Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728640 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

siz ekimde gelirsiniz. biz ağustosta oradayız inşallah.

Forum Yönetimi Tarafından Düzeltildi
Burada kimsenin Beşiktaşlılıgını sorgulamak kimseye duşmez , Burası forum herkes kendi fikrini söyleyebilir Ama kimseyle dalga geçip , Hakaret edemezsiniz :iscrewy:
Bende 10 Gün öncesine kadar 30 Ağustos da açarız diyordum ama Son günlerdeki gelişmelerden Sonra En uygun tarihin 15-20 Eylül olduğuna karar verdim , Çünkü 9 Eylülde milli maçlar var ve ligler 1 Hafta tatile girecek , O aradada Son rutuşlar yapılıp stad maç oynanmaya hazır hale getirilir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Bir Liverpool maçı stad maliyetinin %2,5'unu karşılıyor.

Bu sene bunun gibi 4 maç yapabilsek ( çok zor biliyorum final demek ) %10 demek.

Her şey başarı endeksli görüldüğü üzere.

Bu takım 3 sene şampiyonlar ligine gitsin borçlar 150 milyon iner aşağı en az.
bir de liverpoolu elediğimizi düşünün  :halay:(eleyeceğiz çünkü)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yav yine mi tarihe sardınız şuraya bir canlı anket koyun isteyen oyunu versin arkadaş kimsenin uzlaşamayacağı bir konu üzerinde  herkesin aynı fikri benimsemesini beklemek saçmalık. Sürekli aynı tartışmanın içine giriyoruz. Bir de öyle özgüvenli yazıyorlar ki sanki herkesten farklı bir bakış açısı getirmiş kimsenin göremediğini görmüş. Sanki başımıza bilirkişi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 12:36:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu an için görünen en gerçekçi tarih Ekim. Ben eksik gedik açılması yerine herşeyiyle tam olarak açılmasının daha sağlıklı ve güzel olacağı düşüncesindeyim. Varsın 1-2 ay geç açılsın ama Müzesiyle, restorantıyla, Kartal Yuvasıyla, herşeyi tamamlanmış harika bir eser ortaya çıksın.

Ben böyle düşünmüyorum.

Açılsın eksik  de olsa zemin bittiğinde. Atmosfer lazım bize diğerleri değil ilk etapta.

Maç 2 haftada 1 gün sadece. Kalan 13 gün çalışabilirler yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alperrr

[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 13:05:52 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı edursan07

bu precastlar çok ağır gidiyor abiler.. acıkcası bunun bi bahanesi olabilir mi onu da bilmiyorum.
ağırlığının 8 ton olduğu söyleniyor bu bi bahane midir bence değildir. sonuncta güçlü makinelerle çalişilıyor.
makine 1 tonu da aynı hızla çeker 8 tonu da.. nasıl olacak böyle bilmiyorum  :alala:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.

Konusmalarına dikkat et burda  kimseye  hakaret edemezsin..

Çevrimdışı sametbagan

Şaka bir yana inşaat işleri parayla aynı orantılı olduğu için ne kadar çok para o kadar kısa zamanda biten iş demek o yüzden ocak 2016 diyorum yoksa planlı ve paralı bir şekilde en geç eylül sonu açarız stadı  bence daha önce beklemek hayalcilik olur herkes ağustos diyor ama gerçekten zor bir tarih yaşayıp göreceğiz Allah uzun ömür verirse

Çevrimdışı Deniz

çatının şeffaflığı için fikir verir :

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alperrr

çok komiksiniz hakikaten. içinizde varmıdır söylediklerimin aksini ispat edebilecek.

hakaret konusuna özellikle değinmek isterim. içinizde hakaret ettiğimi düşünen var ise özür dilerim. hakkını helal etsin. ki bana göre

ne "gelirseniz ekime gelmezseniz kasıma kadar" lafında bir hakaret var ne de " güdük fikir" lafında. gerçekler acıdır gençler. kendinize iyi bakın.

Çevrimdışı Deniz

Ocak 2016 diyorum ve kaçıyorum   :outtahere: 
Bugün hava bozuk diye senin de için kararmış @sametbagan abi  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 13:22:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Çatı 4
çatının şeffaflığı için fikir verir :

Çatı şeffaf değil dağılın diyip geçebiliriz bence  :D

Artık kabullenmek lazım bazı şeyleri malesef :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Sivas'ın yeni stadında tribün ısıtması olacakmış. Başkan bize neden yapmıyorsun, biz de niye yok?

Çevrimdışı Efe

Su kısır tarih verme olayıni birakalim artik bende kesinlikle tarih verme olayina girmyecegim kimsede sormasin bu tarz konusmalarada hemen mudale edecegim artik tartismayi geciyor sallamaya basliyorsunuz birbirinize ne zaman acilirsa acilir artik tarih vermeyi keselim kimseye bisey kazandirmayan sacma konusmalarida birakin artik  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Forum büyüdükçe , yaygınlaştıkça bazı yozlaşmaların olması gayet doğal. Forumun 4-5 ay önce ki halini arar oldum . zaten son zamanlarda da o nedenle forumda takılma sürem azaldı . Stad ile ilgili seneye ağustos eylülde açılması için afedersiniz de herkes gerekeni yapar ve bu stat açılır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 13:25:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivas'ın yeni stadında tribün ısıtması olacakmış. Başkan bize neden yapmıyorsun, biz de niye yok?

Sivas'ta olmazsa Sivas formalı küçük kardan adamlar görürüz maç oynanırken  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dogu1903

Tribunde 5 derece de bile ciplak mac isliyorken bi de isitma olsa kimse bir sey giymez üstüne herhalde :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 13:26:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
doğru bilgi veren az sayıda kişi var zaten.
gerisi atıp tutuyor.
yeni okuyan biri her yazana inanıyordur.
tabi biraz takip edince kimler sallıyor anlıyorlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

onlar teferruat işler gerek gorulurse konur cok sıkıntı degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

çok komiksiniz hakikaten. içinizde varmıdır söylediklerimin aksini ispat edebilecek.

hakaret konusuna özellikle değinmek isterim. içinizde hakaret ettiğimi düşünen var ise özür dilerim. hakkını helal etsin. ki bana göre

ne "gelirseniz ekime gelmezseniz kasıma kadar" lafında bir hakaret var ne de " güdük fikir" lafında. gerçekler acıdır gençler. kendinize iyi bakın.
Bu sert üslubun kalpleri kırmaktan başka kime ne faydası var ki ?
Burası forum burada herkes istediği görüşü saygı sevgi çerçevesinde söyler siz de tezlerine anti-tez sunarsınız.
Temmuzda biter diyeni de var Ağustos diyeni de var Ekim diyeni de var Ocak diyeni de var.Herkesin de kendine göre haklı görüşleri var.
Geçen sene bu zamanlar 2014 ağustosuna stad yetişmez diyenleri linç ediyorlardı:"sen başkandan iyi mi bileceksin bre zındık" diyenler vardı.
Ağustos olmadı 2014 ocak kesin diyenler vardı.
Herkes kaba için 100 günden itibaren geriye sayarken ben 250 günden geriye saydım diye " sen bu işten anlamıyorsun,yuh sana,konuşma" diyenler de vardı.
Doğru haklılardı.Ben de bilemedim benim saydığım 250 günden bile fazla sürdü kaba.
Kimse müneccim değil ama herkes görüşünü söylemekte özgür.Kimin haklı çıkacağının önemi yok.Önemli olan en kısa sürede stadı tamamlamak.

Çevrimdışı quentine83

prekast prekast prekast .inanın bu kadar can sıkıcı bişey daha yoktur.kaba bu kadar kasması beni.kamerayı açmamla kapatmam bir oluyor yaa...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Altuğ

Günün ilk fotoğrafları geliyor arkadaşlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

prekast prekast prekast .inanın bu kadar can sıkıcı bişey daha yoktur.kaba bu kadar kasması beni.kamerayı açmamla kapatmam bir oluyor yaa...
@quentine83 sen son prekast takılınca forumu bırakırsın gibime geliyor  :evillol: Çok fena taktın prekasta  :lol: :lol:
Korku akıl katilidir.