Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726904 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

başka ne var üstüne binamı dikecekler :alala: eski açık bitti bir ay önce numaralı bitti ama yeni açık hala devam ediyor ve sen hala konuşuyorsun  :bandit:
korkarım biz içerde maç oynarken hala yeni açık yapılıyor olacak çiçekler stadı bitirdi artık yollarını yapıyor sen hala konuşuyorsun ben dedim ya en son çiçekler çıkar çünkü rampa var diye ama bu gidişle rampayıda bitirip gene ilk onlar çıkacak :kop: :kop: :kop: @Oktay
maç oynanırken yeni açık yapılmıcak korkma @Necmi abi yeni açık bitti haberin olsun :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

burası bir haftada bitermi @Yunus yani dalgamı geçiyosunuz diyecem olmuyacak herhalde şaka yapıyosunuz :bandit: :bandit:
bitmez :D ama bitip bitmemesinin ne önemi var şimdi orayıdamı yeni açıkla yarıştıralım orda iş çok bence yapar dururlar ama emin ol başkaları gibi sallamazlar oranın aciliyetinin farkındalar en hızlı şekilde yapacaklardır. @Oktay

Çevrimdışı keremfrat1

rampayı baya kazmışlar bakalım ne kadar daha kazılacak düzlenecek beton ve demiri işleri orda zaman alacak gibi görünüyor :)
yarın hafrıyat bıter temele başlarlar ölçume :D buyuk ıhtımal :D

Çevrimdışı Deniz

Konunun hası,Kulübümüzden duyuru :

Beşiktaş-Liverpool mücadelesi için satışa sunulan tüm biletlerin tükenmiş olmasına karşın, güvenlik tedbiri nedeniyle daha önceden ayrılmış olan stadyumdaki ilk 5 sıra koltuğun Doğu Tribünü hariç olmak üzere, 4. ve 5. sıralarının satışa sunulmasına karar verilmiştir.

Başkanımız Fikret Orman'ın özel temasları sonucunda Vali, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'un izni alınarak; Kuzey Tribün, Güney Tribün ve Batı Tribün'de bulunan 4. ve 5. sıralardaki sınırlı sayıdaki bilet, 26 Şubat Perşembe günü saat 12.00 itibariyle passo.com.tr ve Vodafone Arena Kombine Kart Merkezinden satışa sunulacaktır.

Passolig kart sahipleri passo.com.tr üzerinden bilet alabilir. Kağıt bilet almak isteyen taraftarlarımız ise, Vodafone Arena Kombine Kart Merkezinden biletlerini temin edebilirler.

Vali, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a ve Emniyet yetkililerine kulübümüze sağladıkları destek için teşekkür ederiz.

Ayrıca, Liverpool kulübüne Güney Kale Arkası Tribünden toplam 4019 adet bilet verilmiş ve bu biletler İngiliz kulübü tarafından ücreti ödenerek satın alınmıştır. Liverpool kulübü, maça 1000-1500 arası taraftarının geleceğini UEFA'ya ve Kulübümüze bildirmiştir. Liverpool kulübü biletlerin tamamını satın aldığı için, rakip takım için ayrılan tribünden bilet satışa çıkartılması gibi bir durum söz konusu değildir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

maç oynanırken yeni açık yapılmıcak korkma @Necmi abi yeni açık bitti haberin olsun :evillol: :evillol: :evillol:
neresi bitti daha bir ayı var bitmesinin zaten çiçeklerin ekibinin oraya geçtiği gün bu tartışmalar bitmişdi benim için artık yarıştırmanın anlamı yok kimi kimle yarıştırıyoruz her kes burda yeni açık hızlandı diye bayram ediyordu nerden bilsinler aslında hızlandıran çiçeklerin ekibi :evillol: :evillol: @Oktay

Çevrimdışı Deniz

Kulübümüz ve Liverpool arasında 26.02.2015 tarihinde oynanacak olan UEFA Avrupa ligi maç biletlerinin, karaborsa satıldığı duyumu üzerine Kulübümüzce gerekli hukuki iş ve işlemler yapılmıştır. Ancak, karaborsa bilet satışı ile ilgili olarak yürürlükten kaldırılan 5149 sayılı Kanunda, 6 aydan iki yıla kadar hapis ve adli para cezası öngörülmüşken, yürürlükteki 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında bu konuda açık bir yaptırım öngörülmediği, sadece kendisine ait elektronik bileti başkasına kullandıranların adli para cezası ile cezalandırılacağı hüküm altına alınmıştır. 

