Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5733101 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı küfeki

bir taraf milyonlarca dolar veriyor diğeride bu paraları alıyor.bu işlerin pazarlığı çoktan yapılmıştır.neyin nerede ne kadar süreyle konacağı bellidir.daha sonradan bir revize gerçekleşmediyse maketlerdeki gibi olacaktır.kim daha fazlasını isterse elini cebine atar.

Benım de demek istedıgım tam bu zaten. Hersey belli, 10 yıl sonunda kım nereye ne yazmak isterse pamuk eller cebe, hem de fena cebe, o saatten sonra bıze sponsorluk deli paralar olacak inş

Çevrimdışı Anıl

Bize Söylenen Çatının Bir tarafında Beşiktaş diğer tarafında Vodafone yazacagıydı
Eğer Bilgi doğruysa Her 2 Taraftada Vodafone yazacaksa , Bu haber Son günlerde aldıgım en kotu haber olacak aynı zamanda en üzüldüğüm :by2: :bawling: :bawling: Tamam eyv Para bagladılar sponsor oldular ama Artık sınırı zorluyorlar bence , Bu Stad Vodadone nin değil Bizim :iscrewy: :iscrewy: Heryere Vodafone yazıp , Bjk yi 2.ci plana atmak da neyin nesidir :akuma: :akuma:
Yunus abi, abartmasan ?

Çevrimdışı Türkay

Bi tarafta Beşiktaş yazaydı iyiydi.  :bandit: Yazmazsa da çokta önemli değil yani
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Eyw. Kısmet olsunda stad bitsin bir an once, yine burdayız, nerede ne nasıl yazıyor kim haklı cıkar hepbirlikte degerlendiririz kardeşim.

bilgilerin çok net söylemişsin kardeşim koltuklar konusunda hemen hemen tahminlerimiz tutmuş oluyor alt beyaz üst siyah merdivenlere çok sevindin boyanmasın öyle kalsın vodafone yazsının her iki taraftada olacağını tahmin ediyordum açıkçası mebranların ona göre üretilecek olması ilginç geldi bana vodafonla anlaşma hiç bitmeyecekmiş gibi davranılmış neyse bekleyip görelim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Bi tarafta Beşiktaş yazaydı iyiydi.  :bandit: Yazmazsa da çokta önemli değil yani

iyide nasıl bogazın incisi olacka bu simdi:) beyaz olur bizim bildiğimiz simdi heryerinde kırmızı yazılar değişik valla:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı küfeki

Bence de kimseye kızmaya gerek yok. Sonucta bu sponsorluklar bu işlere on ayak oluyor. Yoksa baskan goreve geldıgınde o kadar borcla hıcbırsey yapamazdı. Birseyler yapmak isteyen ınsan bazı seylere de eyw der, baskan da bunu yaptı. Sonucta o stad yükseldi. Ve eyw dedıgı mesele de 10 yıl sonunda bitiyor. Sonra kuyruga sokacak dunya firmalarını

Çevrimdışı ALBATROS

sözleşmede çatı reklam anlaşması varmı ki?

Çevrimdışı cagdas44

bilgilerin çok net söylemişsin kardeşim koltuklar konusunda hemen hemen tahminlerimiz tutmuş oluyor alt beyaz üst siyah merdivenlere çok sevindin boyanmasın öyle kalsın vodafone yazsının her iki taraftada olacağını tahmin ediyordum açıkçası mebranların ona göre üretilecek olması ilginç geldi bana vodafonla anlaşma hiç bitmeyecekmiş gibi davranılmış neyse bekleyip görelim :)

Mebranı değiştirmek o yükseklikte kalıcı boya çalışması yapmaktan çok daha kolaydır bence ki 10 yıldan bahsediyoruz elbet bakım gereksinimi bile doğar

Ya bu sonsuza kadar kalmayacak ya :) 10 yıl sonunda bitecek o kontrat sonucta. yap işlet devret gibi düşün bence. Zaten baskan bu vaatleri ve anlaşmaları yapmasa ne stad yapacak para bulabılırdı ne de stad olurdu. Bence gelınen nokta hem futbol takımı olarak hem maddi yapı olarak cok iyi. Gelınen noktaya bakıldıgında planlamaların dogru yapıldıgı kanaatındeyım ben, diger fıkırlere de saygımız sonsuz o ayrı
Şimdi Asıl soruyu soruyorum Cevaplarsanız sevinirim
Biz Bu 10 yıllık anlaşmanın sonunda Çatıdan Vodafone yazısını nasıl sileceğiz :alala: Çünkü az önce Vodafone yazısı Çatının üzerine sonradan yazılmayacak , Kaplama , Vodafone yazısı ve logosuna göre uretiliyor dediniz :iscrewy:
Şimdi 10 Sene sonra Anlaşma bitince biz Vodafone yazısını silmek için veya Beşiktaş yazmak için Çatı kaplamasını komple sokup yeniden Kaplama yapmak zorunda mı kalacagız :alala: :alala:
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 21:43:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Karabay

iyide nasıl bogazın incisi olacka bu simdi:) beyaz olur bizim bildiğimiz simdi heryerinde kırmızı yazılar değişik valla:)
akik taşı olur :)

Çevrimdışı yigitcan1903

sınırı zorlayip ne yaptılar anlamadım.  İlk günde çatıda iki tane vodafone vardı şimdide.  Bunun nesi kötü niye bu kadar tepki şaşıyorum.
Tepki şundan
Bir tarafta BEŞİKTAŞ yazacak dendi
Şimdi yok iki taraf da vodafone olacak deniyor

Çevrimdışı küfeki

sözleşmede çatı reklam anlaşması varmı ki?

Olmazmı abi, puntosuna kadar hersey detaylı hem de.

Çevrimdışı küfeki

Tepki şundan
Bir tarafta BEŞİKTAŞ yazacak dendi
Şimdi yok iki taraf da vodafone olacak deniyor

İyi niyetle soracagım gercekten, diyen kim abi bi tarafta Beşiktasımız yazacak diye

Çevrimdışı yigitcan1903

İyi niyetle soracagım gercekten, diyen kim abi bi tarafta Beşiktasımız yazacak diye
Mabet

Çevrimdışı ozan062

hayır işin dahada ilginc olan tarafı su
 eski acıgın orda bir tükkanları olacak
sonra catıda iki tane isim sonra yeni acıkta küfekilerin orada iki tane tabela:) iyimiş be bizden hiçbir iz yok  sadece stad içinde varız koltuklarda yani
dersenizki zaten gerisine luzum yok bize lazım olan sey işlevi o zaman birsey diyemem dogru :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

sınırı zorlayip ne yaptılar anlamadım.  İlk günde çatıda iki tane vodafone vardı şimdide.  Bunun nesi kötü niye bu kadar tepki şaşıyorum.
Nasıl Tepki gostermeyelim koyun gibi herşeye eyv mı diyelim :alala:
Zaten her yere Vodafone yazılıyor , Çatının her 2 Tarafında da Vodafone yazısının olması Vodafone. Tarafından bize yapılan buyuk bir haksızlık ve Saygısızlıktır
Çatının bir tarafında Beşiktaş diğer tarafında Vodafone yazsa reklamını yapamayacaklarmıydı :alala:
Hakikaten biraz abartmaya başladılar , Diyorum ya oldu olacak Koltuklarıda kırmızı yapalım uzerinede Vodafone arması ve yazısını yazalım , Birde Stadın anahtarınıda verelim olsun bitsin :money:

Çevrimdışı ALBATROS

sonra catıda iki tane isim sonra yeni acıkta küfekilerin orada iki tane tabela:) iyimiş be bizden hiçbir iz yok  sadece stad içinde varız koltuklarda yani
dersenizki zaten gerisine luzum yok bize lazım olan sey işlevi o zaman birsey diyemem dogru :ok:

ek olarak eski açık kulelerin uzanımında da 2 tane tabela var  :s20:

Evet anlatmak istediklerim bu işte @ozan062 abi
Stadda bizden hiç bir iz kalmıyor , Stad sanki bizim değil de VODAFONEnin :akuma:
Beşiktaş bu kadar 2.planda kalamaz , Stadda Beşiktaş tan çok Vodafone yazısı var bu nasıl iş Allah Aşkına , Buna nasıl tepki gostermeyelim :s20:

Çevrimdışı küfeki

Mebranı değiştirmek o yükseklikte kalıcı boya çalışması yapmaktan çok daha kolaydır bence ki 10 yıldan bahsediyoruz elbet bakım gereksinimi bile doğar

Aynen oyle abi, diyeceklerımı yazmıssın

Çevrimdışı Tolga

Çatının bir tarafında Vodafone diğer tarafında Beşiktaş yazacağı söylenmişti ben de öyle hatırlıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Karabay

Zaten her yere Vodafone yazılıyor , Çatının her 2 Tarafında da Vodafone yazısının olması Vodafone. Tarafından bize yapılan buyuk bir haksızlık ve Saygısızlıktır
Çatının bir tarafında Beşiktaş diğer tarafında Vodafone yazsa reklamını yapamayacaklarmıydı :alala:
Hakikaten biraz abartmaya başladılar , Diyorum ya oldu olacak Koltuklarıda kırmızı yapalım uzerinede Vodafone arması ve yazısını yazalım , Birde Stadın anahtarınıda verelim olsun bitsin :money:
bende diyorumki bunların hepsi projenin ilk halindede vardı sonradan olan veya değişen bir şey yok.  Bu gün niye hayal krikligina uğradınız. Abartıyorsunuz.

Çevrimdışı asi_kartal

@küfeki

Hocam 50.000 ne yakın koltuk dediniz bir mahsuru yoksa kapasite ile ilgili bilgi verebilir misiniz ? Birde koltuk dizilimi hakkında bilginiz var mı ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı küfeki

Şimdi Asıl soruyu soruyorum Cevaplarsanız sevinirim
Biz Bu 10 yıllık anlaşmanın sonunda Çatıdan Vodafone yazısını nasıl sileceğiz :alala: Çünkü az önce Vodafone yazısı Çatının üzerine sonradan yazılmayacak , Kaplama , Vodafone yazısı ve logosuna göre uretiliyor dediniz :iscrewy:
Şimdi 10 Sene sonra Anlaşma bitince biz Vodafone yazısını silmek için veya Beşiktaş yazmak için Çatı kaplamasını komple sokup yeniden Kaplama yapmak zorunda mı kalacagız :alala: :alala:

Mebran kaplama iş degıl ki, boyama ile olacak işmi yahu o, adam 10 yıl sponsor olmus, yazı kışı yagmuru camuru, bakımı, 150 mılyon dolar vermıs adam. Bİr dahakı veren belkı 300-500 verecek ne ise o zman ederi. 300-500 verecek ama boyamı yapacak :) Oradakı mebranı degıstırmek iş degıl, bunu o kaplama zamanı geldıgınde gorecegız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi bizden mutlaka bir iz olacaktır ama kulübe gelir meselesi daha önemli bence. Sonuçta o stadın içerisinde Beşiktaş'ımızın tarihini anlatan bir sürü şey olacak. Taraftarımızı saymıyorum bile. Allianz arena örnek olsun mesela. Dışında allianz dan başka yazı göremiyosun dimi? Ama o stat bayern münih'le özdeşleşmiştir. Bizdede öyle olacak zaten. Vodafone Arena dediğin zaman -şuan bile- herkesin aklına tabiki Beşiktaş gelecek başka bir takım değil :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."