Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728060 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

1 tane 1 milyon dolarlik loca var onundan yanindan 2 cikis kapisi var
milyon dolarlık loca sahibi ile vip taraftarlar aynı loungede kanka olacaklar he  :serefe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

milyon dolarlık loca sahibi ile vip taraftarlar aynı loungede kanka olacaklar he  :serefe:
belki farkli bi tasarim vardir iceride bilemiyoruz tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

belki farkli bi tasarim vardir iceride bilemiyoruz tabi
iki çıkış arasında 3 loca görünüyor @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

iki çıkış arasında 3 loca görünüyor @Efe
galiba o 3 loca tek bi loca olarak satildi tam bilmiyorum ama kapilar orda iste 1 milyon dolarlik loca onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

abi o forumlarda herkes yorum yapıyor bilip bilmeden.23 ocaktan sonra buzulları getirdiler.Bahar havası vardı.Uzun vadeli tahmin yapılmış.çok önemsemeyin bence.Duygularına yenik düşüyorlar genelde.Abartı oluşuyor yani.İllaki forum takip edilecekse havadelisi ni öneririm.Hem zaten uzmanlar ayrıca araştırmacılar.İtüden mezun olması lazım.Yani ciddi anlamda bilimsel.veriler kullanılıyor.Bu işin içinde olduğum için biliyorum.Hava delisi haftalık değerlendirmeler yapıyor direk kullandığı Modeller diyagramlar ve haritalar.Kesinlikle öneririm.DMİ den daha iyi olduğunu düşünüyorum

:ok: :ok: tesekkurler

Çevrimdışı keremfrat1

Bugun baska yerdeydim is olarak oyuzden stada gidemedim kusura bakmayin :)

Çevrimdışı ahmetx

galiba o 3 loca tek bi loca olarak satildi tam bilmiyorum ama kapilar orda iste 1 milyon dolarlik loca onlar
  :o_o:

Çevrimdışı Melekcik

ne para be bazen diyorum millet açlıktan ölüyor bizdeki lükse bak @Efe  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı serti67

bugun fotosuzluktan oldukk forumda durgun sızıntı lazım sızıntıı  :lol: :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

ne para be bazen diyorum millet açlıktan ölüyor bizdeki lükse bak @Efe  :money: :money:
öyle herkese göre koltuk var alan aldi 3 sezon 1 milyon dolar paraya bak başkan işinı biliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Murat Aksakal

Arkadaşlar takıldığım bir nokta var, Türkiye'de yeni yapılan tüm stadları devlet yapıyor..(bizimki hariç)
Bizim stadı neden biz kendi paramızla yapıyoruz? Enayimiyiz biz?
Misal bursa stadı, adamlar kendi istedikleri gibi yapıyorlar stadlarını ceplerinden bir kuruş para çıkmıyor..
Bizmi devletten yardım istemedik, yoksa biz istedik ama onlar mı yapmadı ?
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar takıldığım bir nokta var, Türkiye'de yeni yapılan tüm stadları devlet yapıyor..(bizimki hariç)
Misal bursa stadı, adamlar kendi istedikleri gibi yapıyorlar stadlarını ceplerinden bir kuruş para çıkmıyor..
Benim bildiği kadarıyla devlet yapsaydı toki arena gibi şimdiki yeri alıp uzaklara yapacaklardı ama istemediler burası verilirmi  :claps:

Çevrimdışı Altuğ

Bugun baska yerdeydim is olarak oyuzden stada gidemedim kusura bakmayin :)

Canın sağolsun Kerem. @serti67 bi parti foto eklendi haber sitemize onları görmüşsündür herhalde?