Durumu taraftarlarımıza ve kamuoyunun bilgisine sunarız

Çevrimdışı ZEKI

yarın hafrıyat bıter temele başlarlar ölçume :D buyuk ıhtımal :D
@keremfrat1 ayni tribunde deigliz ama mac oncesi seninle bayagi bir sohbet etmek gerek bize ruyalarindan bahsetmen gerek. Gorduklerini anlatmalisin.  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

bitmez :D ama bitip bitmemesinin ne önemi var şimdi orayıdamı yeni açıkla yarıştıralım orda iş çok bence yapar dururlar ama emin ol başkaları gibi sallamazlar oranın aciliyetinin farkındalar en hızlı şekilde yapacaklardır. @Oktay
@Necmi abi bak top çeviriyosun yine  :evillol: daha demin '' yeni açık hala devam ediyor ve sen hala konuşuyorsun'' diyodun bana :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

yarın bana yer aayırın abııı 2 Kişi :( @Efe

ysariusta

• Ziyaretçi

@Oktay orası bir haftada biter mi bilmem. Ama çok da büyük iş yok. Temel ve bir yan duvara perde beton var. 20 gün kapalı kalacak deniyordu. Bunun bir haftasını kalıpların sökülmesine ayırırsan gene iyi süre. Perde beton yapılacak alana kadar kazılmış. Ben daha ileriden başlayacak diye tahmin ediyorum ama @Necmi abi bilir oradaki cep nereye kadar geliyor. Cebin ağzına kadar kazılacak. Kombine merkezinin arkasına kadar falan sanırım

Çevrimiçi Necmi

Konunun hası,Kulübümüzden duyuru :

Beşiktaş-Liverpool mücadelesi için satışa sunulan tüm biletlerin tükenmiş olmasına karşın, güvenlik tedbiri nedeniyle daha önceden ayrılmış olan stadyumdaki ilk 5 sıra koltuğun Doğu Tribünü hariç olmak üzere, 4. ve 5. sıralarının satışa sunulmasına karar verilmiştir.

Başkanımız Fikret Orman'ın özel temasları sonucunda Vali, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'un izni alınarak; Kuzey Tribün, Güney Tribün ve Batı Tribün'de bulunan 4. ve 5. sıralardaki sınırlı sayıdaki bilet, 26 Şubat Perşembe günü saat 12.00 itibariyle passo.com.tr ve Vodafone Arena Kombine Kart Merkezinden satışa sunulacaktır.

Passolig kart sahipleri passo.com.tr üzerinden bilet alabilir. Kağıt bilet almak isteyen taraftarlarımız ise, Vodafone Arena Kombine Kart Merkezinden biletlerini temin edebilirler.

Vali, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a ve Emniyet yetkililerine kulübümüze sağladıkları destek için teşekkür ederiz.

Ayrıca, Liverpool kulübüne Güney Kale Arkası Tribünden toplam 4019 adet bilet verilmiş ve bu biletler İngiliz kulübü tarafından ücreti ödenerek satın alınmıştır. Liverpool kulübü, maça 1000-1500 arası taraftarının geleceğini UEFA'ya ve Kulübümüze bildirmiştir. Liverpool kulübü biletlerin tamamını satın aldığı için, rakip takım için ayrılan tribünden bilet satışa çıkartılması gibi bir durum söz konusu değildir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

zaten 4019 biletin satın alındığının haberini biz bir hafta önce yapmıştık @Deniz ve bu biletlerden iade olmayacak biletler 30 pound a satılmış

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 ayni tribunde deigliz ama mac oncesi seninle bayagi bir sohbet etmek gerek bize ruyalarindan bahsetmen gerek. Gorduklerini anlatmalisin.  :evillol:
belkı yarın akşam görüşeblıcez :D ah zekı abım ahh bende şans yok  :bawling: :bawling: maç sonrası oda necmı abımlerı bulabılrsem maçta stadda

Çevrimdışı Tolga

Rampanın en alt seviyesi bu mu yoksa daha kazılacak mı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı keremfrat1

Rampanın en alt seviyesi bu mu yoksa daha kazılacak mı
az daha hafrıyat alıncak

Çevrimdışı Tolga

az daha hafrıyat alıncak
Teşekkürler hocam şu rampa da bir bitse önümüze bakacağız artık :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı keremfrat1

Teşekkürler hocam şu rampa da bir bitse önümüze bakacağız artık :D
:D bende beklıyorum bıtmesını 4 gözle artık :D

Çevrimiçi Necmi

@Oktay orası bir haftada biter mi bilmem. Ama çok da büyük iş yok. Temel ve bir yan duvara perde beton var. 20 gün kapalı kalacak deniyordu. Bunun bir haftasını kalıpların sökülmesine ayırırsan gene iyi süre. Perde beton yapılacak alana kadar kazılmış. Ben daha ileriden başlayacak diye tahmin ediyorum ama @Necmi abi bilir oradaki cep nereye kadar geliyor. Cebin ağzına kadar kazılacak. Kombine merkezinin arkasına kadar falan sanırım
o cep yola kadar gidiyor sonuna kadar yaparlarsa kombine merkezi falan uçar ordan ama sonuna kadar yapmayabilirler kulelerin önündeki dönüşe kadar yaparlar sonra yolu açarlar devamını yol işlerken yapabilirler buda işi %30 azaltır @Yunus

Çevrimdışı Oktay

arkadaşlar beşiktaş bayramı şu dakikadan itibaren başlamıştır buğünkü maçta tribün show bekliyorum :lol: :lol:

Çevrimdışı warofpoet

Prekastlarla ilgisi oldugunu dusunuyorum cunku catiyi monte edecek isciler sadece testere kirislerin uzerinde calisamaz. Prekastlar bir nevi catiyi yapanlarin calismalari icin platform olusturacak.  Ben oyle dusunuyorum.

nette başka statların çatı germe işini izlediğim kadarıyla çatının bir kısmı o beyaz demirler üzerine monte edilecek. tüm çatıyı çevreleyen kalın bir çelik halat bu montajların üstüne yatırılacak. buraya kadar prekastlar engel olmuyor. diğer yandan çatı sütunları üzerine çelik bir halka monte edilecek ve nispeten daha ince halatlar yerde monte edilen kalın halat ve diğer parçalarla her taraftan birleştirilecek işte bu noktada prekastın bitmesi gerekiyor çünkü kolonların üstünden inen halatlara iskele kuruluyor her bire çelik halat için. prekast olmazsa o iskeleler kurulamaz..

uzun lafın kısası yerde birleştirilecek parçalar prekastların üstüne denk geldiği için o bölgelerin bitmiş olması gerek alt katın yani. en son kaldır halatları içinde tüm prekastın bitmiş olması lazım ki biter illaki diye düşünüyorum . sıkıntı olmaz

fikir için video
nat geo da da vardı sanırım onu bulamadım türkçe anlatıyor
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Deniz

Liverpool maçı için önemli duyuru :

Doğu tribünde maç izleyecek taraftarlar için her koltuğa 1 adet bere bırakıldı.Lütfen bu berelerden sadece kendi koltuğunuza bırakılanı alın!

Bayrakları alıp başka yerlere götürmeyin.Maçtan önce bayrakların konulduğu koltuklarda oturanlar bayrakları alsın ve sallasın.

Emeği geçenlere helal olsun..

Çevrimdışı FARUK

projelerin bulunduğu konumuzda mabetin daha önce paylaştığı rampa kesiti üzerinden yakalamaya çalıştım
1. kat tablası eğimin başlayacağı yerde sonlanıyor bir kiriş ile
ve üstteki fotoda ve kesitte en son bırakılan kiriş filizini yeşil ile işaretledim
yani kırmızı ile işaretli yerden itibaren rampa başlıyor
proje üzerindeki hesaplamaya bakılırsa 49.51m rampanın uzunluğu

Çevrimiçi Necmi

projelerin bulunduğu konumuzda mabetin daha önce paylaştığı rampa kesiti üzerinden yakalamaya çalıştım
1. kat tablası eğimin başlayacağı yerde sonlanıyor bir kiriş ile
ve üstteki fotoda ve kesitte en son bırakılan kiriş filizini yeşil ile işaretledim
yani kırmızı ile işaretli yerden itibaren rampa başlıyor
proje üzerindeki hesaplamaya bakılırsa 49.51m rampanın uzunluğu
300 metrekare beton işi var demektir :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Liverpool maçı için önemli duyuru :

Doğu tribünde maç izleyecek taraftarlar için her koltuğa 1 adet bere bırakıldı.Lütfen bu berelerden sadece kendi koltuğunuza bırakılanı alın!

Bayrakları alıp başka yerlere götürmeyin.Maçtan önce bayrakların konulduğu koltuklarda oturanlar bayrakları alsın ve sallasın.

Emeği geçenlere helal olsun..
Harbiden helal olsun :claps: :claps:
Umarım sahadaki oyuncularımız da terlerinin son damlasına kadar mücadele edip liverpool'a kök söktürürler. Bu tribünlere öyle oynamak lazım.. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OLCAYALPER