Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725858 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beyler haydi arenaya.. Prekastları sırtlıyıp yerleştiriyoruz.  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Atex® 5000 TRL kullanılacak madem çatıda kesinlikle aydınlatma olacak  :ishock: :ishock: :ishock:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Ohhhhhhhhhhh be iyiki beşiktaş var beeeeeeee allahınıza kurban sizin  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı FARUK

Atex® 5000 TRL kullanılacak madem çatıda kesinlikle aydınlatma olacak  :ishock: :ishock: :ishock:

aynen tercih sebebi denmiş

Çevrimdışı Tarık16

şimdi dursun stadyum... bu gece dokunmayın mutluluğumuza... :ishock: :ishock: :ishock:
. Goooooooooood.   Byeeeeeeed Liverpoooooool

Çevrimdışı Deniz

aynen tercih sebebi denmiş
Kırmızı ve beyaz olur muhtemelen aydınlatma.Desibel yükselince çatının renginin değişme mevzusu gerçek olma yolunda hızlıca ilerliyor :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Kırmızı ve beyaz olur muhtemelen aydınlatma.Desibel yükselince çatının renginin değişme mevzusu gerçek olma yolunda hızlıca ilerliyor :D
:ishock: :ishock:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı arda

Çok güzel oldu  :D Çok güzel olur  :D :D :D :D :D :D çok basit  :D taverna gibi rengarenk olacağına ki bu stadın tarihi akustiğine aykırı bir yaklaşım olur, Ses kontrollü kan kırmızısı bayrak kırmızısı avel avel yanan çatı istiyorum uLAN!  :D :D :D :D :D :D :super: :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sallapati

Günaydın Kartallar ;

Lütfen son 16 kura çekimi için açtığım ankete oy verin.. Hangi takımı istiyorsanız oylayın..

link

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/uefa-avrupa-ligi-son-16-kura-cekimi/

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Atex 5000 cati icin kullanilabilecek en iyi malzemeye benziyor okudugum kadariyla.

Zararli UVB isinlarini bloke ederken, bitkiler icin yararli olan UVA yi geciriyor. Yuksek isik gecirebilme ozelligiyle cimlerimiz gun boyu gunes isigi alacaktir. Cok saglam ve dayanikli bir malzemeye benziyor.

Cam liflerinden yapiliyor ve saydamlik veren silikon kaucuk malzemesiyle karistiriliyormus. Anladigim kadariyla malzemenin elastik bir yapisi var, carsaf gibi degil. Kalinligi 0.8 mm.  Ptfe 0.9mm idi galiba.

Isik gecirme orani %21'e kadar cikabiliyormus. Bizimkiler yuksek gecirgenlik kullanicaktir cimler icin. Akustik kontrolu icinde kullanildigi yaziyor.

TRL - translucent silikonu ile karistirilmis olani. Zenith Music Hall'da Atex 5000 ile kaplanmis ama pigment silikonlari ile renklendirilmis. Yani ayni malzeme. Bizimki saydam versiyonu.

[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 07:50:29 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Valmiera-glass'in data sayfasinda %21'e kadar saydamlik diyor.

Bu resimdeki kadar gecirken olsa yeter.

[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 07:50:11 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimiçi murat

günaydın beşiktaşarena ailesi  :halay:  :ishock: nice yıllara yiğitcan  :cook:

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın .. hunharca konudışı yapasım var  :sevinc

Çevrimdışı TØLGA

Günaydın .. hunharca konudışı yapasım var  :sevinc
aynen :D saat 7 'de girdim eve mutluluktan zırnık kadar uykum yok  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 08:48:49 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

aynen :D saat 7 'de girdim eve mutluluktan zırnık kadar uykum yok  :biggrinking:

hiç uyumadan işe geldim alandaki ingilizlere koydukmu hareketi yapasım var  :evillol: @Tolga

Çevrimdışı doctore

Günaydın büyük BEŞİKTAŞ ın büyük gönüllü insanları  :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı onurturan

:evillol: Bugün konu dışı yapmayan cehennemde yanacak :evillol:
herkese günaydın..

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Fikret Orman'ın dediği oldu üzerinde güneş batmayan bir klüp olduk. Şen ola Kartal Şen ola :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

:evillol: Bugün konu dışı yapmayan cehennemde yanacak :evillol:
herkese günaydın..
günaydın :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Altuğ