Çevrimdışı serti67

Canın sağolsun Kerem. @serti67 bi parti foto eklendi haber sitemize onları görmüşsündür herhalde?
evet onları gorrdum alsıtık gunde ıkı seanss foto bakmaya yetmedı sanrım ama bugunde bole olsun
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cagdas44

toki eliyle yapılan statlar kendi yerinde değil devletin uygun gördüğü yatırım masrafı düşük bölgelerde ve düşük kalitede oluyor. Bursa'nın durumu özel onu büyükşehir belediye yapıyor toki eli değmedi ama kulüpte etl atmadı en son BBB Bursaspor'a aylık mı yıllık mı bir ücretle kiraladı. Devlet bizede kalkın oradan biz yapalım dedi ama hangi dağ başlarını önerdi, biz yerimizde iyiyiz gerekirse evimizi kendimiz yıkar yaparız taşınmaya gerek yok dedik göçebe olduk :D ama sonunda kendi evimize döneceğiz

Çevrimdışı tayfunyasar

Herkese merhaba Toki stadı toprak karşılığı yapıyor. Kendi içinde mantığı var. Ver merkezi yerdeki arazini al sıfır stadı diyorlar. Bize de önerildi zaten. Kazlıçeşmede 50 bin kişilik stad yapacaklardı. Ama biz ciğerimizi beleş için sokmedik. Yoksa doğrudan 120 milyon TL ve fazlası kazancimiz olurdu. Stadsiz kalmaz, zulimpiyatta 3 ziynet çekmezdik.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı cagdas44

@KUMANOVALI abi geçmiş olsun, @AdemG abi hoşgeldin çok da güzel geldin, stat bize bir fark katacak ama bu fark bence uluslararası arena boyutunda etki edecek özellikle özel turnuvalar dostluk maçları felan gibi özel organizasyonlarla farklı kazanımlar sağlayacağız.

Çevrimdışı Altuğ

@KUMANOVALI geçmiş olsun abi önemli birşey yoktur umarım?

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe merdivenlerin genişligi kaç cm ve ne kadar araıklı acaba koltuklar ile merdivenler arası bilgin var mı ?

Çevrimdışı KUMANOVALI

@KUMANOVALI geçmiş olsun abi önemli birşey yoktur umarım?

5 gün yatış toprağam
Maça gidemicem
En çok ona üzülüyorum..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Kadir G.

Yeni stadla birlikte umarım bizde özellikle derbilerde yenilmemezlik özelliğine kavuşuruz.

ysariusta

• Ziyaretçi

Şu açılışla ilgili asıl problem tarihin uzamasının bizi mutsuz edecek olması.
Biraz uzaktan bakınca şöyle bir manzara var. Makul süre Ağustostan biraz uzak ama çok uzak değil. Bizi asıl üzen ne. Bu takıma bir stat sağlanamaması. Bu nedenle takıma olan desteğimizin azalması. En azından zulumpiyatta.
Bizi mutlu edecek olan şey orada futbol oynanacak hale gelmesi. Bu Ağustosta olursa aman ne ala. Olmazsa milli maç sonrası. Kalan bölümü beni bağlamıyor. Yılbaşına kadar zamanı var. Atlanılan bir konu var. Açılış için gelecek olan takım İspanyol takımı olursa muhtemelen La Liga başlamadan 15 gün önce olacaktır. Ağustos 10 gibi. En uzak ihtimal İspanya kral kupasıyla aynı gün olur.

Çevrimdışı Doğukan E.

bu stadın çatısında çift kat var biri alttaki ptfe mesh,üstteki fiberglass ptfe.Bizde sadece üstteki olacak.Şeffaf kısımda ise ptfe mesh kullanılacak....
Abi ozaman o çatıdan daha şeffaf olucak diyebilir miyiz ? Orda çift kat olduğuna göre... @ahmetx
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 20:54:34 slaveno ]

Çevrimdışı Fatih

Stat acilisi uzasa bile Ekim-kasim'a kadar Olimpiyat'ta oynanabilir..Havalar guzel oluyor o tarihe kadar, Olimpiyat'ta da... Sikinti yok bence...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...