Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731046 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

çatı kolonu takıldı prekast az takıldı yeni açıkta bileziğe daha beton başlamadı başlayabilir kalıplama bitmiş gibi :)

Eywallah @Efe bu gece beton başlarsa yarında tarihi bir gün demek oluyo heralde stadın her tarafı tamamen birleşmiş olacak  :ok:

Çevrimdışı ozan062

neden istediğimiz olsun bana kalsa hiç bir şekilde yazı falan yazmazdım orda Beşiktaş yazısının hiç bir anlamı yokki mal satmıyoruzki adımızla reklam yapalım orda vodafone yazısınında olmasına da karşıyım ama adamlar ticari firma tanıtım ve imaj kaygıları var yazdırmaları normal ama Beşiktaş adını yazmanın normal bir durumu yokki stadımızın çatısına Beşiktaş yazarsak imajımızmı yükselecek yazmazsak dahamı az tanınır olacağız

tabi tabi hiç yazmasada olur yazana rastlamadım daha:)  ilk olacaz galiba :halay: :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALBATROS

vodafone sözleşmesinde çatı için reklam alımı maddesi geçiyorsa benim için sorun yok ama sırf isim sponsoru diye yazılıyorsa yanlış olur detayları görmek lazım. ayrıca eleştiri olmadan sadece polyannacılık oynayarak bir yere varılmaz forumun amacı tartışmak ve doğruyu bulmak değilmi? şeffaf çatıya kuş pislicek nasıl temizlencek diyen mehmet demirkol burda nasılda eleştirilmişti sonra birden şeffaflıktan vazgeçilmesinin sebebi olarak öne sürüldü hayat böyle garip işte  :money: son olarak bir tarafa mutlaka beşiktaş yazılmalı inönüyü hatırlatmalı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çatı kolonu takıldı prekast az takıldı yeni açıkta bileziğe daha beton başlamadı başlayabilir kalıplama bitmiş gibi :)

@Efe kardeşimde sagol varol.. sende olmasan İnşaat ı unutacagız vallaha ...

Çevrimdışı Deniz

vodafone sözleşmesinde çatı için reklam alımı maddesi geçiyorsa benim için sorun yok ama sırf isim sponsoru diye yazılıyorsa yanlış olur detayları görmek lazım. ayrıca eleştiri olmadan sadece polyannacılık oynayarak bir yere varılmaz forumun amacı tartışmak ve doğruyu bulmak değilmi? şeffaf çatıya kuş pislicek nasıl temizlencek diyen mehmet demirkol burda nasılda eleştirilmişti sonra birden şeffaflıktan vazgeçilmesinin sebebi olarak öne sürüldü hayat böyle garip işte  :money: son olarak bir tarafa mutlaka beşiktaş yazılmalı inönüyü hatırlatmalı

Koltuklara yazarız :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet reıs su Çatı resimlerinden paylaşsanda ortam dagılsaaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Sezai

Ah ulan bitse şu stat. Sabırsızlanıp heyecanlandım gene  :halay:

Çevrimdışı ALBATROS

koltuklara da yakışır ama başka bişeyler yazmaya kalkmazlar umarım  :)

