Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726875 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Kara Para Aşk Dizisinden şu an yeni düştü ilk bizde...

[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 23:00:37 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Necmi

Bir kişide 45 fazla bilet nasıl olabilir? Sponsor biletlerini mi satıyorlar acaba?
ya öyledir yada kombine sahiplerinden toplamışdır karaborsa yapıyordur yada bilet falan yoktur parayı yollarsın bilet gelmez bunu yapan insanlar varmış Beşiktaşlıları dolandırıyor bu tip linkleri paylaşarak bunlara yardımcı olmayın

Çevrimdışı saricasi

İzlediğim bir diziydi zaten stadı görünce dahada anlam kazandı  :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BlackEagle26

ya öyledir yada kombine sahiplerinden toplamışdır karaborsa yapıyordur yada bilet falan yoktur parayı yollarsın bilet gelmez bunu yapan insanlar varmış Beşiktaşlıları dolandırıyor bu tip linkleri paylaşarak bunlara yardımcı olmayın

Dewe erol özdil facebookta paylastı bu linki. Şirket çalışanları için almış sonra iptal olmuş bende paylasayım dedim bilmiyordum kusura bakmayın

Çevrimiçi Necmi

Dewe erol özdil facebookta paylastı bu linki. Şirket çalışanları için almış sonra iptal olmuş bende paylasayım dedim bilmiyordum kusura bakmayın
yok kardeşim seninle alakalı değil bu şekilde bir çok dolandırılan arkadaşımız var bir insan neden böyle bir şey yapar hiç inandırıcı değil şirket çalışanları için bilet alacaksın sonra kimse maça gelmeyecek sende biletleri satacaksın ne kadar mantıklıki o kadar bilet varsa kulübe iade et eminim kulüp bunları havada kapar öyle bilet varsa tek akla gelen sponsor bileti olduğu onlarda kullanılmazsa kulübe geri iade oluyor kulüpte maç günü satacak bunları açıklaması yapıldı bunları eskiden stadda satarlardı şimdi internette satıyorlar bildiğin karaborsa işte kulüpten sponsora mecbur çıkıyor ordanda karaborsaya düşüyor burdan birileri nemalanıyor ama satılmasa kulübe dönecek ve bunları kulüp satacak parasıda kulübe kalacak bizde kendi gücümüz yettiğince paralı satışa burda izin vermiyoruz artık kimse almamalı bu Beşiktaşın menfaatlerine aykırı bir durum karaborsaya son verecek olan taraftardır talep olmazsa arzda olmaz @BlackEagle26

Çevrimdışı Efe

rampayı baya kazmışlar bakalım ne kadar daha kazılacak düzlenecek beton ve demiri işleri orda zaman alacak gibi görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

rampayı baya kazmışlar bakalım ne kadar daha kazılacak düzlenecek beton ve demiri işleri orda zaman alacak gibi görünüyor :)
baslamadan bıtmıyo baslasınlarda nekdr cabuk bıterse kardırrr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

@keremfrat1 gene stadta bir seyler gormus anlasilan yarin sikistirmak lazim bakalim neler ogrenecegiz.

abi o işi birlikte yapabiliriz @ZEKI  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Necmi hocam eski açık rampa hangi firma yapıyor ? hani otopark bitmedi diye obitaşa offf pofff yapıyoruzya eski açık rampa bitmeyince çiceklerede offf pofff yapabilirmiyiz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Necmi hocam eski açık rampa hangi firma yapıyor ? hani otopark bitmedi diye obitaşa offf pofff yapıyoruzya eski açık rampa bitmeyince çiceklerede offf pofff yapabilirmiyiz :evillol: :evillol:

1 haftaya oda biter yeni açık bitmez askerlik gibi aynı  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Fotoğrafta görünen yerden rahat 15 metre daha gidecek geriye yola doğru. Kombine Merkezi falan kalkacaktır. tam oradan giriş olacak çünkü. Tam demirler bitti diyordum kendi kendime gene demir işi gene demir işi.

Çevrimdışı Efe

baslamadan bıtmıyo baslasınlarda nekdr cabuk bıterse kardırrr

başladılar mart ilk haftasında biter heralde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yapabilirsinde daha çiçekler başlamadıki görmüyormusun hafriyat alınıyor yanlış firmaya offf pofff çekme ayıp olur :bandit: @Oktay   :evillol:

Çevrimdışı Oktay

1 haftaya oda biter yeni açık bitmez askerlik gibi aynı  :lol:
yapmaaa @Efe 1 haftada bitsin sana bir forma helali hoş olsun... 1 haftada anca temel betonunu dökerler  :D :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Otopark bitti mi ki  :evillol: daha 15 günü var. Oktay zaten epey yemek ısmarlayacaksın sakın aynı hatayı bir daha yapma.

Çevrimdışı ZEKI

başladılar mart ilk haftasında biter heralde  :)
sen onu mart sonuna cekiver

Çevrimiçi Necmi

abi o işi birlikte yapabiliriz @ZEKI  :evillol:
ben sıkı tembihledim @Efe ile @ZEKI ye bir şey söyleme diye :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

ben sıkı tembihledim @Efe ile @ZEKI ye bir şey söyleme diye :evillol:
Ben whatsapptan alirim bilgileri @Necmi abi, ama bu sefer E5 uzerinde indirmeyelim cocugu yoksa fotografcimiz kalmayacak

Çevrimdışı keremfrat1

@SDemirsoy bişey görmedım ruya gördum :D @Efe Ruylarımı soyledım zaten :D :D @ZEKI :D

Çevrimdışı Oktay

burası bir haftada bitermi @Yunus yani dalgamı geçiyosunuz diyecem olmuyacak herhalde şaka yapıyosunuz :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

yapmaaa @Efe 1 haftada bitsin sana bir forma helali hoş olsun... 1 haftada anca temel betonunu dökerler  :D :D
başka ne var üstüne binamı dikecekler :alala: eski açık bitti bir ay önce numaralı bitti ama yeni açık hala devam ediyor ve sen hala konuşuyorsun  :bandit:
korkarım biz içerde maç oynarken hala yeni açık yapılıyor olacak çiçekler stadı bitirdi artık yollarını yapıyor sen hala konuşuyorsun ben dedim ya en son çiçekler çıkar çünkü rampa var diye ama bu gidişle rampayıda bitirip gene ilk onlar çıkacak :kop: :kop: :kop: @Oktay

Çevrimdışı keremfrat1

burası bir haftada bitermi @Yunus yani dalgamı geçiyosunuz diyecem olmuyacak herhalde şaka yapıyosunuz :bandit: :bandit:
en az 15 gun :D ruyamda görmuştum soylımm 1 hafta çok ıyı bı tahmın :D :D

Çevrimdışı Deniz

1 hafta çok erken bir tarih.Orası minimum 2 hafta sürer hatta 3 haftaya kadar yolu var..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

1 hafta çok erken bir tarih.Orası minimum 2 hafta sürer hatta 3 haftaya kadar yolu var..
helal olsun denız sankı ruyamı gördun :D :D  :evillol: