Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732181 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

İstanbul buz kesti bu havalar ne zaman düzelecek tamda prekast dizimi hızlanmıştı :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

Abi Beni bir sen anlıyorsun yahu , Duşuncelerimiz , Anlatmak istediklerimiz tamamen Aynı :ok:

bosver kasmaya luzum yok, bakalımm stad bitsin görelim cnk simdi birsey değiştiremiycez gibi gorunuyor hersey planlanmıs gidiyor.
ve futbol endüstriyelleşmiş bizim gibilere eski kafalı denir artık... tahmin ediyorumki tribün isimleri oyle güzel gelir kaynagı olmayacaktır
bu tip seylerde kullanılacak yani direk para karsılıgı verilecek,,,

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Koca Beşiktaş Kulübü benden çekiniyor ve sindire sindire anlatıyor.  Abi komik olmayın ben kimimki beni sindirsin. Beğenmeyen gitmez olur biter. @Efe hocaminda paylaştığı resim gibi her şey ilk günkü gibi net.  On sene sonra yazılar nasil silinir diye sormak yerine on sene sonra ben bu soruyu sorarmiyim diye sormak lazım
Abi Algı oynaması yapıyorsun , Ona bakarsan İlk goruntude eski açıgın üzerinde Çatı bile yoktu :iscrewy: Projede değişiklikler yapılabiliyor ve burada da Çatının bir tarafında Beşiktaş yazacak dendi :ok: Herşey ilk goruntudeki gibi değil yani , En basit ornegi verdim....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Anıl

Liverpool maçı için 33.641 bilet satılmış. 13.623 adet kombine varmış. Toplam da 47.264 kişinin maça girme hakkı var.

Çevrimdışı Karabay

Yahu ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyosun
BEŞİKTAŞ yazacak denmedi mi burda
İlk gün paylaşılan resimler olsa ne olur
Sorulmadı mı burda iki tarafta da vodafone mu yazacak diye
Denmedi mi bir tarafta Beşiktaş bir tarafta vodafone diye
Beğenmeyen gitmezmiş bilmem neymiş
Hemen mal sahabı ağzına geçin
Kimin evinden kimi kovuyosunuz
Basbaya sindire sindire söyleniyor işte
Bu taraftarın birlik olduğunda nasıl tepki verdiği ortada
Kombinelilere bilet satacaklardı başta taraftarın tepkisiyle geri bastıklarını hatırlatayım örnek gerekirse
hiç öyle sahiplenme falan yok. dogrudur bir tarafta beşiktaş yazacak diyen olmuştur ama hiçbir çizimde böyle bir örnek verilmedi. Keşke 150 değilde 250 milyon verip stadı vodafone yazılarıyla inşa etseler.  Borç milyar olmuş bir beşiktaş yazısı eksik olsada olur.

Çevrimdışı BlackEagle26

@küfeki transfer hakkında net bilgilerin varsa paylasirmisin bizimle

Arkadaslar konu disi oldu ozelden soracaktim ama mobildeyim bulamadim kusura bakmayın

Kombinelilere bilet satacaklardı başta taraftarın tepkisiyle geri bastıklarını hatırlatayım örnek gerekirse
  :claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı küfeki

Arkadaslar konu disi oldu ozelden soracaktim ama mobildeyim bulamadim kusura bakmayın

Abi paylasayım da sonra bı dunya laf oluyo bana. Neyse
Maxi pereira ve younes kaboul ile on protokel yapıldı. Bonservıssız gelecekler.
İnler ile alakalı bonservıs duserse olacak o iş. Dusme olasılıgı da dusuk yani. Ama yaslı dıye de sıcak bakılmıyor. Maxi ve Kaboul de bıraz yaslı ama defansta tecrube ıyıdır.
Son haber, bi delilik edip atinin yerine Sami Khedira olacak gibi, kontratı bitiyor. O da bonservıssız, yıllık 3.5 - 4 net vermeye nıyetı bozarlarsa seneye veli-khedira ikilisini izleyebiliriz.
KAleci kaleci diyo herkes, Ospina ile imzalamıstık , yabancı kontejyan dalgasına tolga alındı. Ospına simdi arsenalde banko. Sınır olmasa su an bızım kaledeydı adam. Net bi sekılde on protokol imzalanmıstı adam gelıyordu kontratı ımzalamaya, yabancı dalgasına vazgecılıp yoldan dondu adam

Çevrimdışı yigitcan1903

Transfer mi :D
Başkan deyince hemen transferden kitledin adamı  :evillol:

Çevrimdışı Efe

bilet sırası varmış kartal yuvalarında passo çökmüş bi ara çok güzel gelişmeler tüm biletler bitecek galiba :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

@küfeki duyum olayına girmeyeydin iyiydi
Nice canlar telef oldu bu yolda
Forzada lince uğrayan Recai Kocaman efsanesi vardı Robinhocu  :evillol:

Çevrimdışı küfeki

Abi aynı tepki Stad ismi Seba olsun dendıgınde de ben de dahıl hepımız onu ıstedık.Herkes bırlık oldu. Noldu olmadı. Neden, sebebi yapılan saglam anlaşmalar. Yapılabilecek degısıklıklerı klup zaten yapıyor. Oluru varsa oluyor. Olurda becerebılırlerse yaparlar bı tarafa Beşiktaş yazısı. Oluru varsa ben de ınanıyorum yapacaklarına ama ıhtımal cok dusuk. Benım dedıgım bu işler bıtmıs gıtmış. Yoksa mabet abi onu demiş saygımız sonsuz abi. İnş dediği olur inş.

Çevrimdışı BlackEagle26

Fikret orman ? Bizim baskan ? Khediraya yillik 3-4 milyon imkani yok

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Vodafone Arena'da Avrupa ve Derbi maç biletleri 3 Saat'te biter heralde :halay:

Çevrimdışı ozan062

bilet sırası varmış kartal yuvalarında passo çökmüş bi ara çok güzel gelişmeler tüm biletler bitecek galiba :halay:

kücük bilgi vereyim

dunku macta sahaya atlayan biri vardı malum
o kişi sanılıyorki bilmeyen vardır diye soyluyorum bizden değildi.
ingiliz savunma bakanlıgını protesto etme amacıyla yapılan bir eylemdi
ve bakıyorum korkanlar guvenmeyenler var taraftarımıza sakin:) bu macta sorun olmazz :ok:

Çevrimdışı Anil

[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 22:36:52 Anıl ]

İnler ile alakalı bonservıs duserse olacak o iş. Dusme olasılıgı da dusuk yani. Ama yaslı dıye de sıcak bakılmıyor. Maxi ve Kaboul de bıraz yaslı ama defansta tecrube ıyıdır.
Son haber, bi delilik edip atinin yerine Sami Khedira olacak gibi, kontratı bitiyor. O da bonservıssız, yıllık 3.5 - 4 net vermeye nıyetı bozarlarsa seneye veli-khedira ikilisini izleyebiliriz.
KAleci kaleci diyo herkes, Ospina ile imzalamıstık , yabancı kontejyan dalgasına tolga alındı. Ospına simdi arsenalde banko. Sınır olmasa su an bızım kaledeydı adam. Net bi sekılde on protokol imzalanmıstı adam gelıyordu kontratı ımzalamaya, yabancı dalgasına vazgecılıp yoldan dondu adam
Ospina :by2: :by2: Gelde bu Fderasyona Sovme :s20: Bütün sistemimizi 5 Yabancıya göre kurduk , Bizle dalga geçer gibi Yabancı sınırını kaldırdılar :akuma: Kaboul ve pereira iyi haberler ama Ospinaya bu kadar yaklaşmışken Yabancı sınırı yüzünden vazgeçilmesine çok uzuldum
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 22:39:32 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi aynı tepki Stad ismi Seba olsun dendıgınde de ben de dahıl hepımız onu ıstedık.Herkes bırlık oldu. Noldu olmadı. Neden, sebebi yapılan saglam anlaşmalar. Yapılabilecek degısıklıklerı klup zaten yapıyor. Oluru varsa oluyor. Olurda becerebılırlerse yaparlar bı tarafa Beşiktaş yazısı. Oluru varsa ben de ınanıyorum yapacaklarına ama ıhtımal cok dusuk. Benım dedıgım bu işler bıtmıs gıtmış. Yoksa mabet abi onu demiş saygımız sonsuz abi. İnş dediği olur inş.
Hayırlısı olsun bu saatten sonra statta gördüğüme inanırım
Transfer gibi stat da açılınca netleşir,görürüz

Çevrimdışı BlackEagle26

Yok bir ileti gondermisti bilgi veririm ama inanmazsiniz diye o yuzden  :) @yigitcan1903
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 22:35:27 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı küfeki

@küfeki duyum olayına girmeyeydin iyiydi
Nice canlar telef oldu bu yolda
Forzada lince uğrayan Recai Kocaman efsanesi vardı Robinhocu  :evillol:

Abi ben burdayım, elden geldıgınce gırıyorum foruma. Duyum nerede dedim ya, bilgi paylastım, ki anlatılanı da duyuyor bu kulak napalım :) Abi paylasıyoruz da bu sefer degısık degısık olaylara maruz kalıyo insan. Neyse ben paylastım da iyi nıyetımle baktık olmadı içimize atıcaz abi :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

@Çağrı koş koş duaların kabul oldu , Kaboul ve pereira geliyo hemde Bonservissiz :biggrinking:

Çevrimdışı cagdas44