Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5730460 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

İn cin top oynuyor.. Bizimkilerden de iyi oynuyorlar üstelik.

yok burdayım fotolara bakıyorum sağdan soldan çalışmalar güzel geçmiş bugünde prekastçılar yarın 3 vinç devam ederler kalıplarda sökülüyor artık toparlanıyor yeni açıktada bu hafta içi kalıbı çıkarılmadık bi bölüm kalmaz iskelelerde sökülür tribünler tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı artıık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Ersan

Bilen varmi ?

EDIT : Bir tane dahe geldi

sanki bitanesinin kasasında küçük kepçe var öyle gibi geldi
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Ersan

Bu arada değinmeden edemicem Bursa'da yaşayan Beşiktaşlılar kulübümüzün açmış olduğu anatolium avm kartal yuvası mağazasına akın ettiler ürün bırakmadılar açılalı 5 gün oldu 3000 küsür üründen 200-300 tane ürün bıraktılar çok güzel hasılat elde etti bursaspor taraftarlarının her türlü kapatma eylemlerine saldırılarına ve tacizlerine karşı mağazamıza bursa vali yardımcımız, Bursa Beşiktaşlılar Derneği, İnegöl, Mudanya, Gemlik taraftar gruplarım ve bursa emniyet mensuplarının sahip çıkışı çok güzeldi bugün hepsi saldırı olacak istihbaratına karşı mağaza önünde,içinde ve çevresinde adeta nöbet tuttular bizlere yardım ettiler küçük büyük demeden binlerce ürün aldılar gerçekten Beşiktaşlılık adına çok güzel bir gün yaşandı
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada değinmeden edemicem Bursa'da yaşayan Beşiktaşlılar kulübümüzün açmış olduğu anatolium avm kartal yuvası mağazasına akın ettiler ürün bırakmadılar açılalı 5 gün oldu 3000 küsür üründen 200-300 tane ürün bıraktılar çok güzel hasılat elde etti bursaspor taraftarlarının her türlü kapatma eylemlerine saldırılarına ve tacizlerine karşı mağazamıza bursa vali yardımcımız, Bursa Beşiktaşlılar Derneği, İnegöl, Mudanya, Gemlik taraftar gruplarım ve bursa emniyet mensuplarının sahip çıkışı çok güzeldi bugün hepsi saldırı olacak istihbaratına karşı mağaza önünde,içinde ve çevresinde adeta nöbet tuttular bizlere yardım ettiler küçük büyük demeden binlerce ürün aldılar gerçekten Beşiktaşlılık adına çok güzel bir gün yaşandı
Allah bereket versin hayırlı kazançlar Beşiktaşımıza :)
Sizinde emeklerinize sağlık abi kolay gelsin :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

@keremfrat1 dün çektiğin o yuvarlak demirlerin ne için olduğunu ögrendinizmi göremedim forumda'da  :biggrinking:
onların adı tij yani Türkçesi saplama çatı bağlantı elemanıymış :D @Tolga

Çevrimdışı mhmtkartal

Koltukların yaklaştırılmasından ve Yeni açıkta yapılması gereken ama yapılMayan +3 sıradan bahsediyorum zaten abi @Yunus
acaba böyle bir şey gerçekten mümkün olur mu yoksa hayaller mi kuruyoruz ? Yönetimin böyle bir planı olsaydı koltuklar abaküs şeklinde olmaz mıydı ? Tamam yeni açıkta eklenebilir 3 sıra( 1000 kişi olsun ) bileziğin boş kısmına 1 sıra daha ( 3000 kişi olsun ) 41903 + 4000 = 45903 bence sığıp sığabilecek en yüksek rakam bu 

Çevrimdışı Efe

işlerin iyi olması güzel tepki olur unutulur gider şimdi gaza gelmiş bazı bursasporlular gazları biter bi kaç haftaya bi türlü gelemedim neyse bi ara uğrayacağım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

onların adı tij yani Türkçesi saplama çatı bağlantı elemanıymış :D @Tolga

ilginç bi bilgi ilk defa duydum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ilginç bi bilgi ilk defa duydum :icool:
bir şey daha duydum @Efe stad rampa için 20 gün kapalı kalacakmış :o_o:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

20 Gün biraz fazla değil mi :alala: :alala: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Geovani

Otopark kısmının betonu ordan veriliyor zaten sadece şap betonu için engel olabilir diğer malzemeler ytoung gibi eski açığın kapalı tarafından verilir o yüzden bir engel teşkil etmez yanılıyormuyum @Necmi  abi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ALI RIZA

20 gün boyunca içeri girişler olmayacak... çatı 20 günlük işlemler için gerekli aparatları vs stat içine yığılacak...
Güzel haber aslında çevre düzenlemeleri yavaş yavaş başlıyor... 4-5 ayda çevre düzenlemesi biter... İsongard kuleleri ne zaman yapılacak ? 20 günlük süre zarfında mı acaba  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Otopark kısmının betonu ordan veriliyor zaten sadece şap betonu için engel olabilir diğer malzemeler ytoung gibi eski açığın kapalı tarafından verilir o yüzden bir engel teşkil etmez yanılıyormuyum @Necmi  abi
aslında benim merak ettiğim prekast işine nasıl etkisi olacağı içerde 20 günü idare edecek kadar prekast varmı bilmiyorum ama yarın öğrenirim bu gün rampa çalışmaları başlamış 20 gün martın ortası demektir @Geovani  neyse yarına kadar bir şey öğrenemeyiz yarın daha detaylı öğrenirim

Çevrimiçi Necmi

20 gün boyunca içeri girişler olmayacak... çatı 20 günlük işlemler için gerekli aparatları vs stat içine yığılacak...
Güzel haber aslında çevre düzenlemeleri yavaş yavaş başlıyor... 4-5 ayda çevre düzenlemesi biter... İsongard kuleleri ne zaman yapılacak ? 20 günlük süre zarfında mı acaba  :alala:
ne yığılması bildiğim kadarıyla rampa bu gün kapatıldı malzeme girişi oldumu bilmiyoruz neyse yarın ola hayır ola

Çevrimdışı ALI RIZA

aslında benim merak ettiğim prekast işine nasıl etkisi olacağı içerde 20 günü idare edecek kadar prekast varmı bilmiyorum ama yarın öğrenirim bu gün rampa çalışmaları başlamış 20 gün martın ortası demektir @Geovani  neyse yarına kadar bir şey öğrenemeyiz yarın daha detaylı öğrenirim
@Necmi abi ;
Güzel haber aslında çevre düzenlemeleri yavaş yavaş başlıyor... 4-5 ayda çevre düzenlemesi biter... İsongard kuleleri ne zaman yapılacak ? 20 günlük süre zarfında mı acaba   :alala:

Çevrimdışı BlackEagle1989

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ;
Güzel haber aslında çevre düzenlemeleri yavaş yavaş başlıyor... 4-5 ayda çevre düzenlemesi biter... İsongard kuleleri ne zaman yapılacak ? 20 günlük süre zarfında mı acaba   :alala:
kuleler 5 sene sonra yapılsa ne olur acelesimi var onlar yapılmazsa stad açılmayacakmı :bandit: şimdi kimsenin onları düşündüğünü sanmıyorum işin aciliyetinde değillerki dış peyzaj işleri büyük ihtimal stadın açılmasından sonraya bırakılır. öncelik stad

Çevrimiçi Necmi

vincler bu hafta sokulur mu aceba ?  :alala:
biraz önce yukarda bir şey söyledim sence söylediğim doğruysa böyle bir şey mümkünmü  :D rampa 20 gün kapalı kalacakmış diye duydum bu doğruysa vinçleri nasıl sökecekler ve dışarı alacaklar @BlackEagle1989

Çevrimiçi Necmi

20 Gün biraz fazla değil mi :alala: :alala: @Necmi abi
banada fazla geldi ama ne yapılacağını bilmiyoruz fazlamı değilmi bir yorum yapmak mantıklı değil işin ucunda sadece rampa yok her iki tarafta tek yüz perdelerde var sanırım birde yaya geçişi için köprüde olacak bakalım ne yapılacak ne kadar zamanda yapılacak göreceğiz yarın oralardan resim istedim mümkün olursa ayrıntılı bakarız

Çevrimdışı ALI RIZA

kuleler 5 sene sonra yapılsa ne olur acelesimi var onlar yapılmazsa stad açılmayacakmı :bandit: şimdi kimsenin onları düşündüğünü sanmıyorum işin aciliyetinde değillerki dış peyzaj işleri büyük ihtimal stadın açılmasından sonraya bırakılır. öncelik stad
Tehlikeli değil mi o çelik desteklerle tutuluıyor dermanı çelikten alıyor mu ? @Necmi abi  :alala:

Çevrimdışı BlackEagle1989

biraz önce yukarda bir şey söyledim sence söylediğim doğruysa böyle bir şey mümkünmü  :D rampa 20 gün kapalı kalacakmış diye duydum bu doğruysa vinçleri nasıl sökecekler ve dışarı alacaklar @BlackEagle1989

sukulup sahada kalamaz mi en azindan prekast icin alan olusur..

Çevrimiçi Necmi

Tehlikeli değil mi o çelik desteklerle tutuluıyor dermanı çelikten alıyor mu ? @Necmi abi  :alala:
destekle duran kuleler değil duvar zaten müzenin yapılabilmesi için duvarın yapılması lazım öncelikle ama onun bile şu an aciliyeti yok çatıyla çimle uğraşılırken duvarıda yaparlar. şu an gündeme alınacağını sanmıyorum aslında doğru olan kulelerinde yıkılıp yeniden yapılması ama işte anıtlar kurulu nasıl tavır alır bilmiyorum ama stad bittikten sonra o kulelerinde yenilenmesi bir şekilde gündeme gelecektir ama ne zaman gelir hangi şartlarda olur bilinmez stad yapılırken kuleleri bir çok konuda baz aldıkları için yenilenme riskini göze almadılar ama artık proje kulelere göre inşaa edildi artık yıkılıp yenilenmesininde önünde engel kalmadı :D ön cephenin stadın bitimine bırakılmasının bizim içinde avantajları var  :evillol: stad bittikten sonra inşaat tehditi bertaraf edilmiş olur orda bir şeyleri daha rahat pazarlığa tabi tutarız gibime geliyor mesela duvarda pencere açmak gibi belki kuleleri yeniden inşaa etmek gibi ederkende içinde kullanım amaçlı değişiklikler yapmak gibi vs vs vs ucu açık aslında yönetim bu şekilde tavır içinde olsa daha iyi olacaktır

Çevrimdışı ALI RIZA

destekle duran kuleler değil duvar zaten müzenin yapılabilmesi için duvarın yapılması lazım öncelikle ama onun bile şu an aciliyeti yok çatıyla çimle uğraşılırken duvarıda yaparlar. şu an gündeme alınacağını sanmıyorum aslında doğru olan kulelerinde yıkılıp yeniden yapılması ama işte anıtlar kurulu nasıl tavır alır bilmiyorum ama stad bittikten sonra o kulelerinde yenilenmesi bir şekilde gündeme gelecektir ama ne zaman gelir hangi şartlarda olur bilinmez stad yapılırken kuleleri bir çok konuda baz aldıkları için yenilenme riskini göze almadılar ama artık proje kulelere göre inşaa edildi artık yıkılıp yenilenmesininde önünde engel kalmadı :D ön cephenin stadın bitimine bırakılmasının bizim içinde avantajları var  :evillol: stad bittikten sonra inşaat tehditi bertaraf edilmiş olur orda bir şeyleri daha rahat pazarlığa tabi tutarız gibime geliyor mesela duvarda pencere açmak gibi belki kuleleri yeniden inşaa etmek gibi ederkende içinde kullanım amaçlı değişiklikler yapmak gibi vs vs vs ucu açık aslında yönetim bu şekilde tavır içinde olsa daha iyi olacaktır
Duyum olabilir diyorsun  :ishock: Bence de yıkılıp yapılsın yapılırken manzara açık olması güzel olur... Çatı ve çim işlerinde onu da yaparlarsa peyzaj çalışması uzun süre bilir...

Çevrimiçi Necmi

Duyum olabilir diyorsun  :ishock: Bence de yıkılıp yapılsın yapılırken manzara açık olması güzel olur... Çatı ve çim işlerinde onu da yaparlarsa peyzaj çalışması uzun süre bilir...
yok duyum falan değil kişisel düşüncem yanlış anlaşılma olmasın :bandit: @ALI RIZA iki ay sonra karşımıza böyle yapılacaktı neden yapılmıyor yönetim bizi kandırıyor diye bir sürü eleştiri çıkar :D