Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5733546 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Balasagun

İstanbul'da bugün yağmur görülüyor. Haftaya cumaya kadar bulutlu ve parçalı bulutlu hava yağış yok.

Çevrimdışı Fatih

Bu kalitesiz sandalyeler benim moralimi bozuyor Arkadaslar, nedir bu fotolarin kaynagi?
Tekrar ortaya ciktilar.
Bunlar son cozumse bilelimde birdefa moralimiz bozulsun.
Neden ki abi? Bence koltuklar guzel ve genis... Kalitesizligi neye gore soylediginizi anlamadim. Dandik bir firmaya mi yaptirilmis?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 16:17:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Neden ki abi? Bence koltuklar guzel ve genis... Kalitesizligi neye gore soylediginizi anlamadim. Dandik bir firmaya mi yaptirilmis?
siyah beyaz yapmışlar ya damalı damalı görünecektir o yüzden infial yarattı bizde...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ozan062

bu seferki kaynak baskası
yani belliki ihtimaller arasına girdi bu koltuk:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı efecell

www.passo.com.tr'de doğu üst tribunde satış var arkadaşlar. ilgilenen vardı sanırım.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı serti67

Vol 2 çekimlerine baslandi :) :) :) coming soon
hadı çeken eller dert gormesın beklıyoruz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı 2003ruhu

Rusya'da 2018 Dünya Kupası için yapılacak stadyumlardan Krasnodar Stadı'nın mimarisine dikkat:

Çevrimdışı TØLGA

Bu kalitesiz sandalyeler benim moralimi bozuyor Arkadaslar, nedir bu fotolarin kaynagi?
Tekrar ortaya ciktilar.
Bunlar son cozumse bilelimde birdefa moralimiz bozulsun.
koltuklar gayet iyi abi kalite anlamında süpheniz olmasın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

www.passo.com.tr'de doğu üst tribunde satış var arkadaşlar. ilgilenen vardı sanırım.
Abi fotoyu gördüm.. Aha dedim mustafa ceceli :kop: acaip benzettim valla seni :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

(Twitter: Devlethan1972) :ebebe:
bu koltuklar kullanılacaksa simdiden hazırlayın kendinizi cok absürt birşey çıkacak ortaya keşke
Pixel pixel olsaymış dedirtecek pixel istemeyenlere , buna bende dahil  :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 16:41:20 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

@Efe Tüm çatı kolonları geldi mi?
daha gelmedi galiba ama cok onemi yok azar azar takiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu koltuklar kullanılacaksa simdiden hazırlayın kendinizi cok absürt birşey çıkacak ortaya keşke
Pixel pixel olsaymış dedirtecek pixel istemeyenlere , buna bende dahil  :bandit:
koltuklar böyle olmaz merak etmeyin twit atana sormuştum,dünyada böyle uygulama hiç bir stad da yok zaten.Böyle yaparlarsa da İşin güzel tarafı dünyada bir ilk oluruz. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı rubi_tobin

:bandit:  :alala: @rubi_tobin

@Necmi abi bir maç gidişi öncesi sen numaralı tarafına konsada kapalı koltuk dizilimini seyretsek demiştin.
O gün orada olanlarda yer değişimi olacak gibi bir intiba hasıl oldu. Sonra foruma yansıdı.  :by2:  :by2:

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ahmetx

bizimkiler kredi cekmedimi cekti dolayısıyla artık odeme sıkıntısıda yasanmıyor olsa gerek baskanın rop dikkatle dinliyorum ozellikle eski soylediği sıkıntı yasıyoruz kelimelerini artık kullanmıyor
yani bu krediden dolayı arka saglam, biz bir depo vs kiralasakda bu catının bazı malzemelerini cok onceden orada muhafaza etsek olmazmı:)) yani almanyalardan fransalardan gelecek malzemeyi beklemelim istiyorum:)
kredi çekilmedi,çekebilme anlaşması yaptı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı efecell

Abi fotoyu gördüm.. Aha dedim mustafa ceceli :kop: acaip benzettim valla seni :biggrinking:

kardeşim öyle diyorlar. ilk değilsin bu konuda  :ok:

Çevrimdışı Efe

Şu koltukların tumunu ya siyah ya beyaz yapsınlar tek renk olsun simsiyah olsun yada bembeyaz olsun bizde kurtulalim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kredi çekilmedi,çekebilme anlaşması yaptı.
hayır paranin tamami kullanildi aktiften arkadas soylemisti gecen gun yazmistim 100 milyon kullanilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 16:53:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Şu koltukların tumunu ya siyah ya beyaz yapsınlar tek renk olsun simsiyah olsun yada bembeyaz olsun bizde kurtulalim :icool:
:claps:

Çevrimdışı ahmetx