Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725304 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

kanka mutlu yıllar dün unuttum valla @yigitcan1903

yeni açıktaki prekast vinçleri nereye gitti  :s20: :s20:
Sağolasın Serkan  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

oo @SDemirsoy saygılar kardeşim benim. Burdamıydın :D . Belki rubi yi arayıp süzere gitmişsindir dedim. Ama hiç merak etme kalbim seninle biliyorsun. Süzere çıktığındada en çok ben sevinmiştim bilirsin. Şimdi en üst kata çıkacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum. Dualarım seninle :lol:
saolun abi sizlerin desteğiyle marsa bile çıkarız biz  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@SDemirsoy senin elin ne oldu bu arada , Duzeldimi :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan7738

yeni açıktaki kule vinç bugün sökülecek öyle bi his var içimde gaipten gelen sesler öyle dedi  :D

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

Sağolasın Serkan  :)
doğum günün kutlu olsun @yigitcan1903 kardeşim .şahane bir doğum günü yaşamışsındır.

Çevrimdışı FARUK

paletli çatı için hazırlanan koruma filelerini yerleştiriyor sanırım
@rubi_tobin  abi eline sağlık fotolar çok güzel

Çevrimdışı rubi_tobin

yavaş yavaş düzeliyor Yunus :) @Yunus Emre Dökmeci
Ama yanlış cevap @SDemirsoy şöyle olmalıydı.
yavaş yavaş düzeliyor Yunus  :alala:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı yigitcan1903

doğum günün kutlu olsun @yigitcan1903 kardeşim .şahane bir doğum günü yaşamışsındır.
Sağol Ahmet abi
Valla böyle bir doğum günü ölene kadar unutulmaz  :)

Çevrimdışı ahmet türken

şimdilik sadece süzerin üst katına odaklanalım :D

Çevrimdışı ahmetx

Dünyanın en büyük çatı örtüsüne sahip Cidde hacı terminalinde ptfe fiberglass membran kullanılmış,ömrünü tamamladıktan sonra çölde orman etkisi yapacak  silikon fiberglass örtü ile değiştirilmeli diyor.

http://www.structurearchives.org/article.aspx?articleID=553

Ayrıca Amerikada bir alışveriş merkezinde de kullanılmış

[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 15:04:53 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Bir çizik atalım @LFC'ye @Besiktas'ım adını yazalım finale….

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 14:04:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı YunusEmre

opare necip atiba ve serdar UEFA Avrupa ligi 11ine seçilmişler...:D

Çevrimdışı ahmetx

Ben bu haberi nasıl kaçırmışım Ramazan ayında mıydık yoksa ?
Şahenk'ten dev anlaşma!
Beşiktaş'ın yeni stadı için yönetim ve Ferit Şahenk el sıkıştı! Beşiktaş'ın inşa halindeki yeni stadı Vodafone Arena'da restoranlar için 3 bin 500 metrekarelik bir alan ayrıldı. Yönetim, bu alanın işletmesi için Doğuş Holding ile anlaştı.
 Doğuş, bünyesinde bulundurduğu 80'in üzerinde markayla bu stadyuma özel bir konsept yaratacak.
Bazı markalar, küçük büfeler halinde de stadyumun çeşitli yerlerinde hizmet verecek...

http://www.d-ream.com.tr/

[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 14:23:25 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
YENİ SEZONA YENİ STAT
Başkan Orman, yeni sezona Vodafone Arena'da başlamayı hedeflediklerini söyledi.

"Stadın çatısı için bir hata yaptık, bir Galatasaraylıya verdik" diye espri yapan Orman, "Programı öne çekmeleri için baskı yapıyoruz. En kısa sürede bitireceğiz. Bu sezonun bitimine yetiştiremiyoruz. Çatının yapılıp yukarı kaldırılmasıyla çim saha başlayacak" ifadelerini kullandı.

Kurdukları takımın gökten oluşmadığını kaydeden Fikret Orman, "Bütün oyunculara yatırım yaptık. Önemli transfer paraları ödedik. Olmayan altyapısını düzelttik. En büyük yatırımı futbol takımına yaptık. Eşdeğer özkaynakla stadı yapıyoruz. İnşallah yeni sezona orada başlayacağız" diye konuştu.

Vodafone Arena'nın her santimetre karesinde emeklerinin olduğunu anlatan Orman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Her şeyi düşünerek, seçerek, özenle yapıyoruz. Hiçbir şeyden kaçınmadık. Çatı örtüsüyle beraber inanılmaz bir görüntü ortaya çıkacak. Stadı genelde martılar görür. Stadı gömdüğümüz için göz önünde olan bir stat. Alttan yapacağımız ışık oyunlarıyla inanılmaz şeyler planlıyoruz."
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/124339/camianin-butun-yuku-omuzlarinizda

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
Siyah-beyazlı kulüp, Beşiktaş Akademi yaş gruplarına sponsorluk için, Vodafone Arena'nın çatı örtüsü üreticisi Valmiera Glass ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, altyapıya yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü, futbol altyapısı için sponsorluk anlaşması yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, Beşiktaş Akademi yaş gruplarına sponsorluk için Vodafone Arena'nın çatı örtüsü üreticisi Valmiera Glass ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Fulya'daki Şan Ökten Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Valmiera Glass Yönetim Kurulu Başkanı Andre Schwiotek ve PD-Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Jugel, sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Liverpool ile oynadıkları karşılaşma sırasında bugünkü toplantıya nasıl geleceğini düşündüğünü belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Önemli bir galibiyetle buraya geldiğimiz için mutluyum" dedi.

Aylar sonra yeni bir ortaklık gerçekleştirdiklerini kaydeden Orman, Valmiera Glass ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Beşiktaş'ın camia olarak altyapıya önem veren bir kulüp olduğunu kaydeden Fikret Orman, "Maalesef tesisleşme manasında çok eksiklerimiz oluştu. Önümüzdeki senelerde buna da yatırım yapacağız. Hem tesisleşmede hem altyapı konusunda önemli projelerimiz var. A takımını artık yeterince sponsorluklarla doldurduk. Şimdi altyapıyla ilgili çalışma yapıyoruz" diye konuştu.

Kendi alanında Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarını kendileriyle çalışmaya teşvik ettiklerini anlatan siyah-beyazlı kulübün başkanı, şunları söyledi:

"Onlardan biriyle sponsorluk anlaşması yapıyoruz. Valmiera ilk olarak stadın çatı örtüsünü yapıyor. Bizim altyapı takımlarımıza sponsorluk yapmak istediler. Yapılan sponsorluğun Beşiktaş camiasına, ülkemize ve Türk sporuna değerli gençler yetişmesine vesile olmasını diliyorum."

"PARA ÖNEMLİ DEĞİL"
Fikret Orman, anlaşmanın 90 bin avroluk değer taşıdığını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

"Para önemli değil. Dün Beşiktaş'ın en iyi oynayanlarından biri Necip Uysal oldu. Kaptan olarak sahadaydı. Bu hem benim hem orada bulunan birçok hocamın ve yönetim kurulu arkadaşlarımın gururudur. 'Futbolda yerli oyuncularla devam edeceğiz' dedik. Tolgay Arslan'ın dünkü performansından sonra ne demek istediğimi birazcık daha insanlar anlamıştır. Bu, altyapıyla ilgili bundan sonra yapacaklarımızın başlangıcıdır."

Valmiera Glass Yönetim Kurulu Başkanı Andre Schwiotek ise Beşiktaş'ı, Liverpool karşısında başarılı sonucundan dolayı kutlayarak, "Türkiye bizim için çok önemli ve büyük bir piyasa. Altyapılarda sponsorlukla aktif rol oynuyoruz. Letonya'da en çok büyüyen futbol takımlarından biriyiz. Beşiktaş ile işbirliği yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

PD-Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Jugel de Beşiktaş gibi köklü bir kulüple çalışmanın gurur verici olduğunu dile getirdi. Jugel, Türkiye'de birçok faaliyetlerinin bulunduğunu ancak böyle bir kulüple çalışmayı başaramadıklarını ve şimdi bunu elde ettiklerini kaydetti.
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/609/besiktas-sponsor-valmiera_2LYRV.jpg

Çevrimdışı keremfrat1

Bugun cok fazla kalamdim hatta en fazla 20 dakika kaldim stada baska yere gidiyorum oyuzde  vol 1 sade  geliyor :)

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

via @VodafoneArena
"Sen tribünde rekor kırıyosun, biz de burda binlerce ton kaya kırıyoruz" diyen abi değilmi bu :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."