Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5733712 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yeni acik bilezikte ufak demirlenmeyen bolum vardi onu bitiriyorlar suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@Yunus Emre Dökmeci bazi işler vardir yevmiye hesapli ucretlerini odersin. Genellikle insaat işleri bu tarzdan işlerdir. Aylik ucret verirsen işleri yapmazlar. Ellerinden geldigince uzatmaya calisirlar. Kaldiki Projeler yavas baslar hızla gider ve yavas biterler. Yavas bitmelerinin en buyuk temelide işçi kesiminin proje bitince açığa çıkmalarıdır. Bunu onlemek içinde gunluk olarak paralarini odersin. Zaten odemezsen yevmiyesini emekciyi calistiramazsin. Ama bazi kisilerde ucretli / maas esasina gore calisirlar. İkisi arasindaki farkida sonradan anlatırım

Çevrimdışı Tarık16

konu dışı: kombinelerimiz liverpool maçında ya da avrupa kupası maçlarında da geçerli mi yoksa bunlar için ayrı mı bilet alınıyor. Eğer geçerli ise bir arkadaşa liverpool maçı için kombine transferi yapabilirim. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yunuscum sapla samanı ayıralım  :D bankacılık sektoru ile inşaat sektörü farklıdır, birisi aylık maaş üzerinden birisi günlük yevmiye üzerinden çalışır
Tamam işte bende onu diyorum @LVNT.GEMICI abi , İnşaat sektöründe günlük yevmiyeli ve Sezonluk işçi çalıştırıldıgını bende biliyorum ama Bize Söylenen Çiçekler inşaatın Aylık maaaşlı işçi çalıştırdıgı :iscrewy: Yani diğer şamtiyelerden buraya burada işi biten işçiyide diğer şantiyelerine gönderiyor , Yani şirketin Aylık maaşla çalışan daimi işçileri , Ben buradan yola çıkarak soyledim herşeyi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Farklı konular kardeşim , iki konuyu bir biriyle karıştıramazsın.

inşaat sektöründe günlük olarak olur  o işler  neyse fazla uzatmaya gerek yok. kesin bilgi gibi konusmak yanlıs oluyor tahmınım  falan dersen daha güzel olur.
tamamdır , Tahminim bu yönde diyip konuyu kapatıyorum :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Tamam işte bende onu diyorum @LVNT.GEMICI abi , İnşaat sektöründe günlük yevmiyeli ve Sezonluk işçi çalıştırıldıgını bende biliyorum ama Bize Söylenen Çiçekler inşaatın Aylık maaaşlı işçi çalıştırdıgı :iscrewy: Yani diğer şamtiyelerden buraya burada işi biten işçiyide diğer şantiyelerine gönderiyor , Yani şirketin Aylık maaşla çalışan daimi işçileri , Ben buradan yola çıkarak soyledim herşeyi :ok:
tamam aylık olarak parasını alır fakat çalışmadığı günlerin ücretini keserler hatta sigortasından bile kesilir örneğin 30 günde 25 gün çalıştı 25 günlük maaş ve sigortası ödenir çalışanın kategorisine göre değişir bu durum.. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

doğru bu, iş biter başka işe giderler ama bu işler maaşlı değil günlük yevmiye üzerinden yapılır, ''Bize Söylenen Çiçekler inşaatın Aylık maaaşlı işçi çalıştırdıgı'' sözüne gelirsek doğrudur bazı şirketler senelerdir yanında çalıştırdığı bildiği güvendiği ustabaşlarını günlük yevmiyeden maaşa çeker sanırım bize söylenen dediğin durum bu, ama bu kişilerin sayısıda çok azdır, sınırlıdır.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı cagdas44

Merhabalar arkadaşlar,

Aylardır takipteyim ama bugün üye olarak katıldım aranıza. Herkese bol siyah-beyazlı günler.

Arada bir işe giderken yolu uzatıp stadımızın yanından geçiyorum. Ağzım açık geçiyorum sonra bi bakmışım öndeki aracın dibindeyim  :busted_cop:

Stad çok heybetli duruyor. Çok dip sanki çukurun kenarlarında merdiven koymuşlar gibi. Bitmesini dört gözle bekliyorum. Dünyanın konum/atmosfer bakımından en iyi stadları arasına girecek.

Mayıs ayında son maça yetişmesi çok zor bana kalırsa. Hatta imkansız ağustos en doğru tarih olur. Baharın yavaş yavaş gelmesiyle ulaşacak rüzgarlı havalar çatıdaki süreyi uzatacak. Çatı aparatları takılsa ve yavaştan kaldırılmaya başlansa o süreçte zaten saha içinde bir şey kalmayacak saha çalışmalarına geçilebilir. Güzel günler çok yakın olmasa da yakın...

:hosgeldin iz trafikte dikkatli olalım  :busted_cop:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

tamam aylık olarak parasını alır fakat çalışmadığı günlerin ücretini keserler hatta sigortasından bile kesilir örneğin 30 günde 25 gün çalıştı 25 günlük maaş ve sigortası ödenir çalışanın kategorisine göre değişir bu durum.. @Yunus Emre Dökmeci

hatta biraz daha ileri gidiyorum o dediğin 25 günlük sigortada çoğu zaman yatırılmaz   :friendship:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 15:41:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
tartışmayı alevlendirmek açısından işçilerin yevmiye mi aylık hesabı mı çalıştığı konusuna yeni bişey eklemek gerekli.
işçiler sendikalı mı harran lı mı :iscrewy:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

tartışmayı alevlendirmek açısından işçilerin yevmiye mi aylık hesabı mı çalıştığı konusuna yeni bişey eklemek gerekli.
işçiler sendikalı mı harran lı mı :iscrewy:
geneldde iyi demirciler samsundan kalıpçılar ordudan çıkar  :evillol: :evillol: karıştırıyor olabilirimde

Çevrimdışı ErsinA.

konu dışı: kombinelerimiz liverpool maçında ya da avrupa kupası maçlarında da geçerli mi yoksa bunlar için ayrı mı bilet alınıyor. Eğer geçerli ise bir arkadaşa liverpool maçı için kombine transferi yapabilirim. :)

Eğer kombinen varsa Beşiktaş'ın tüm iç saha maçlarında geçerli.

Çevrimdışı CanEmre

Numaralıda son çıkış kapısına da beton atıldı.
Kalıbı söküldükten sonra sarı vinç gitti gitti
gitmedi arkadaki çift yüz perdeyi bekleyecek demektir.
O da havalar iyi giderse ay sonuna biter inşallah  :steamed:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ozan062

bizimkiler kredi cekmedimi cekti dolayısıyla artık odeme sıkıntısıda yasanmıyor olsa gerek baskanın rop dikkatle dinliyorum ozellikle eski soylediği sıkıntı yasıyoruz kelimelerini artık kullanmıyor
yani bu krediden dolayı arka saglam, biz bir depo vs kiralasakda bu catının bazı malzemelerini cok onceden orada muhafaza etsek olmazmı:)) yani almanyalardan fransalardan gelecek malzemeyi beklemelim istiyorum:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

hatta biraz daha ileri gidiyorum o dediğin 25 günlük sigortada çoğu zaman yatırılmaz   :friendship:
o kadarını bilmem abi birde mesai ücretleri var bu işin :D

Çevrimdışı hsyn

geneldde iyi demirciler samsundan kalıpçılar ordudan çıkar  :evillol: :evillol: karıştırıyor olabilirimde
,

yok yanılmıyorsun abi, erzurumlu kalıpçılarla, kırşehirli demircilerde iyidir.

Çevrimdışı Efe

Stadtaki son cikis kapasida betonlaniyor zannedersem betonlanmadik kalmadi :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tarık16

Eğer kombinen varsa Beşiktaş'ın tüm iç saha maçlarında geçerli.

teşekkürler :) kombine acemisi olunca böyle oluyo kusura bakmayın.

Çevrimdışı ErsinA.

Yine mi geldi önümüze bu koltuk örneği  :steamed:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat

[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 16:12:25 Serhat ]
BEŞİKTAŞ ⚫️⚪️

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 15:59:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi sozkul

Bu kalitesiz sandalyeler benim moralimi bozuyor Arkadaslar, nedir bu fotolarin kaynagi?
Tekrar ortaya ciktilar.
Bunlar son cozumse bilelimde birdefa moralimiz bozulsun.