Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725118 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

"Sen tribünde rekor kırıyosun, biz de burda binlerce ton kaya kırıyoruz" diyen abi değilmi bu :evillol:

ta kendisi ;)

Çevrimdışı ozan062

Ben bu haberi nasıl kaçırmışım Ramazan ayında mıydık yoksa ?
Şahenk'ten dev anlaşma!
Beşiktaş'ın yeni stadı için yönetim ve Ferit Şahenk el sıkıştı! Beşiktaş'ın inşa halindeki yeni stadı Vodafone Arena'da restoranlar için 3 bin 500 metrekarelik bir alan ayrıldı. Yönetim, bu alanın işletmesi için Doğuş Holding ile anlaştı.
 Doğuş, bünyesinde bulundurduğu 80'in üzerinde markayla bu stadyuma özel bir konsept yaratacak.
Bazı markalar, küçük büfeler halinde de stadyumun çeşitli yerlerinde hizmet verecek...

http://www.d-ream.com.tr/

önemli olan sey kac para alıcaz:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

via @VodafoneArena
#Sabret Sen yeterki sabret Güneşli günler bizlerin olacak  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

önemli olan sey kac para alıcaz:)
:money: başkan işini bilir bu konuda hiç şüphem yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Bu ara iyi, güzel haberler ardı arkasına geliyor ve biz buna hiç alışık değiliz :)
Stadımız bittiğinde en kötü günümüzün dün ve bugün gibi olması dileğiyle  :ok:
Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Berkayakcay1903

Kayseriden maca gelen arkadaslarla stada gidiyoruz alirlar mi acaba? Yardimci olabilecek arkadas var mi?

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 27.02.2015 (14:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı beşiktaşk

fikret orman: Stadın çatısı için bir hata yaptık, bir Galatasaraylıya verdik" diye espri yapan Orman, "Programı öne çekmeleri için baskı yapıyoruz. En kısa sürede bitireceğiz. Bu sezonun bitimine yetiştiremiyoruz. Çatının yapılıp yukarı kaldırılmasıyla çim saha başlayacak"

konuşmanın tamamı: http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/124339/camianin-butun-yuku-omuzlarinizda

Çevrimdışı ahmetx

fikret orman: Stadın çatısı için bir hata yaptık, bir Galatasaraylıya verdik" diye espri yapan Orman, "Programı öne çekmeleri için baskı yapıyoruz. En kısa sürede bitireceğiz. Bu sezonun bitimine yetiştiremiyoruz. Çatının yapılıp yukarı kaldırılmasıyla çim saha başlayacak"

konuşmanın tamamı: http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/124339/camianin-butun-yuku-omuzlarinizda
belli Fransız firmayla çalıştıklarından :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı umit

Çevrimdışı Haldun

@ahmetx abi stadın çatısı inşallah tt arena ya da konya arena gibi olmaz bana çok itici ve etkisiz geliyor yankı yapan stadlar.bu çatı rakibi ve hakemi etki alabilcek kadar akustik olacak mı yankı yapmaz değil mi

Çevrimdışı Oktay A.

Ben bu haberi nasıl kaçırmışım Ramazan ayında mıydık yoksa ?
Şahenk'ten dev anlaşma!
Beşiktaş'ın yeni stadı için yönetim ve Ferit Şahenk el sıkıştı! Beşiktaş'ın inşa halindeki yeni stadı Vodafone Arena'da restoranlar için 3 bin 500 metrekarelik bir alan ayrıldı. Yönetim, bu alanın işletmesi için Doğuş Holding ile anlaştı.
 Doğuş, bünyesinde bulundurduğu 80'in üzerinde markayla bu stadyuma özel bir konsept yaratacak.
Bazı markalar, küçük büfeler halinde de stadyumun çeşitli yerlerinde hizmet verecek...

http://www.d-ream.com.tr/

Ben daha önce söylemiştim stadın restorant işletmesini D.ream aldı diye bende d.ream de çalışıyorum restorant konsepleri hazırlanıyordu hatta DİVAN restoraant aldı diyen bir arkadaşta vardı burada DİVAN restorantın hazırlattığı bir sunum dosyasını görmüştüm bir ara dosyanın içindeki resimleride çektim restorant kat planları filan var ben de ama yayınlamak bir sıkıntı yaratabilir diye buraya koyamıyorum sonuçta işle alakalı bunun zararını görebilirim diye   :ebebe: :s20: :s20: :bawling: :bawling:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Efe

#Sabret Sen yeterki sabret Güneşli günler bizlerin olacak  :ok:
ben şimdiden 19 marta biletimi alayim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi stadın çatısı inşallah tt arena ya da konya arena gibi olmaz bana çok itici ve etkisiz geliyor yankı yapan stadlar.bu çatı rakibi ve hakemi etki alabilcek kadar akustik olacak mı yankı yapmaz değil mi
bizim çatı yankı yapmayacak ,bizim çatının en önemli 2 özelliği var
1.Sıcak havayı ve soğuk havayı regüle edebiliyor.
2.Işık oyunları ve aydınlatma için ideal... dolayısıyla aydınlık ortam sağlıyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Konu Dışı :
Balıkesir maçı biletleri 15.00'te çıktı
Yoğun satış görünüyor

Çevrimdışı ahmetx

Ben daha önce söylemiştim stadın restorant işletmesini D.ream aldı diye bende d.ream de çalışıyorum restorant konsepleri hazırlanıyordu hatta DİVAN restoraant aldı diyen bir arkadaşta vardı burada DİVAN restorantın hazırlattığı bir sunum dosyasını görmüştüm bir ara dosyanın içindeki resimleride çektim restorant kat planları filan var ben de ama yayınlamak bir sıkıntı yaratabilir diye buraya koyamıyorum sonuçta işle alakalı bunun zararını görebilirim diye   :ebebe: :s20: :s20: :bawling: :bawling:
Divan Doğuş grubunun değilki Koç grubunun

Çevrimdışı Haldun

bizim çatı yankı yapmayacak ,bizim çatının en önemli 2 özelliği var
1.Sıcak havayı ve soğuk havayı regüle edebiliyor.
2.Işık oyunları ve aydınlatma için ideal... dolayısıyla aydınlık ortam sağlıyor.

anladım abi yankı yapmasın da nolursa olsun tt arena da taraftarlar bagırıyor ses bi oraya çarpıyor bi buraya çarpıyor saçma sapan ugultu oluşuyor ,top rakip takımdayken ya da tehlikeli atakta ıslıklar temiz gürültülü çıksın da ne olursa olsun

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

İz inşaatın sahibi GS li galiba.
İz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Yük.Müh.Selçuk İZ ,İstanbul Devlet Mimar Mühendis Akademisi Galatasaray Mühendislik fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuş.
bi yerlerden bulaşmış ,yanlış adamı seçmişiz yahu.. :lol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çatı görseli vodafonenin kuracağı (çatıya kurulacak routerler için )ufak bi revizyona gitti bekliyorz
Bize   stadımızın muhteşemliğini  gösterdiğin için AvniÇağlar ile beraber tekrar teşekkür  ederiz güzel insan.Seni tanıdığıma  çok memnun oldum.Fakat  neden biz  Necmi,Efe,Zeki,Yiğitcan ve diğer arkadaşlarla  fotoğraf  çekmeyi  akıl edemedik.Hala  şaşkınlık içindeyiz.Çok kaliteli ve seviyeli kişilerle  tanıştık maç önü.Bu forumda olduğum için çok memnunum.Burgge takımını geçeceğimize  inanıyorum.Yarı finalde oğlumu da maça  getireceğim mabet.Onu da sizlerle  tanıştırmak istiyorum.

Çevrimdışı Oktay A.

Divan Doğuş grubunun değilki Koç grubunun

Biliyorum koçun onların hazırlattığı bir sunum dosyası bizim oraya geldi bende oradan çektim resimleri tam detayını bilmiyorum belki de frenchaising verebilirler divana ☹
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA