Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727267 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da merdivenlerden düşen bir işçi yaralandı. Hayati tehlikesi bulunmayan işçi, hastaneye kaldırıldı
http://www.cihan.com.tr/news/Vodafone-Arena-da-is-kazasi_9304-CHMTY4OTMwNC8y

geçmiş olsun emekçi kardeşe ama arkadaşlar bir şeye dikkat edin bu stad nasıl istim üstünde yapılıyor görün olay 15:00 da olmuş 15:40 ta cihan da resimli olarak haber servis edilmiş gizli kapaklı iş yapılıyor hiçbişey bilmiyoruz demeyin herkesin gözü kulağı burada resmen  :alala: :alala:

Her işçi için güvenliğin sağlanması gerekiyor ve bizim işçilerimizin güvenli bir ortamda çalıştığını düşünüyorum. 2 senelik inşaatta kaza olmaması gerçekten Türkiye sınırları içinde mucize olurdu ama bu işin fıtratında bu var diyemeyiz. Ayrıca merdiven kenarlarında korkuluk gibi set çekildiğini görüyorduk, zaten yüksek değil merdivenler ama dalgınlık sebebiyle bu seti de geçerek düşmüşse bir şey diyemeyem. İşçi kardeşimiz ayağından yaralanmış, geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çalışabilecek duruma gelir.

Türkiye'nin en güzel manzaralarından birine en güzel stadı yapılıyor göz önünde olması normaldir. Yine de bizim stattaki yaralanmayı bile diğer inşaatlardaki ölümlerden daha çabuk yayan gazetlerde art niyet var tabi. İşçi güvenliğine ve işçiye önem verdikleri için veya çalışma şartları açısından değil de magazinel bir yanı olduğu için bu haberi böyle çabuk yayıyorlar.

Çevrimdışı ahmetx

Bu işaretlediğim kapı neden ince ve ortalı değil acaba sola daha yakın  :busted_cop:
edit: sağ taraftakide sağa yakınmış tamam simetrikmiş protokol sanırsam orası  :evillol:
@BORAN fotondaki Zekeriya Beyazın gençliği mi? :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay A.

Her işçi için güvenliğin sağlanması gerekiyor ve bizim işçilerimizin güvenli bir ortamda çalıştığını düşünüyorum. 2 senelik inşaatta kaza olmaması gerçekten Türkiye sınırları içinde mucize olurdu ama bu işin fıtratında bu var diyemeyiz. Ayrıca merdiven kenarlarında korkuluk gibi set çekildiğini görüyorduk, zaten yüksek değil merdivenler ama dalgınlık sebebiyle bu seti de geçerek düşmüşse bir şey diyemeyem. İşçi kardeşimiz ayağından yaralanmış, geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çalışabilecek duruma gelir.

Türkiye'nin en güzel manzaralarından birine en güzel stadı yapılıyor göz önünde olması normaldir. Yine de bizim stattaki yaralanmayı bile diğer inşaatlardaki ölümlerden daha çabuk yayan gazetlerde art niyet var tabi. İşçi güvenliğine ve işçiye önem verdikleri için veya çalışma şartları açısından değil de magazinel bir yanı olduğu için bu haberi böyle çabuk yayıyorlar.

:claps: :claps:
aynen öyle aman bişey çıksa da hemen giydirsek diye aportta bekleyen çok kurum kuruluş ve kişi var Allah tez zamanda kazasız belasız bir şekilde bitirmeyi nasip etse de bunlardan kurtulsak  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

iki üç gündür girmiyordum siteye baya bi ilerleme olmuş. numaralı tarafında da prekast yerleştiriliyor şu an. havalar iyi olunca baya ilerlemiş stad. yeni açık da baya ilerlemiş. her gün bakınca çok ilerleme anlamıyor insan ama 3-4 günde bir bakınca farkı hissediyor. her prekast konulduğunda daha da heyecanlanıyoruz.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı sametbagan

İş yerinin carisindan timsah arena :icool:
Efe seni türkiye stad inşaatları denetçisi yapmak lazım bu ne azim böle kardeşim :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı AdemG

Çevrimdışı ZEKI

Kerem bugun fotoya doyurdun bizi tesekkurler

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaş devlet memurları bile şu prekast vinç operatörlerinden fazla çalışıyor. Gerisini siz düşünün

Çevrimdışı ahmet türken

Kerem bugun fotoya doyurdun bizi tesekkurler
Yattığı günleri telafi ediyor :D

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 25.02.2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı clarkkent

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı CanEmre

Fotolardaki fileli şeyler ne olaki?
Çatı bileziği üstündeki çalışmalar sırasında kullanılacak güvenlik ağları
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Berkayakcay1903

Fotolardaki fileli şeyler ne olaki?

Ben görmedim de düz mantık yaparsak, fileli ise Mustafa Pektemek'in malzemeleridir :)

Çevrimdışı keremfrat1

Herkeze iyi dilekleri icin teşekkür ederim o fileler cati icin guvenlik havuzu dusme riskine karsin hayat kurtarmasi icin

Çevrimdışı Haldun

Ben görmedim de düz mantık yaparsak, fileli ise Mustafa Pektemek'in malzemeleridir :)
:lol: :lol: güzeldi bu  :ok:

Çevrimdışı carsi

Tartışma konusu açmak istemiyorum ama Obitaş firmasi potansiyeli yüksek özgüveni yerinde bi yüklenici imiş. Necmi abiye nazire yaparcasına çukuru 3 günde bi kat çıkıp bitirme aşamasına gelmiş hava muhalefeti olmasa nerde ise otopark kısmını bitirirecekmiş.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 19:18:51 carsi ]