Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727126 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

emekçi kardeşimiz ölmedi değil mi?
Ağzını hayra aç kardeşim merdivenlerden düşmüş sağlık durumu gayet iyi sıkıntılı bir durum yok @clarkkent ufak bir kaza

Çevrimdışı keremfrat1

Ruyamda gördüm belli degil ama cuma gunu cati bileziginj yani tablayi gorebiliriz  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Tartışma konusu açmak istemiyorum ama Obitaş firmasi potansiyeli yüksek özgüveni yerinde bi yüklenici imiş. Necmi abiye nazire yaparcasına çukuru 3 günde bi kat çıkıp bitirme aşamasına gelmiş hava muhalefeti olmasa nerde ise otopark kısmını bitirirecekmiş.
hangi üç günde iki kat çıktı iki haftada bunun hızla alakası yokki kim yaparsa yapsın betonun mukavemeti nedeniyle öyle 3 günde bir üst üste kat koyamaz benim hesabım haftada bir kat atma üzerine kurulu buda dört kat  bir ay demektir bunu çiçeklerde yapsa falanca firmada yapsa böyle iskele kaldırmadan işi biraz hızlandırırsın ama iskeleninde sırtlanacağı bir yük var bu çalışma zamanı değil bekleme zamanı bir gün kalıplasa bir gün demirlese bir günde betonlasa 3 gün eder bir günde kolonlara koy dört gün hiç beklemeden yapsa 16 gün eder birde üzerine mukavemet için gün koy benim verdiğim süre minimumdur @carsi benim sürelerimde yanılma yokki mart 20 si gibi kaba biter benim öngörüm buydu martın son haftasıda halatları görürüz sahada dediğim plandada gidiyor zaten

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Herkese iyi akşamlar iki sorum olacak

birincisi rampadan çıkan hafriyat stadın ortasına mı dökülüyor ?

İkincisi trübünlerin en üst sırasında oturan bir taraftarı özellikle eski açıkta arkadaki boşluğa düşmemesi için koruyacak bir sistem varmıdır ?

Çevrimdışı keremfrat1

maç yarın saat 19.00 da sporstv'de  :ok:
tamamdır ama daha önemlı maçımız var yarın :D valla şımdıden streslıyım

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

İkincisi trübünlerin en üst sırasında oturan bir taraftarı özellikle eski açıkta arkadaki boşluğa düşmemesi için koruyacak bir sistem varmıdır ?
Arkaya korkuluk takilacaktir. 

Çevrimiçi Necmi

KONU DIŞI ...

Marsel ilhan yarın Novak Djokovic ile ceyrek final macına cıkacak  :super: :super: :super:
bu konu dışınında dışı Beşiktaşla ne ilgisi var tamam maç öncesi konu dışılara ses etmiyoruz daha sonra siliyoruz ama abartmayada gerek yok :bandit: bari beşiktaş özelinde kalın

Çevrimdışı Serkan7738

Ruyamda gördüm belli degil ama cuma gunu cati bileziginj yani tablayi gorebiliriz  :ebebe:

rüyamı gerçekten  :evillol: @keremfrat1

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı FARUK

parça gelmiş mi stada yoksa gelecek mi :)

Çevrimdışı Efe

gelmistir iskelleri kurdular yavastan orta yuvarlaga baslamalari lazim eski aciga dogruda iskeleler devam edecek gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

işte onu rüyasında görememiş rüya yorumcusuda çok meşgul rahatsız etmeyeyim dedim @FARUK

Çevrimdışı FARUK

gelmistir iskelleri kurdular yavastan orta yuvarlaga baslamalari lazim eski aciga dogruda iskeleler devam edecek gibi

bahsettiği dış halka bence
önce sütunların üzerine gelecek çelikler monte edilecektir iç çelik halka için tüm iskelelerin yerleşmesi lazım

Çevrimdışı iyimserure

eskiden bombaları @bjk_mabet bırakır kaçardı şimdi @keremfrat1 yapıyor aynı şeyi  :ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

gelse nereden girecek  :evillol:
:alala: bende aynısını dedim :D belki dışardan monte ederler yada yeni açık tarafından obitaş vinci sokar :D yada rüya olarak kalır :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

bu konu dışınında dışı Beşiktaşla ne ilgisi var tamam maç öncesi konu dışılara ses etmiyoruz daha sonra siliyoruz ama abartmayada gerek yok :bandit: bari beşiktaş özelinde kalın
marsel ilhan Beşiktaş liymis abi deyip bagliyorim konuyu  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı keremfrat1

Bahsettığım evet halka :D ama bazen ruya da bazen oluyo :D :D dışarıdan takılabılır zaten parçalar monte dılebılır hıç bellı olmaz bunlar :D :D :D

Çevrimdışı Serkan7738

o parçalar gelsin de bi şekilde sokarız gerekirse helikopterle tepeden bırakırız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

Bahsettığım evet halka :D ama bazen ruya da bazen oluyo :D :D dışarıdan takılabılır zaten parçalar monte dılebılır hıç bellı olmaz bunlar :D :D :D
bazen rüyalar gerçek olur diyorsun yani  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Türkay

Çatının bir bölümü kapalının üzerinden şimdi kaldırılmaya başlanabilir mi? Yani böyle bir şey mümkün olur mu? Kaba inşaat gibi önce kapalının çatı kaldırılır sonra eski açık falan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremfrat1

bazen rüyalar gerçek olur diyorsun yani  :super:
valla abicim bılemıyorum :D bence bekleyıp görelım :D :D

Çevrimdışı FARUK

Çatının bir bölümü kapalının üzerinden şimdi kaldırılmaya başlanabilir mi? Yani böyle bir şey mümkün olur mu? Kaba inşaat gibi önce kapalının çatı kaldırılır sonra eski açık falan.

germe işleminden bahsediyorsan öyle birşey mümkün değil
tüm herşey yerleşecek (çelik halat, strandjack, iç çelik parça ve çelik halat dış çelik halka)
sonra sistemli birekilde gerilmeye başlanacak ve tamamlanmış olacak

izlemeyen varsa bizim stat çatısı animasyonu
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 20:37:36 FARUK ]

Çevrimdışı Türkay

germe işleminden bahsediyorsan öyle birşey mümkün değil
tüm herşey yerleşecek (çelik halat, strandjack, iç çelik parça ve çelik halat dış çelik halka)
sonra sistemli birekilde gerilmeye başlanacak ve tamamlanmış olacak

Anladım abi olacağından değil de meraktan sormuştum zaten 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler