Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı küfeki

Hayırlısı olsun bu saatten sonra statta gördüğüme inanırım
Transfer gibi stat da açılınca netleşir,görürüz

Eyw abi aynen

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi ben burdayım, elden geldıgınce gırıyorum foruma. Duyum nerede dedim ya, bilgi paylastım, ki anlatılanı da duyuyor bu kulak napalım :) Abi paylasıyoruz da bu sefer degısık degısık olaylara maruz kalıyo insan. Neyse ben paylastım da iyi nıyetımle baktık olmadı içimize atıcaz abi :)
O dediğin oyuncular gelmezse transfer nöbetçileri pusu kurup çapraz ateşe alırlar seni  :evillol:
Sen duysan da paylaşma bence pek transfer ihtimallerini
Sen bilirsin yine tabii

Çevrimdışı küfeki

Fikret orman ? Bizim baskan ? Khediraya yillik 3-4 milyon imkani yok

Abi stad acılıyor ve artık level atlanıyor. Gelir artacak. Bu işlerin yavas yavas olduguna sahıt olacagız kısmetse. Cebinde 3 lira varsa 3 liralık adam alır, 10 lira varsa 10 liralık. Yorgana gore ayak uzatıyo, yorgan uzarsa ayak uzatma işi de uzat uzatabıldıgın kadar.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

bilet sırası varmış kartal yuvalarında passo çökmüş bi ara çok güzel gelişmeler tüm biletler bitecek galiba :halay:
Ya Efe  şimdiye  kadar  bitmeliydi  aslında.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O dediğin oyuncular gelmezse transfer nöbetçileri pusu kurup çapraz ateşe alırlar seni  :evillol:
Sen bilirsin yine tabii
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

Milyonlarca yürek tek bir soru kim bu @küfeki ? :evillol:
Hocam alınma işin şakasındayım degerli bilgiler veriyosun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı küfeki

Sen bilirsin yine tabii

Basıma bi iş gelene kadar devam paylasımlara :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Abi stad acılıyor ve artık level atlanıyor. Gelir artacak. Bu işlerin yavas yavas olduguna sahıt olacagız kısmetse. Cebinde 3 lira varsa 3 liralık adam alır, 10 lira varsa 10
liralık. Yorgana gore ayak uzatıyo, yorgan uzarsa ayak uzatma işi de uzat uzatabıldıgın kadar.

Evet haklisin oyle olması gerekiyor

Çevrimdışı Efe

Ya Efe  şimdiye  kadar  bitmeliydi  aslında.

dünkü maçı bekledi bi çok kişi şimdide yüklendiler abi normaldir bitecek maç gününe kadar inşallah 65 bin toplam kapasite 76 binin 11 bini gidiyor tahminime göre güvenlik amacıyla 6 bine yakın koltuk loca sahipleri içinde 1500 bırakılıyormuş galiba bide 3500 den fazla rakip takım için 60 bin civarında beşiktaş taraftarı olacak gibi görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anil

Basıma bi iş gelene kadar devam paylasımlara :)
Vallaha bi önceki arkadaşa okadar çok sövdüm ki görsen bence sözleşmeyi görsen bile paylaşmazsın :D

Çevrimdışı küfeki

Milyonlarca yürek tek bir soru kim bu @küfeki ? :evillol:
Hocam alınma işin şakasındayım degerli bilgiler veriyosun

Abi paylasayım hic sıkıntı degıl , bazen dırek saldırı oluyor onu kafam almıyo. Forum 10 numara 5 yıldız o ayrı. Yoksa dedıgım gıbı dedıklerımızın arkasında buradayız. gerekırse kombınem koltugum sıram blogum belli :) Yenı stadda bulusuruz :) Güle oynaya dedıklerımızı degerlendırırız , ben manyak gıbı takımla yatar takımla kalkarım abi. Bakarım ucak kacta, nereye ınıyor, antreman kacta, kimler ne yapıyor. sabah ilk gozumu acayım uyku sersemı takımla ilgilenırım her sabah. Yenı evımızde degerlendırmeler yapmak uzere dıyelım :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı yigitcan1903

Liverpool maçında satışa çıkan bilet 72 bin civarıydı
4 bin küsürü deplasman taraftar zaten
Ful çekecektir stat
Çeksin de bi zahmet

Çevrimdışı BlackEagle26

dünkü maçı bekledi bi çok kişi şimdide yüklendiler abi normaldir bitecek maç gününe kadar inşallah 65 bin toplam kapasite 76 binin 11 bini gidiyor tahminime göre güvenlik amacıyla 6 bine yakın koltuk loca sahipleri içinde 1500 bırakılıyormuş galiba bide 3500 den fazla rakip takım için 60 bin civarında beşiktaş taraftarı olacak gibi görünüyor :)

72 bin küsur Beşiktas taraftarı olacak stadın full olması halinde. Ahmet ateş açıklamıştı twitterdan

Çevrimdışı iyimserure

bir deli bir kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış  :eyes

Çevrimdışı yigitcan1903

Vallaha bi önceki arkadaşa okadar çok sövdüm ki görsen bence sözleşmeyi görsen bile paylaşmazsın :D

Aha mesela duyumcuyu doğduğuna pişman eden profil örnek no:1  :evillol:
Belli aralıklarla duyumcuya laf çakarak duyumcuyu kaçırır,10 kaplan gücündedir

Çevrimdışı Efe

72 bin küsur Beşiktas taraftarı olacak stadın full olması halinde. Ahmet ateş açıklamıştı twitterdan

tamam açıkladıda onlar 80 bine göre sayı söylüyor stad kapasitesi 76 bin 6 bin koltuk kapalı satılmıyor zaten 5 bin koltukta ona buna gidiyor nasıl 72 bin olacak bence şişirme bi sayı o 65 binden fazla bilet olamaz uefa kriterlerine ve stad kapasitesine göre 13 binde kombine 52 bin   :)
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 22:57:04 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Bizim klasik formamız ; beyaz forma , siyah şort...alman milli takımı gibi aynen..
statta da üst beyaz koltuk , alt siyah koltuk olsaydı, formamızla uygun olurdu  :D

Çevrimdışı BlackEagle26

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sallapati

Liverpool maçından 4-5 milyon lira hasılat gelecek... güzel para

Çevrimdışı Anil

Bi ara forzada faki yeşil diye bi duyumcu vardı adamın her dediğinin tersi olmuştu. Ondan beridir sevmem duyumcuları :D adam bişey diyince artık millet direk tam tersini bekliyordu. Hatta bikeresinde andre Santos Fenerbahçe ye imza atacak şuan istanbulda dedi. Adam 10 dk sonra emirates de arsenal formasıyla maça çıktı  :D