nasıl öğrendik anlamadım bir arkadaş geldi bazı bilgileri paylaştı belki doğru söylemiştir ama anlamıyorum biraz kendinizi sorgulayın her söyleneni neden doğru kabul ettiğinizi arkadaşın söylediği zaten başından beri bilinen şeylerin tekrarı sanki buraya Başkan geldi açıklama yaptı. Dün akşam hiç bir şey öğrenmedik kardeşim şimdi bunu doğru kabul edersiniz sonra tersi olduğunda vay efendim başkan bizi kandırdı dersiniz aslında en başından beri kendi kendinizi kandırıp duruyorsunuz tamam arkadaşın kaynağı sağlam olabilir ama ben ne sağlam kaynaklar gördüm söyledikleri çıkmadı. Açık söyleyeyim Başkanla sohbet etsem onun ağzından öğrendiğim bilgiyi bile burda kesin doğru bilgi diye yazmam siz bu kadar nasıl net olabiliyorsunuz tamam bilgi geldi aldık kenara koyduk bakacağız sonrasına bakın 3 ayrı kaynaktan linnes transferi oldu diye bilgi geldi gece kaynakları açıklasam şoke olursunuz üçüde birbirinden farklı kaynaktı bizde gece haber yaptık ertesi gün uçaktan opare indi o yüzden boşverin Başkan bile söylese inanmayın yaydıkları her haber şaşırtma haber oluyor bu yönetimden bilgi sızmıyor bütün basını kararttılar kimse bir şey öğrenemiyor bir senedir Türkiyenin gözü önünde inşaat yapıyorlar ama tek bir bilgi bile sızdırmıyorlar Mabet de öğrendiğini söylüyor ama zaman zaman onun bilgileride yanlış çıkıyor yani şantiyede çalışanlar bile karanlıktalar bilgiye ulaşamıyorlar
Bu konuda kesinlikle haklısın
@Necmi abi , Yonetim bu konuda gerçekten çok iyi , Dışarıya hiçbir şekilde bilgi sızmıyor ne yonetimle alakalı gizli bilgiler ne futbolcularla alakalı , Ne stadla alakalı nede Tarnsferle alakalı hiçbir bilgi sızmıyor dışarıya

İnşaattaki küçük bir kazayı bile 1Hafta sonra ogrendi BASIN !! Krizi iyi yonettik.....
Bekleyip görelim Daha neler olacak bakalım..