Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726588 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Dogan

bu stadın yapımını takip ederek, evet gerçekten de hiç bir zaman öğrenemeyeceğim bilgiler edindim .bu forum sayesinde de çok şeyler kattım kendime ,mesela ben bilgisayar ve internet cahiliydim ,bu forumda yaza yaza hızlı yazmayı ve başka türlü detayları da öğrendim ,facede bile resim atma işini çocuklarıma yaptırırdım ,şimdi kendim atabiliyorum . browserin bile ne olduğunu bilmiyordum . insan yaşadıkça ,hayatının sonuna kadar öğreniyor, yeter ki gereken çabayı göstersin ve merak etme duygusunu devam ettirsin kıymetli @Necmi kardeşim. :)
Abi bende bu forumda sizin gibi saygıdeğer insanları tanıdım.Istanbula geldimmi elini opmeye gelicem @ahmet türker abi sizi nasip olursa besiktasimizin bi macinida beraber izleriz insallah.senin takdire şayan üslubun beni mest etmiştir.hepimize örnek oldun.senden besiktas  hakkinda öğreneceğimiz cok sey var aslinda . @Necmi abi ordan kıskandığını görüyorum :) Seninde yerin ayridir.Bi gün mutlaka gelcem oraya ve insallah hep birlikte arenada mac izleriz

Çevrimiçi Necmi

Abi bende bu forumda sizin gibi saygıdeğer insanları tanıdım.Istanbula geldimmi elini opmeye gelicem @ahmet türker abi sizi nasip olursa besiktasimizin bi macinida beraber izleriz insallah.senin takdire şayan üslubun beni mest etmiştir.hepimize örnek oldun.senden besiktas  hakkinda öğreneceğimiz cok sey var aslinda . @Necmi abi ordan kıskandığını görüyorum :) Seninde yerin ayridir.Bi gün mutlaka gelcem oraya ve insallah hep birlikte arenada mac izleriz
Ahmet abiyi neden kıskanayım burda olması buranın değerini arttırır @Dogan

Çevrimdışı Dogan

Ahmet abiyi neden kıskanayım burda olması buranın değerini arttırır @Dogan
Kesinlikle katılıyorum sana abi  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

KARA PARA AŞK DİZİSİNDE VODAFONE ARENA... VİDEOSU

Çevrimdışı arena_t2000

Gunaydin herkese. Stad calismalari ve Takimimiza bugun basarili bir gun dilerim....Bakalim bugun prekast sov bekliyorum ins.

Çevrimdışı tayfun

günaydın,gün bittiğinde üst turdayız inşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydın , bugün tur atlasak ta atlamasak ta gurur duyacağımız bir takımımız olacak diye düşünüyorum . Hadi kartallar .Hadi TÖRE  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olacak umarım. @Abdullah geldin mi :)

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin o halde 13:00 gibi oradayız bizde.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Sonunda prekast Show başladı. Mart ayı dert ayı olmayacak :ebebe:

küfekiler için iskeleleri söküyorlar ama üst tarafları nasıl yapacaklar sonra?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

@Abdullah hoşgeldin sen geldin hava güneş açtı apoo  :icool:

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın canlı yayında bitek bende mi sorun var acaba

Çevrimdışı JackSparrow

İyi geceler herkese. Vodafone Arena'nın kale arkasıyla Juventus kale arkası aynı yakınlıkta mı?

Juve Arena Maraton Saha uzaklıgı : 7.50 metre
Vodafone Arena : 6.15 metre
Juve Arena Kale arkası uzaklığı: 7.50 metre
Vodafone Arena Kale arkası uzaklıgı : 7.95 metre

Yunus Emre Dökmeci arkadaşımızdan alıntıdır.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK