Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kale ağları ve çimlere de vodafone logosu işlensin  :busted_cop:
Sadece bu kadarmı :alala: Ben dahada ileri gideceğim , Yedek kulubelerinin onundeki alana Beşiktaş jk yerine Vodafone yazalım, Koltuklarada Vodafone yazısı ve logosu işleyelim , Kulübün adını da Vodafone jimnastik kulubu yapalım olsun bitsin bu iş :akuma:
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 17:50:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sadece bu kadarmı :alala: Ben dahada ileri gideceğim , Yedek kulubelerinin onundeki alana Beliktaş jk yerine Vodafone yazalım, Koltuklarada Vodafone yazısı ve logosu işleyelim , Kulübün adını Vodafone jimnastik kulubu yapalım olsun bitsin bu iş :akuma:

tamam  abartmaya gerek yok yunus kardeşim böyle  giderse herkes bu konuda bişey diyecek bjk - vodafone ilişkisi ile ilgili espriler falan twitter a dönecek burası ...

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafonela anlaşmayı imzalayan Beşiktaş'ın seçilmiş yönetimi. Yönetimi eleştirebilirsiniz ama burada dövüneceğinize gidin üye olun, kongrede daha iyi yöneteceğine inandığınız adaya oy verin. Daha iyi yöneteceğinizi düşünüyorsanız aday olun.
Sonuçta bu stadyum yapılırken detaylı araştırma yapıldı. Dünya çapında faaliyet gösteren IMG ile çalışılıyor. Bu adamlar keyfe keder iş mi yaptı? Stadın yapımınıda yapacak diyerek stat ismini verip 3 ay sonra patlayan bir anlaşma mı yapıldı? Tıkır tıkır çalışan bir sponsorluk var. Bize değer katan bir anlaşma var. Klavye başı sallamaları yapıyorsunuz da, biraz düşünün ben bunu yazarım da sonra insanlar bana güler mi diye.

Çevrimdışı levent21

kale ağları ve çimlere de vodafone logosu işlensin  :busted_cop:
vodafone degilde  kalde ağlarına kartal simgesi işlense guzel olurdu
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 17:59:08 levent21 ]

Çevrimdışı cisse557

Vodafone reklam çekince şöyle sponsor böyle sponsor adamsın Vodafone, iş stada Vodafone yazısı yazmaya gelince vay efendim stadı Vodafone verelim diyorsunuz. İsterse bütün duvarlara yazsınlar zararı ne arkadaş? Alacağın paraya bak sen. Çatıda Beşiktaş yazsa ne olur yazmasa ne olur? Bırakın duygusallığı.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimiçi Kartal Ç

liverpool maçında tek renk kıpkırmızı kale ağları çok hoş duruyordu. biz de simsiyah yapalım.

Çevrimdışı Deniz

Çatıda ilk günden beri gelen görsellerde çift taraflı Vodafone yazıyordu.

Benim için sürpriz olmadı çok da umrumda değil açıkçası.2 tribünde neden vodafone yazıyor diye kızmak yerine acaba kale arkalarına Beşiktaş arması koyabilir miyiz gibi düşünmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Vodafone iyi sponsor,Herkesin imrenerek baktığı.Şu ana kadar ekstradan bir yanlışlarını görmedik.Projede neyse o yapılıyor.

Tribün sponsorluklarına vs karışmadığı sürece bu firmaya kızmaya gerek yok.Ben memnunum ..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

liverpool maçında tek renk kıpkırmızı kale ağları çok hoş duruyordu. biz de simsiyah yapalım.
İnonudeki Ortasında Beşiktaş amblemi olan File guzeldi ya , Yine öyle olur inş

Çatıda ilk günden beri gelen görsellerde çift taraflı Vodafone yazıyordu.

Benim için sürpriz olmadı çok da umrumda değil açıkçası.2 tribünde neden vodafone yazıyor diye kızmak yerine acaba kale arkalarına Beşiktaş arması koyabilir miyiz gibi düşünmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Vodafone iyi sponsor,Herkesin imrenerek baktığı.Şu ana kadar ekstradan bir yanlışlarını görmedik.Projede neyse o yapılıyor.

Tribün sponsorluklarına vs karışmadığı sürece bu firmaya kızmaya gerek yok.Ben memnunum ..
Vodafone nin yaptıklarına , Sponsorluguna kimsenin lafı yok ben sadece Beşiktaş ismi hiç geçmiyor ona bozuldum biraz :by2: Yoksa Vodafone gibi sponssor bulunmaz... @Deniz , Bazıları burada Vodafone yi begenmiyoruz sanıyor  eleştiriyoruz diye..
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 18:13:16 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı murat_

Arkadaş şu forumda belirli bir kaç kişi var yeminle diyorum bi tane yapıcı yorumlarını görmedim hep bir beyenmemezlik hep bir yönetim karşıtlığı diyer takımların sponsoru bile yok adamlar bu kadar eleştirmiyor geçen Liverpool maçından sonra dembabada ya sallayan arkadaş gibi hani demba Dediya haftaya gel formami sana verim sen oyna bakalım nasıl oynayacaksin o sözün aynısı burdaki bazı arkadaşlar içinde geçerli ...

Çevrimdışı Tolga

Yukarıda ben de aynısını söylemiştim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Vodafone nin yaptıklarına , Sponsorluguna kimsenin lafı yok ben sadece Beşiktaş ismi hiç geçmiyor ona bozuldum biraz :by2: Yoksa Vodafone gibi sponssor bulunmaz... @Deniz , Bazıları burada Vodafone yi begenmiyoruz sanıyor  eleştiriyoruz diye..
Hayır istediğin kadar eleştirebilirsin eleştiri en doğal haktır.
Ama şöyle de bir durum var:
Bu stadın görselleri yaklaşık 2 senedir var.2 senedir de 2 tarafta da vodafone yazıyor.Eğer daha önce 1 tarafta Beşiktaş diğer tarafta vodafone yazsaydı ve bugün bu değiştirilseydi tepki göstermekte haklıydınız.
Ama hiç olmayan birşeyden dolayı tepkiyi hak etmiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

Bu olay bence gereksiz uzadı.Şahsen ben Vodafone gibi köklü ve dünya çapında bir şirketin yanımızda yer almasından oldukça gururlu ve mutluyum.Gerekirse çatının her yerine yazabilirler.Nede olsa her gün uçak veya helikopterle üstünden geçmeyeceğiz :) Stat dışı ve stat içindeki reklamlarda aynı şekilde kimse için problem teşkil etmemeli.İnönün stadınında son zamanlarda her yeri reklamdı.Çağımızın getirdiği bir gereklilik bu çok takılmayın sinerjimizi ve enerjimizi stadı bitirmeye harcayalım.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı megiddo

şunu arada hatırlamakta yarar var :evillol: :evillol:
1900 lü yılların başlarındaki ingiliz stadlarına benziyor, yoksa pastamıydı bu :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

yeni acikta ust bilezik kaliplamasi bitmis gibi gorunuyor sahada son beton dokumu yarin yapilabilir ve tribun kabasi tam anlamiyla biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Vodafone parasını verecekse penaltı noktasına bile logosunu koyabilir  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Oncelikle fotograflar icin @keremfrat1 ve @Mehmet cok tesekkurler ve gecmis olsun Kerem
Vodafone'a bu kadar elestiri renkliler bile yapmiyor. Stadimiz yapiliyor, heryerde vodafone yaziyor diye Besiktaskimi desteklemeye maca gitmeyecekmiyim. Bos verin rahatiniza bakin stadimiz yapiliyor. Catiya kim bakacak mac oynanirken emin olun orda ne yazdigini unutacagiz mac izlerken. Tribun sponsoruluklarini da parasini vererek alsinlar hic de umrumda degil. Onemli olan Besiktaskimizin kasasina girecegi para.

Çevrimdışı bayevet

Dünya çapında faaliyet gösteren IMG ile çalışılıyor
IMG ile ne üzerini anlaşma sağlandı? izlemiştim ama ne olduğunu tam olarak bilmiyorum

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta fiskirtici var kapalidada isiklari yakmislar biseyler yapiyorlar yeni acikta bilezik betonlanabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dış kaplama fayans mı , Muşamba mı çözemedim :) :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aslında tam taraftara hitap ediyor Ablem şeklinde yapılamaya çalışılmış çatı falan :):)

Çevrimdışı Deniz

Aslında tam taraftara hitap ediyor Ablem şeklinde yapılamaya çalışılmış çatı falan :):)
LEGO arena  :lol: :lol: