Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5729767 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

buradan görünüyo çıkacak yer yapmışlar yani bence rampa tam anlamıyla başlamamış

Çevrimdışı SDemirsoy

buradan görünüyo çıkacak yer yapmışlar yani bence rampa tam anlamıyla başlamamış
evet tam başlamamış rampa çıkış gözüküyor :)

Çevrimdışı Efe

Prekast isleri suruyor cati iskelelerini yerlerinden almislar heralde yeniden koyacaklar tam yerlerine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Necmi abinin açıklık getirdiği saplamaların bir kısmını kapalı altta yan yana dizmişler bile, içeriye hala toprak getirilmeye devam ediyor, yeni açıkda bugün  sırada sın sıraya kadar prekast bitmiş olacak gibi birisinde ya sondalar ya sondan bir öncedeler, numaralı yönüne doğru u şeklinde olan ilk sıra prekastlar devam ediyor sanırım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 11:13:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar kaba bitti , artık ilerleme sadece çatı aparatları ve prekasttan takip edilir olacak . Galiba artık iş yürümüyor gibi gelecek bize . Bugünlere de geldik ya gerisi gelir diye düşünüyorum .

Çevrimdışı ozan062

bir şey daha duydum @Efe stad rampa için 20 gün kapalı kalacakmış :o_o:

haydaa:D 4 günde biter diyorduk:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Burak Akay

Rampadan kamyon girip çıkıyo toprak getırıyor.Bu rampanın kapalı olacagı sürede prekasta agırlık verılsede bitirebilseler keşke süper olur en azından % 80 - 90 lık bölümü tamamlansa razıyım :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Altuğ

Eskişehirspor - Beşiktaş ve Genel Durum ile İlgili Köşe Yazı
m

http://haber.besiktasarena.com/bizim-bilic-mi-mr-bilic-mi.html

Eline kalemine sağlık @Çağrı şimdi okuyabilme fırsatım oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 11:46:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eline kalemine sağlık @Çağrı şimdi okuyabilme fırsatım oldu.

Teşekkürler @Altuğ elimden geldiği kadar :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan

Eskişehirspor - Beşiktaş ve Genel Durum ile İlgili Köşe Yazı
m

http://haber.besiktasarena.com/bizim-bilic-mi-mr-bilic-mi.html
Emeğine sağlık @Çağrı çok güzel ve bi o kadarda gerçekleri dile getirmişsin

Çevrimdışı rubi_tobin

İnanki öyle bir niyetim yok @ONUR KOLCU kardeşim
Bu tarz Düşüncelerimi bende yazdım , Hatta olması şuan imkansız belki ilerde neden olmasın diyerek Tribünlere Efsanelerimizin isimleri verilsin dedim ama yukarıda yazdıgım tepkileri aldım , Oyuzdende @Türkay a öyle dedim sıkıntı yok yani.....
@Yunus Emre Dökmeci duygusal olarak tavır ve düşünceye sahip olduğunu söylemek nasıl bir tepki anlamadım?
Bu tepki değil, tespit. Ayrıca kötü birşey olduğunu hiç söylemedim.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

haydaa:D 4 günde biter diyorduk:)
20 gun kapali kalmaz bence aslinda 20 gunluk malzemeyi getirip biraksinlar sıkıntı olmaz bi kac kamyon prekast daha gelsin cati kolonlari gelsin yeterli olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun dısaridan bi kac foto isteriz gecenlere duyrulur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı happy_

Çevrimdışı ErsinA.

Yeni açık arkadan foto bekliyoruz. Dün demirler bitmişti. Beton atıldı mı acaba?

Çevrimdışı Efe

Yeni açık arkadan foto bekliyoruz. Dün demirler bitmişti. Beton atıldı mı acaba?

atildi bence hersey hazirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Sinan çevikdizici foursquare hesabından alıntıdır
loca duvar lansman görselindeki gibi

Çevrimiçi Necmi

Bugun dısaridan bi kac foto isteriz gecenlere duyrulur
bol miktarda gelecek şu an çekiliyor olabilir @Efe

Çevrimdışı ahmetx

Sinan çevikdizici foursquare hesabından alıntıdır
loca duvar lansman görselindeki gibi
ufo lu loca  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

trabzon son prekastı takıyor,darısı bize ,az daha #sabret

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Necmi