Çevrimiçi Necmi

Bu şekilde olsaydı , Tam karşısında da Vodafone yazsaydı , Vodafone ne kaybederdi acaba , Ozaman Reklamını yapamazmıydı anlatmak istedigim sadece buydu oysaki...
tamam anlatmak istediğini sabah anladık zaten sorun doğru kelimeleri seçmemen şu şekilde yazsan problem yok tapusunuda verseydik bari demek kale arkasına bilmem nereyede yazalım demek burda karşıt fikir söyleyenlerle dalga geçmektir. sen eleştiriye tahammül yok diyorsun ama daha ağırını kendin yapıyorsun karşıt görüşede senin saygın yok kimse senle dalga geçmezken sen herkesle dalga geçtin sabahtan beri konuya girmeyeyim diyorum ama bir türlü bitirmedin senin bu alaycı üslubunu görmeyecek kadar aptalmıyım seni uyarmaktan ben sıkıldım kelimelerin tahrik edici düzgün kelime seçmiyorsun sürekli insanlara saldırı halindesin ve forumun kalite seviyesini düşürücü tartışmalara sebebiyet veriyorsun uyarıyorum özelden ikaz ediyorum diğer yöneticiler ikaz ediyor ama kimseyi tınladığın yok bildiğini okuyorsun tamam demokratik ortam var seninde konuşma hakkın var ama seninki başkalarını sürekli taciz etmek forumu sürekli kaos ortamında tutmak sence bunun sonu nereye varacak ben söyleyeyim mesajların moderatör onayına düşecek ve bizim onaylamadığımız hiç bir mesajın yayınlanmayacak biz onaylayana kadarda zaten konu geçmiş olacak bize hiçte tercih etmediğimiz sansürü uygulatacaksın en iyisi kelimelerine dikkat et bizide böyle bir duruma düşürme hiç yapmak istemediğimiz şeyleri yapmaya mecbur bırakma @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ozan062

Şundan yaptıralım bir tane   :)

belediyeye yaptırcaktık ben baskana habire yazdım ama hiç oralı olmuyor:))

kac para acaba bi arastırmak lazım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan7738

sanata bakışın bu mu yani @Serkan7738   :kop: :kop:

dimi ben sanattan ne anlarım :kop: abi yalanmı söylüyüm ilk bakışta cd gibi duruyo :D

Çevrimdışı cagdas44

böyle parlak değilde mat olsa daha iyi olur ışık verildiğinde parlamayıp ışığın içinde silüet halinde olması daha bir etkileyici geliyor

Çevrimiçi Necmi

iki tane olsun biri konarken diğeri havalanırken iki kulenin üstüne koyalım yada bir tane yapalım sahil tarafına koyalım stada doğru baksın yada müze girişinin önüne yola yakın boğaza baksın :D artık hangisi olursa çatıyıda vodafone a bırakalım ne yaparsa yapsın iki kule arasına terasın ucunada konabilir

Çevrimdışı yigitcan1903

dimi ben sanattan ne anlarım :kop: abi yalanmı söylüyüm ilk bakışta cd gibi duruyo :D
Radarın gözünü alıyomuş :D

Çevrimdışı cagdas44

iki tane olsun biri konarken diğeri havalanırken iki kulenin üstüne koyalım yada bir tane yapalım sahil tarafına koyalım stada doğru baksın yada müze girişinin önüne yola yakın boğaza baksın :D artık hangisi olursa çatıyıda vodafone a bırakalım ne yaparsa yapsın iki kule arasına terasın ucunada konabilir

Yaptıranı bulsak yer çok  :D

Çevrimdışı Deniz

Böyle güzel kartal heykelleri ve tasarımları şart  :)

Çevrimdışı Tolga

Biz de Benfica gibi kartal uçursak ya yeni statta :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

eyvallah @Efe bu gece beton başlarsa yarında tarihi bir gün demek oluyo heralde stadın her tarafı tamamen birleşmiş olacak  :ok:

tamamının kalıplaması bitmemiş yanlız yarısı bitmiş gibi akşam tam bakamadım hava karardı ama kamerada kalıplanmaış bölüm var gibi görünüyor heralde yarın gece tamamı betonlanacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Ben tarihi kulelerinin birinin üstüne Baba Hakkı öbürünün üzerine Şeref Bey'in heykelini dikilmesini isterim. Hakkı nızla oynayın Şeref iniz ile kazanın. Gerçekten güzel olurdu.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Efe kardeşimde sagol varol.. sende olmasan İnşaat ı unutacagız vallaha ...

nedemek görevimiz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Abı sakası Bıyana bu ıstege hıcbırımız hayır demeyiz yonetıme ulastırılabılır bu ıstekk çok zor bıse degıl sonuçta ama oo stata Yakışırr ama yonlendrımek Lazım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS