Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728192 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

5 gün yatış toprağam
Maça gidemicem
En çok ona üzülüyorum..
geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur @KUMANOVALI  yok senin gelmemen bizim içinde hayati risk taşıyor :D

Çevrimdışı A_Aydin

Alıntı
Beşiktaş Arena'daki açıklamaya göre: Çimlerin yeterli Güneş alabilmesi için Eski açık ve Numaralı ve kapalının bazı bölümlerinde Şeffaf memran Uygulaması olacak
Arkadaşlar wowda şöyle bir yazı var.Burada paylaşılmış ama bulamadım.Bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Malatya'da iki tane savas ucagimiz dusmus.. Son bilgiler 4 sehit var.... Basimiz sagolsun...

Çevrimdışı Kadir G.

Karakartal kampanyasının yüzde kaçı kulübe gidiyor?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Karakartal kampanyasının yüzde kaçı kulübe gidiyor?
Vergiler Duştukten sonra tamamı kulubumuze kalıyor , Vodafone Hiç para kazanmıyor bu işten , Vodafone-Beşiktaş işbirliginin Faydalarından biri bu Karakartal kampanyası :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Vergiler Duştukten sonra tamamı kulubumuze kalıyor , Vodafone Hiç para kazanmıyor bu işten , Vodafone-Beşiktaş işbirliginin Faydalarından biri bu Karakartal kampanyası :ok:

5 liradan yılda 60 lira yüz bin kişi yapsa 6 milyona yakın para geliyor hiç yoktan iyidir. Kulüp hesap açsın para yatıralım diyenler bilhassa üyedir umarım.

Çevrimiçi Necmi

@AdemG bu gün ne kadar çok mesaj yazmışsın parmakların ağrıyordur  :kop: bu yorgunluğu anca hamam paklar :bandit:

Çevrimdışı Fatih

%65 BJK'nin kasasina giren...

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar wowda şöyle bir yazı var.Burada paylaşılmış ama bulamadım.Bilgisi olan var mı?

hiç bir şey anlamadım burda ne zaman söylenmiş kim söylemiş iç halka zaten belli bir yere kadar  5-6 metre şeffaf olacak bu başından beri böyleydi bunumu söylüyorsun @A_Aydin

Çevrimdışı ozan062

hayır yanlıs hatırlıyorsun keske bulabilsem onu,, codafone ceosuna,tanrı parcacıgımızsını diyen zatta bu soruyu sordu
orda bi ayakustu oranlama soylediler simdi net rakamlar aklımda değil ama onlarda hallice kazanıyorlar:)

ama gecen gün bi sitede kac bin üye oldugunu soylediler ya 40bindi ya 100bindi baya dusuk oldugunu soylediler talebin haberin sonunda...
yani az para geçti elimize keske milyonlar gelse
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 21:57:28 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı A_Aydin

İç halka şeffaf olacak onu biliyorum da numaralı, eski açık ve yeni açık diye yazmışlar.Kapalıyı yazmamışlar.Acaba bir değişiklik varda kaçırdım mı diye merak ettim.@Necmi

Çevrimiçi Necmi

İç halka şeffaf olacak onu biliyorum da numaralı, eski açık ve yeni açık diye yazmışlar.Kapalıyı yazmamışlar.Acaba bir değişiklik varda kaçırdım mı diye merak ettim.@Necmi
bildiğim kadarıyla yok bir değişiklik @A_Aydin

Çevrimdışı arda

hiç bir şey anlamadım burda ne zaman söylenmiş kim söylemiş iç halka zaten belli bir yere kadar  5-6 metre şeffaf olacak bu başından beri böyleydi bunumu söylüyorsun @A_Aydin

Yok Necmi abi o mevzu Doğu-Batı aksı üzerinde kalan çatı kısımlarının bir kısmının şeffaf yapılıp çimlerin güneş ışığından azami faydalanmasını sağlamak. Eski açık numaralı dönüşü, Eski açık komple, Kapalının  az bir kısmına denk geliyor. Valla yapılırsa teknik mevzu ama değişik mevzu aynı zamanda güzel olur.

Kuzey yarım kürede olduiumuzdan aktif güneş bu pusula D-B sının altında seyredecek, takriben belirttiğim tribünlerin üstüne düşünülebilinir.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı A_Aydin

Stadın kuzeyi güneyi neresi tam bilmiyorum ama eski açık, numaralı, yeni açık doğu güney ve batı olması lazım tahminim.Yani bu üç tribün güneş için önemli.Acaba bu üçünün bazı bölümleri şeffaf mı diye ilgimi çekti.Yani bir sıra şeffaf bir sıra mat.Gerçi o zamanda zebra gibi olur çatı.Neyse en doğru bilgi burada deyip kapatıyorum konuyu.

Çevrimiçi Necmi

Yok Necmi abi o mevzu Doğu-Batı aksı üzerinde kalan çatı kısımlarının bir kısmının şeffaf yapılıp çimlerin güneş ışığından azami faydalanmasını sağlamak. Eski açık numaralı dönüşü, Eski açık komple, Kapalının  az bir kısmına denk geliyor. Valla yapılırsa teknik mevzu ama değişik mevzu aynı zamanda güzel olur.

Kuzey yarım kürede olduiumuzdan aktif güneş bu pusula D-B sının altında seyredecek, takriben belirttiğim tribünlerin üstüne düşünülebilinir.
öyle bir bilgim yok

Çevrimiçi mayguntr

Bugün akşam trafiğine yakalandım , maçkadan dolmabahçeye inerken baya inceleme fırsatım oldu stadı. Cidden mükemmel bir stad yapıyoruz , Yeni açıktaki kolonlar bile o kadar büyük gözükürken normal tribün uzunlukları aşşağıya dahada derinleşiyor ,mükemmel bir atmosfer olacağı şimdiden belli. Ama çok fazla iş görünüyordu hala içeride dışarıda sezon başı çok zor görüyorum ben.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

%65 BJK'nin kasasina giren...
Sen Lansmana katılmıştın galiba Daha doğru biliyorsundur , Ama Masraflar ve Vergiler duştukten sonra kalan paranın tamamının Kulübümüze kalacagı söylendi......
Birde Vodafone Belki bizden daha fazla kazanıyor bu kampanya sayesinde ama direk değil dolaylı yoldan , Yani taraftarımz Sırf bu kampanya için Vodafone kara kartala ve Vodafone Hatta geçtikçe , Vodafone de doğal olarak abone kazanıyor , Aboneden kazandıkları para yeterde artar bile onlara ...
Kısaca Bu İşbirliginden her 2 Tarafta oldukça kazançlı çıkıyor...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Stat acilisi uzasa bile Ekim-kasim'a kadar Olimpiyat'ta oynanabilir..Havalar guzel oluyor o tarihe kadar, Olimpiyat'ta da... Sikinti yok bence...
Olimpiyatı sezon bitti mi dinamitlicem
Takımı Ankarada alıkoyarım yine de olimpiyat olmaz

ysariusta

• Ziyaretçi

tam anlamamış olabilirim ama güneş ışığı lazer ışığı kadar keskin değil ki. yüz metrelik alanda bu kadar keskin rotaya gerek yok. Çok ışık girsin diye şeffaf olur. kuş pisler diye kaplanır falan. Sadece 3 tribün falan ilginç lur valla.

Çevrimiçi Necmi

kuzey kale arkası lazım gelmeyecek olanlar ulaşırsa memnun olurum

Çevrimdışı umutdogan62

hocam maç sırasında işemeye giden oluyor mu cidden ya :D ben devre arasını bekliyorum sonra bakıyorum devre arasında çok dolu oluyor sıra bana gelmiyor bu sefer çıkışta yapıp kaçıyorum :D

Orası avrupa kültürlerimiz farklı :)
1
9
0
3JK

Çevrimdışı izorlu85

Orası avrupa kültürlerimiz farklı :)

DOĞRU NOKTAYA DEĞİNDİN ORASI AVRUPA ADAMLAR MEDENİ BİZDE ZARAR VERMEK İÇİN KIRARLAR BÜTÜN KLOZETLERİ AYNALARI. BENCE ÇOK FAZLA MALİYETLİ PARÇLAR KONULMASIN İÇERİYE. TÜRK MANTIĞI PARA VERDİMULAN BEN BURAYA KARŞILIĞINI ALACAĞIM DER KIRAN Bİ DÜŞÜNCE YAPIMIZ MEDENİYETSİZLİĞİMİZ VAR. EĞİTİM SİSTEMİMİZ ÇOK KÖTÜ YOK HATTA. ADAMLAR GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIP ÇALIŞIYOR Bİ YAPI YAPIYOR. TARAFTAR İLK MACTA NE KADAR ZARAR VERECEKLER STADA MERAK EDİYORUM.

ÇÜNKÜ MEKANI CENNET OLSUN SÜLEYMAN SEBANIN NAAŞI STADA GELDİĞİNDE PREKASTA SPREY BOYA  İLE YAZAN ZİHNİYETE NE DİYEYİM. ZARAR İŞTE BUNLAR.

YAPILSIN DİYE GÖBEĞİMİZ ÇATLIYORKEN KORUMAYAN  ZARAR VERENİ GÖRDÜĞÜ HALDE UYARMAYAN UYARAMIYORSA BİLE İHBAR ETMEYEN BEN BEŞİKTAŞLIYIM DEMESİN
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

onlar ne kullanıyorlar bizede versinler kim demiş böyle bişey şefaf bölüm var zaten uç bölümlerin tamamında  :biggrinking: söylenen 3 tribüne özgü bişey değil ki  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK