Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732798 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çatının bir tarafında Vodafone diğer tarafında Beşiktaş yazacağı söylenmişti ben de öyle hatırlıyorum.
Evet söylendi, ama bu kadar abartılacak bir durum yok bence. Yok anahtarı Vodafone'a verelim, koltukları kırmızı yapıp Vodafone amblemi yapalım falan. Abartı tepkiler bunlar

Çevrimdışı yigitcan1903

Tahmin ettiğim gibi her şey az çok belli
Yalnızca sindire sindire söyleniyor bazı şeyler
İsteklerin,önerilerin boşu boşuna olduğunu kesinleştirmiş olduk şimdi
Zamanında açabiliyorlarsa açsınlar stadı
Daha da başka temennim yok bu saatten sonra
Hoş olsa da karar verilmiş bile zaten

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi Asıl soruyu soruyorum Cevaplarsanız sevinirim
Biz Bu 10 yıllık anlaşmanın sonunda Çatıdan Vodafone yazısını nasıl sileceğiz :alala: Çünkü az önce Vodafone yazısı Çatının üzerine sonradan yazılmayacak , Kaplama , Vodafone yazısı ve logosuna göre uretiliyor dediniz :iscrewy:
Şimdi 10 Sene sonra Anlaşma bitince biz Vodafone yazısını silmek için veya Beşiktaş yazmak için Çatı kaplamasını komple sokup yeniden Kaplama yapmak zorunda mı kalacagız :alala: :alala:
Kendimi alıntıladım gormediniz sanırım @küfeki bu soruma cevap verebilir misiniz
Çünkü eğer boyleyse bu bizim için Ekstra Masraf ve zaman kaybı olacak demektir Çatı için...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Evet söylendi, ama bu kadar abartılacak bir durum yok bence. Yok anahtarı Vodafone'a verelim, koltukları kırmızı yapıp Vodafone amblemi yapalım falan. Abartı tepkiler bunlar
Şahsen benim için bu isim olayı çok önemli değil olsa da olur olmasa da.

Fakat buna itirazı olanlara da birşey diyemem yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Şahsen benim için bu isim olayı çok önemli değil olsa da olur olmasa da.

Fakat buna itirazı olanlara da birşey diyemem yani.
Bence de sorun yok istediklerini yapabilirler. İtiraz eden de haklıdır kendince ona da birşey diyemeyiz. Ben sadece abartılı tepkiler gereksiz diyorum :tabe:

Çevrimdışı küfeki

Kendimi alıntıladım gormediniz sanırım @küfeki bu soruma cevap verebilir misiniz
Çünkü eğer boyleyse bu bizim için Ekstra Masraf ve zaman kaybı olacak demektir Çatı için...

Abi cvp verdım de dusmedı sanırım ya da son anda ben gondermedım.
Mebran degıstırmek iş degıl . Bunu kaplama yapılırken gorecegız hepbırlıkte. 10 yıldan bahsedıyoruz. Adam 150 mılyon verıp boyamı yapacak yahu oraya :) ki bi dahakı veren belkı 300-400 verecek. O kaplamayı degıstırmek yazın 2-3 haftalık bir iş maksımum. Hee sen dersen ben 300-400 verırım ama boya yaparım ayrı. BAkımı yagmuru camuru, sonra hersene ele al fırcayı :)

Tahmin ettiğim gibi her şey az çok belli
Yalnızca sindire sindire söyleniyor bazı şeyler
İsteklerin,önerilerin boşu boşuna olduğunu kesinleştirmiş olduk şimdi
Zamanında açabiliyorlarsa açsınlar stadı
Daha da başka temennim yok bu saatten sonra
Hoş olsa da karar verilmiş bile zaten
İşte bu yüzden herşeyi bizden sakladılar , Gizlediler :ok: Benim gibilerin Aşırı tepkisi olacağını biliyorlardı , Oyuzden herşeyi taraftarı dikkate almadan kafalarına göre yaptılar , gizlediler...
Dedigin gibi sindire sindire soyluyorlar...
Bu saatten sonra ne söylesek boş , Herşeyin kararı verilmiş , Artık biran önce bitsin şu stad takım ve biz Şu stada girelim başkada bişey istemiyorum

Çevrimdışı küfeki

@küfeki

Hocam 50.000 ne yakın koltuk dediniz bir mahsuru yoksa kapasite ile ilgili bilgi verebilir misiniz ? Birde koltuk dizilimi hakkında bilginiz var mı ?

Kapasite net 41.903
Dizilim de ip gibi olacak. Bursa Konya vb sacmalıklar olmayacak.

Çevrimdışı cagdas44

Onun masrafı bize değil yeni sponsora ait olur artık, yaptığımız yapıyı bize dair düşünmeyin Vodafone bu süreçte bizden çok kullanıp bizden çok reklamını yapacak. Adamlar neredeyse bizi premier lige sokmuşcasına tüm rakiplerimizin ingiliz olması noktasında adım atabiliyorsa geri kalan her şey için mastercard yeter ;)

Ayrıca stadın dışındaki yazıya tabelaya takılmayalım, bize dair bir şey yok diyoruz da tokinin stadının dışı çok mu bir şey ifade ediyor yine bir tabela sonuçta. Maç sırasında bile dış çekim süresi 2 dk yı bile geçmeyecekken dışarıdaki yazıyı düşünmek bize bir şey katmaz içeride oynanacak oyun ve skor bizi biz yapacak olan değil mi?

Çevrimdışı ozan062

olayın sıcaklıgı gecsin zamanla anlasırız:) baktım simdi tokiye diğer dünya stadlarına bu kadar cok goze sokularak yapılan birseye rastlamadım:) ogunlerde hepimiz stadın heyecanına kapıldık tepki vermedik
aynı eski acık gibi basta deniz gorunur falan diyorduk simdi asıyoruz kesiyoruz:)  :lol:
yapislet mantıgıysa
muhakak ama sorarlar adama neden bizi borca soktun eyy vodafone:)  o zaman stadı sen 10 senelik boyle sahipleniyorsan finansmanını vereydin:) bizde yolumuza bakaydık:) tabi o zamanlar bunu yapamıyorsun cnk guven yok anlıyorum mesela bizimkiler +5 yapmıslar ama opsiyon bizde bu guzel bir hareket dogru ama su stadın catısındaki karsılıklı kırmızıları donatmak bugun bana hayli farklı gorundu:)
aklıma stadın seffaf olmayacagıda gelince sanki dısarıdan gelecek ısıklar bile çimlere vodafone olarak donecek olması dusunulmustur diyorum:D onu bile reklama cevirirler :yerlerde:(gecirgenlik var ondan bahsediyorum)
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 22:06:32 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Her Allah'in gunu ucakla stadin uzerinden mi gececeksiniz yahu... Vodafone yazsa ne olur yazmasa ne olur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Abi cvp verdım de dusmedı sanırım ya da son anda ben gondermedım.
Mebran degıstırmek iş degıl . Bunu kaplama yapılırken gorecegız hepbırlıkte. 10 yıldan bahsedıyoruz. Adam 150 mılyon verıp boyamı yapacak yahu oraya :) ki bi dahakı veren belkı 300-400 verecek. O kaplamayı degıstırmek yazın 2-3 haftalık bir iş maksımum. Hee sen dersen ben 300-400 verırım ama boya yaparım ayrı. BAkımı yagmuru camuru, sonra hersene ele al fırcayı :)
Yok vermişsinizde bnde o anda bu iletiyi yazmışım , İletiler çakışmış yani , Teşekkur ederim :ok: @küfeki

Çevrimdışı Efe

@Yunus Emre Dökmeci fazla tepki veriyorsun kardeşim ilk paylaşılan render bu aynen @küfeki nin dediği gibi yazı burda da mebranlarla beraber görünüyor dedikleri gayet net  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kapasite net 41.903

localar vipler dahil mi @küfeki :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı küfeki

Arkadaslar valla bi gergınlık olsun dıye yazmadım ben. Bildigim bılgılerı paylastım sadece. Ki bu meseleler hakkaten mesele değil. Bakın dıger stadlara, catısında hangı klubun ismi yazıyor. Belki 1-2 ornegı vardır ama boyle bir gelenek de yok mecburıyette yok. Emirates stadında her yer emirates yazısı. allianz desenız o da oyle. Onemli olan su stadımız bı bitsin de girelim macımızı ızleyelım. Uyuyamıyorum ya, bitse hem maç izlicem hem rahat bır uyku uyucam kısmetse

Çevrimdışı yigitcan1903

Her Allah'in gunu ucakla stadin uzerinden mi gececeksiniz yahu... Vodafone yazsa ne olur yazmasa ne olur...
Sorunun 2 tane vodafone yazılması değil
5-10 tane de yazabilirler fark etmez
Stadın her yerine vodafone yazsınlar isterlerse
Sorun olmayack bir şeyin olacak denmesi
Ben gaz alındığını düşünmeye başladım
Başkan stayla  :eyes

olayın sıcaklıgı gecsin zamanla anlasırız:) baktım simdi tokiye diğer dünya stadlarına bu kadar cok goze sokularak yapılan birseye rastlamadım:) ogunlerde hepimiz stadın heyecanına kapıldık tepki vermedik
aynı eski acık gibi basta deniz gorunur falan diyorduk simdi asıyoruz kesiyoruz:)  :lol:
yapislet mantıgıysa
muhakak ama sorarlar adama neden bizi borca soktun eyy vodafone:)  o zaman stadı sen 10 senelik boyle sahipleniyorsan finansmanını vereydin:) bizde yolumuza bakaydık:) tabi o zamanlar bunu yapamıyorsun cnk guven yok anlıyorum mesela bizimkiler +5 yapmıslar ama opsiyon bizde bu guzel bir hareket dogru ama su stadın catısındaki karsılıklı kırmızıları donatmak bugun bana hayli farklı gorundu:)
aklıma stadın seffaf olmayacagıda gelince sanki dısarıdan gelecek ısıklar bile çimlere vodafone olarak donecek olması dusunulmustur diyorum:D onu bile reklama cevirirler :yerlerde:(gecirgenlik var ondan bahsediyorum)
Abi Beni bir sen anlıyorsun yahu , Duşuncelerimiz , Anlatmak istediklerimiz tamamen Aynı :ok:

