Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726927 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese iyi akşamlar iki sorum olacak

birincisi rampadan çıkan hafriyat stadın ortasına mı dökülüyor ?

İkincisi trübünlerin en üst sırasında oturan bir taraftarı özellikle eski açıkta arkadaki boşluğa düşmemesi için koruyacak bir sistem varmıdır ?
Orada koltuk yok. Çıkmaya çalışan olabilir diye mutlaka bir şey yapacakalrdır. Düşecek adam çıkmasın zaten.

Çevrimdışı keremfrat1

stada bı kere uyudum rahatsız olduğumda uyumuştum arabada :D valla sesler kamyon kepçe beton demır seslerı vınç kornası bunları duydum :D :D özellıklede :D beton sesı benım hoşuma gıdıyor :D ses kaydı yaptım :D

Çevrimdışı ahmet türker

Orada koltuk yok. Çıkmaya çalışan olabilir diye mutlaka bir şey yapacakalrdır. Düşecek adam çıkmasın zaten.
akyazı stadının resimlerine baktın mı bilmiyorum ,en üste korkuluklu prekast koymuşlar ,acaba öyle bir şey mi olacak,@Necmi bunu bilir belkide @Yunus kardeşim.(maça geliyormusun)

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

akyazı stadının resimlerine baktın mı bilmiyorum ,en üste korkuluklu prekast koymuşlar ,acaba öyle bir şey mi olacak,@Necmi bunu bilir belkide @Yunus kardeşim.(maça geliyormusun)
orda korkuluk illaki olacak ama nasıl bir şey olacak bilmiyorum ama korkuluklu prekast gelmedi oralara düz prekast koyuyorlardı orasıda soru işareti olan yerlerden biri ne güzel işte bir senedir burda bulmaca çözüyoruz her şey belli olsa ne konuşacaktık  :D bilsek üstünde durmayacağımız şeyleri şimdi inciğine cıncığına araştırıyoruz bir sürüde fazladan şey öğrendik

Çevrimdışı ebabil

germe işleminden bahsediyorsan öyle birşey mümkün değil
tüm herşey yerleşecek (çelik halat, strandjack, iç çelik parça ve çelik halat dış çelik halka)
sonra sistemli birekilde gerilmeye başlanacak ve tamamlanmış olacak

izlemeyen varsa bizim stat çatısı animasyonu

bu videodan görüldüğü kadarıyla prekastların tamamlanmasıyla çatı germenin pek ilgisi yok gibi duruyor sanki? bursa stadındaki durum biraz daha mı değişikti?

Çevrimdışı Efe

orda korkuluk illaki olacak ama nasıl bir şey olacak bilmiyorum ama korkuluklu prekast gelmedi oralara düz prekast koyuyorlardı orasıda soru işareti olan yerlerden biri ne güzel işte bir senedir burda bulmaca çözüyoruz her şey belli olsa ne konuşacaktık  :D bilsek üstünde durmayacağımız şeyleri şimdi inciğine cıncığına araştırıyoruz bir sürüde fazladan şey öğrendik

oralara kesin korkuluk olacak kırılmaz cam korkulukta koyabilirler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu videodan görüldüğü kadarıyla prekastların tamamlanmasıyla çatı germenin pek ilgisi yok gibi duruyor sanki? bursa stadındaki durum biraz daha mı değişikti?

bursada prekast bitti 1 sene sonra çatı başladı bizden farklı olarak bizde alt kat prekastlar bitsin belki üstleri koynadan çatıya hız verirler belli olmaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

bursada prekast bitti 1 sene sonra çatı başladı bizden farklı olarak bizde alt kat prekastlar bitsin belki üstleri koynadan çatıya hız verirler belli olmaz :icool:

Bence tam tersi abi :) üst kat için paletli çalışıyor o çatıdan yüksek ama alt kat için beyaz ve sarı kız yetebilir

Çevrimdışı ahmet türker

bu stadın yapımını takip ederek, evet gerçekten de hiç bir zaman öğrenemeyeceğim bilgiler edindim .bu forum sayesinde de çok şeyler kattım kendime ,mesela ben bilgisayar ve internet cahiliydim ,bu forumda yaza yaza hızlı yazmayı ve başka türlü detayları da öğrendim ,facede bile resim atma işini çocuklarıma yaptırırdım ,şimdi kendim atabiliyorum . browserin bile ne olduğunu bilmiyordum . insan yaşadıkça ,hayatının sonuna kadar öğreniyor, yeter ki gereken çabayı göstersin ve merak etme duygusunu devam ettirsin kıymetli @Necmi kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

Bence tam tersi abi :) üst kat için paletli çalışıyor o çatıdan yüksek ama alt kat için beyaz ve sarı kız yetebilir

oda doğru mart ayında göreceğiz ne yapacaklarını ama prekastlar bitmeden çatı tam hızlanamayacak  gibi görünüyor şu vinçler bi kalksa daha hızlı çalışacaklardır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Prekastlarla ilgisi oldugunu dusunuyorum cunku catiyi monte edecek isciler sadece testere kirislerin uzerinde calisamaz. Prekastlar bir nevi catiyi yapanlarin calismalari icin platform olusturacak.  Ben oyle dusunuyorum.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 21:29:05 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı CanEmre

bu video şantiyedeki durumu birebir gösteren bir video değildir.
Öyle bir imkan olsa, prekast bitmeden çatı gerilse paletli vincin çalışması nasıl mümkün olacak?  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı cagdas44

Prekastlarla ilgisi oldugunu dusunuyorum cunku catiyi monte edecek isciler bunlari testere kirislerin uzerinde calisamaz. Prekastlar bir nevi catiyi yapanlarin calismalari icin platform olusturacak.  Ben oyle dusunuyorum.

Prekastla ilgi şu üst katlara prekast takan vinç çatıdan daha yüksek dolayısıyla onun çalışabilmesi için çatının olmaması çatının olması içinde onun işinin bitmesi gerekiyor

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Prekastla ilgi şu üst katlara prekast takan vinç çatıdan daha yüksek dolayısıyla onun çalışabilmesi için çatının olmaması çatının olması içinde onun işinin bitmesi gerekiyor

Dogru, o da var.

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 gene stadta bir seyler gormus anlasilan yarin sikistirmak lazim bakalim neler ogrenecegiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hayret Bugün Paletli iyi çalışmış çok şaşırdım :alala:
@keremfrat1 in fotolarında yeni açık üstte ilk fotolarda koşelerde prekast yoktu , Sonrakilere bi baktım koşeler tamamen dolmuş :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

Bilet arayan arkadaşlar.Bu facebook linkini attığım kişide dogu kuzey ve guney olmak uzere 45 fazla bilet varmış aynı fiyata veriyomuş . Bir konuşun. @MURAT

bu yapılan karaborsadır ve burda kesinlikle yasaktır. Hiç bir şekilde parayla satışa izin vermiyoruz. Teşvik edici link paylaşımı ve yazılarada aynı şekilde izin verilmiyor
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 22:48:17 Necmi ]

Çevrimdışı cingoz

arkadaşlar kusura bakmayın konuyu fazla takip edemedim ama aklıma bi soru takıldı.
Şimdi anladığım kadarıyla çatı halihazırda gösterilmekte olan görsellerdeki gibi tamamen saydam olmayacak.
Sadece bi kısmı saydam olup diğer kısımlar mat olacak .
Ama eğer öyle olacaksa stadın birebir maketleri ve vodafonearena.com'da ki görseller neden güncellenmedi?
Yani acaba hâlâ tamamen saydam olma ihtimali var mı?

Çevrimdışı Doğukan E.

ÇABUK ATV AÇINNNN
kara para şakta mabedimiz vardı...
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 22:49:12 slaveno ]

Çevrimdışı sozkul

Bilet arayan arkadaşlar.Bu facebook linkini attığım kişide dogu kuzey ve guney olmak uzere 45 fazla bilet varmış aynı fiyata veriyomuş . Bir konuşun. @MURAT

Bir kişide 45 fazla bilet nasıl olabilir? Sponsor biletlerini mi satıyorlar acaba?
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 22:50:58 Necmi ]

Çevrimdışı denilanz

Kara Para Aşk dizisinde gösterdiler stadı. :D

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 gene stadta bir seyler gormus anlasilan yarin sikistirmak lazim bakalim neler ogrenecegiz.
:alala: :alala: :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy