Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı umutdogan62

1
9
0
3JK

Çevrimdışı ErsinA.

Dakika 1:18 den sonraya dikkat :):)

Değişik bir fikirmiş  :evillol:  ama bizde uygulanabilirliği yok bence.

Çevrimdışı umutdogan62

1
9
0
3JK

Çevrimdışı rubi_tobin

@rubi_tobin mactasin degil mi? gecen hafta @ZEKI ile anteraman bile yaptim.. hesabi gormeye hazirim artik...
@AdemG özlemle bekliyorum... Yanındayım sonuna kadar.....
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı hsyn

Resimde işaretlediğim yerde çıkış kapısı yok mu?

Çevrimdışı hsyn

yada o bölgenin çıkışı nasıl olacak

Çevrimdışı sozkul

65 ten bence fazla abi :)

Kalan isler: %15 cati,  %5 cim,  prekastlar + ince iscilik + kufeki = %15 ,toplam  %35 yapiyor  :)

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ErsinA.

yada o bölgenin çıkışı nasıl olacak

Resimde işaretlediğin yer VIP tribün, elbet bir çıkış vardır ama maket resmi aşağıdaki gibi  :alala:  Bende merak ettim şimdi VIP ler nerden girip çıkacak??

Çevrimdışı ZEKI

yanlis saymadiysam 39 tane cati kolonu takimis nerdeyse yarisi takilmis.

Çevrimdışı cingoz

Dakika 1:18 den sonraya dikkat :):)

hocam maç sırasında işemeye giden oluyor mu cidden ya :D ben devre arasını bekliyorum sonra bakıyorum devre arasında çok dolu oluyor sıra bana gelmiyor bu sefer çıkışta yapıp kaçıyorum :D

Çevrimdışı ErsinA.

hocam maç sırasında işemeye giden oluyor mu cidden ya :D ben devre arasını bekliyorum sonra bakıyorum devre arasında çok dolu oluyor sıra bana gelmiyor bu sefer çıkışta yapıp kaçıyorum :D

Amaçta yoğunluğu önlemek olabilir  :evillol:  Herkes devre arasını beklemesin maç sırasında da işini halletsin diye.

Ama bizim statta olmaz. Yapmak isteseler bile, teknik olarak böyle bir şey sadece yeni açık alt katta yapılabilirdi.

Çevrimdışı ahmetx

vip seyirciler loca aralarından ortak longue alanına geçiş yapacaklar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

futbolcu çıkış tüneli,seyirci çıkışlarından daha geniş zannedersem....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hsyn

vip seyirciler loca aralarından ortak longue alanına geçiş yapacaklar

loca yok öyleyse o bölümde Efe Beyin dediği gibi vip. teşekkür ederim

Çevrimdışı Efe

yanlis saymadiysam 39 tane cati kolonu takimis nerdeyse yarisi takilmis.
evt 39 tane olmus ay sonuna kadar 50 olur diyordum okabilir eger devam ederlerse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

loca yok öyleyse o bölümde Efe Beyin dediği gibi vip. teşekkür ederim
1 tane 1 milyon dolarlik loca var onundan yanindan 2 cikis kapisi var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

az bisey daha genis ama cikis kapilarini yakindan gorsen cok buyukler stadin heybetinden cok ufak gorunuyorlar cok cabuk disari cikilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

alt kat seyirci çıkışı 3m
futbolcu çıkışı 4m

Çevrimdışı ZEKI

meteorloji forumlarinda ve wow da hava ile ilgili yorumlarda martin 4 unden itibaren yogun yagir bekleniyormus. Mart ve Nisan bizim isleri zorlastirabilir
yorumlardan bir tanesi
Alıntı
Mart ayında baharı bekleyenler,yanılacaklar.Mart ayı boyunca bol yağışlı ve soğuk havalar bizlerle olacak.Ama bu soğuk kar değerlerine inermi onu şimdiden kestirmek zor.Ama mart ayında ve hatta Nisanın ilk 20 günü dahi bahar yok benim tahminimce.

Çevrimiçi kahyaoglueren

meteorloji forumlarinda ve wow da hava ile ilgili yorumlarda martin 4 unden itibaren yogun yagir bekleniyormus. Mart ve Nisan bizim isleri zorlastirabilir
yorumlardan bir tanesi
abi o forumlarda herkes yorum yapıyor bilip bilmeden.23 ocaktan sonra buzulları getirdiler.Bahar havası vardı.Uzun vadeli tahmin yapılmış.çok önemsemeyin bence.Duygularına yenik düşüyorlar genelde.Abartı oluşuyor yani.İllaki forum takip edilecekse havadelisi ni öneririm.Hem zaten uzmanlar ayrıca araştırmacılar.İtüden mezun olması lazım.Yani ciddi anlamda bilimsel.veriler kullanılıyor.Bu işin içinde olduğum için biliyorum.Hava delisi haftalık değerlendirmeler yapıyor direk kullandığı Modeller diyagramlar ve haritalar.Kesinlikle öneririm.DMİ den daha iyi olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı ahmetx