Çevrimdışı Fatih

Sorunun 2 tane vodafone yazılması değil
5-10 tane de yazabilirler fark etmez
Stadın her yerine vodafone yazsınlar isterlerse
Sorun olmayack bir şeyin olacak denmesi
Ben gaz alındığını düşünmeye başladım
Başkan stayla  :eyes
Haftaya pazar yanindayiz insallah :bandit:

Çevrimdışı Karabay

Koca Beşiktaş Kulübü benden çekiniyor ve sindire sindire anlatıyor.  Abi komik olmayın ben kimimki beni sindirsin. Beğenmeyen gitmez olur biter. @Efe hocaminda paylaştığı resim gibi her şey ilk günkü gibi net.  On sene sonra yazılar nasil silinir diye sormak yerine on sene sonra ben bu soruyu sorarmiyim diye sormak lazım

Çevrimdışı Efe

Kapasite net 41.903

localar vipler dahil mi @küfeki :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

İşte bu yüzden herşeyi bizden sakladılar , Gizlediler :ok: Benim gibilerin Aşırı tepkisi olacağını biliyorlardı , Oyuzden herşeyi taraftarı dikkate almadan kafalarına göre yaptılar , gizlediler...
Dedigin gibi sindire sindire soyluyorlar...
Bu saatten sonra ne söylesek boş , Herşeyin kararı verilmiş , Artık biran önce bitsin şu stad takım ve biz Şu stada girelim başkada bişey istemiyorum
yunus stadı sana özel yapmıyorlar.o dönemde sponsorlar kuyruktaydıda zorla vodafone almadı.şartlarını sunmuşlardır pazarlıklar yapılmıştır anlaşılmıştır.olurmu olmazmı bilmiyorum belki bir tarafında beşiktaş olur belkide iki tarafta vodafone olur.herşey senin istediğin gibi olamaz karşı tarafında olmazsa olmazı ve olursa iyi oluru vardır.pazarlık edilir anlaşılır.belki diğer tarfı içinde yazı yazılması için 10 milyon dolar para alındı.bir tarafında beşiktaş yazsın diye 10 milyondan vazgeçermisin? :iscrewy:

Arkadaslar valla bi gergınlık olsun dıye yazmadım ben. Bildigim bılgılerı paylastım sadece. Ki bu meseleler hakkaten mesele değil. Bakın dıger stadlara, catısında hangı klubun ismi yazıyor. Belki 1-2 ornegı vardır ama boyle bir gelenek de yok mecburıyette yok. Emirates stadında her yer emirates yazısı. allianz desenız o da oyle. Onemli olan su stadımız bı bitsin de girelim macımızı ızleyelım. Uyuyamıyorum ya, bitse hem maç izlicem hem rahat bır uyku uyucam kısmetse
Bi gerginlik yok ya , Ben biraz fazla gerildim bizde SAKAT Çook , Hepimiz aynı durumdayız Stadla yatıp stadla kalkıyoruz , Gece rüyalarımızda Stadı görüyoruz , Ne olacaksa olsun Artık Bitsin Başka bir şey istemiyorum yeterki bitsin...

Çevrimiçi murat

Abi Beni bir sen anlıyorsun yahu , Duşuncelerimiz , Anlatmak istediklerimiz tamamen Aynı :ok:
bir tanesi yetiyordu :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Koca Beşiktaş Kulübü benden çekiniyor ve sindire sindire anlatıyor.  Abi komik olmayın ben kimimki beni sindirsin. Beğenmeyen gitmez olur biter. @Efe hocaminda paylaştığı resim gibi her şey ilk günkü gibi net.  On sene sonra yazılar nasil silinir diye sormak yerine on sene sonra ben bu soruyu sorarmiyim diye sormak lazım
Yahu ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyosun
BEŞİKTAŞ yazacak denmedi mi burda
İlk gün paylaşılan resimler olsa ne olur
Sorulmadı mı burda iki tarafta da vodafone mu yazacak diye
Denmedi mi bir tarafta Beşiktaş bir tarafta vodafone diye
Beğenmeyen gitmezmiş bilmem neymiş
Hemen mal sahabı ağzına geçin
Kimin evinden kimi kovuyosunuz
Basbaya sindire sindire söyleniyor işte
Bu taraftarın birlik olduğunda nasıl tepki verdiği ortada
Kombinelilere bilet satacaklardı başta taraftarın tepkisiyle geri bastıklarını hatırlatayım örnek gerekirse

Çevrimdışı Fatih