iyi oldu bu turu gecmemiz parasal acidan tur parasi ne kadar aldik acaba  :)
sadece bilettenmi kazanıyoruz @Efe naklen yayın geliri var reklam geliri var tur atlama pirimi var gel şunu en az 10 M yapalım :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı KUMANOVALI

rampanın en az 15 günü var :)

Başkan

Araç giriş çıkışı otopark tarafindanmi yapılıyor
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

değil aslında :) hatalı bilgilendirme yapmak istemiyordur kesin onaylatması lazım demek ki bildiğini yada gördüğünü...
:alala:  :nerd:

Çevrimdışı serti67

sen kımı kıme anlatıyosun arkadasım bız mabetı bılmezmıyızzz oo bızden meraklı bu konuddaaaa cıddı bıse olsa anında sızdırırr emınızzz:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Başkan

Araç giriş çıkışı otopark tarafindanmi yapılıyor
ordan gıreemzlerkı gırıste kalıplar yapıldı beton atılacak ıskelerle kapalı gırıs kısmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet kulelerın arasındakı duvarda yıkılıp yapılmaya baslanıcaktı subat ayındaaa onla ılgılı bıse varmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türken

Buralar birazdan canlanacak galiba :upto: :upto: :upto:
mabet istemeden yanlislikla sizdirma yapsaydi canlanmayj o zaman gorurduk