Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5735234 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurturan

mustafa eren ‏@ErenCarsi  2 sa.2 saat önce
@YuruGunese @VodafoneArena stadımızın ilk koltukları yeni bitti hadi hayırlı olsun :-)
Doktor bu ne ? siiyah mı beyaz mı nasıl olacak tam anlamadım şimdi bütün tasarımları baştan mı yapmak gerekicek yoksa bu haliyle mükemmel mi gözikecek hangi açıdan bakarsan başka mı duracak güzel mi olacak çirkin mi olacak beynim yandı şuan yetişin.. :by2: :by2: :by2: :by2: :by2:
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 14:41:38 onurturan ]

Çevrimdışı ahmetx

Bu ne yahu  :s20: :s20: :s20:,pikselden korkuyorduk adamlar koltuğa bile piksel uygulamışlar.Allahım neydi günahım,günahım neydi Allahım.... :bawling: :bawling: :bawling:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu ne yahu  :s20: :s20: :s20:,pikselden korkuyorduk adamlar koltuğa bile piksel uygulamışlar.Allahım neydi günahım,günahım neydi Allahım.... :bawling: :bawling: :bawling:

Al bendende okadar , Tribünde nasıl durur acaba ama böylece alt beyaz ust siyah olmayacagıda ortaya çıktı , Damalı gibi olacak galiba :s20: :s20: :s20: :s20: :akuma: :akuma: :bawling: :bawling: :bawling: @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Gelir olarak tabiki vodafone arena üstün olucaktır.Konu şu biz vodafone arena ile diğer 2 büyük rakipleri mi yakalayacağız gelir olarak yoksa onlardan bu stad ile birlikte daha fazla gelir mi elde edicez.Sonucda 31.000 kişilik İnönü stadını yıkıp kalan koltuk sayısını hesapladığımızda vodafone arena 35.000 kişi olduğunu hesaplarsak rakipleri geçmek nası olucak ? inş Beşiktaş için 50 yıl boyuca diğer rakiplerin önünde koştuğumuz yıllar olur tek hedefimiz beşiktaşın yükselmesi....

birde şu bilgiyi paylaşayım eski stadımızda 47 loca=600 koltuk,5200 vip koltuk,1590 deplasman koltuğu yani 32000-(600+5200+1590)=24700 normal taraftar koltuğu vardı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

hadi bunları anlarımda arkadakı yesıllerle bı alakamız yoktur dimi :alala:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ErsinA.

Bu koltuk fake alabilir bence. Kesin kaynağı neresi belli mi??

Zira kapalıya takılan numune koltukları hatırlayın. Bununla alakası yok.

Montaj şekli bile saçma olmuş. Tabandan mı monte edilecek yani?

Çevrimdışı SDemirsoy

bence o koltukları öyle deneme falan yapmışlardır böyle bir hata yapmazlar umarım

siyah koltuk bu buna da beyaz oturak koyarlarsa ver yansın ortalık :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Al bendende okadar , Tribünde nasıl durur acaba ama böylece alt beyaz ust siyah olmayacagıda ortaya çıktı , Damalı gibi olacak galiba :s20: :s20: :s20: :s20: :akuma: :akuma: :bawling: :bawling: :bawling: @ahmetx abi

bence karaborsacı bunlar bizim koltukarın çakmalarını yapıyorlar   :D @ahmetx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bence o koltukları öyle deneme falan yapmışlardır böyle bir hata yapmazlar umarım

siyah koltuk bu buna da beyaz oturak koyarlarsa ver yansın ortalık :D
Ver yansın mı :alala: :alala: Yakarız bu gezegeni yakarız @SDemirsoy
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı onurturan

Bu koltuk fake alabilir bence. Kesin kaynağı neresi belli mi??
http://www.besiktasarena.com/Smileys/newicon/s20.gif
Zira kapalıya takılan numune koltukları hatırlayın. Bununla alakası yok.

Montaj şekli bile saçma olmuş. Tabandan mı monte edilecek yani?
İnşallah öyledir yoksa @henry gale abimiz başta olmak üzere hepimiz intihar edicez gibi duruyo  :s20: :s20: :s20:  :s20:

Çevrimdışı serti67

Var olmaz mı :)
ya nazımız geçecek bırı Lazım ama ordan bıse ıstıcemız bırı zahmet olmıcak saa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALI RIZA

koltukları taraftarlara kartalyuvasında satışa sunmak için mi yapıyorlar  :s20:
Kürsü koysalar daha güzel görünür...

Çevrimdışı Tolga

Koltukların böyle olacağını düşünmüyorum o yüzden bence beklemekte fayda var :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

koltukların baglantı yerleri boyanmadıgı için biz tepki veriyoruz onlar boyandıktan sonra altı siyah ustu beyaz olur ise
vardır bir ornegi dunyada:D
aklında olan varsa hemen paylasalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ErsinA.

Bence X bir firmanın zamanında yaptığı bir numune o.  Kabul görmeyincede atmış bi depoya duruyor.

Bende bu örneğin uygulanacağını sanmıyorum.

Kapalıdaki numuneleri baz alırım ben.

Çevrimdışı henry gale

@onurturan valla benim yaptığım tasarımların uygulanmayacağını hepimiz biliyorduk zaten, problem de değil. iyi bir tasarım yapılsın yeter. fotoğraftakiler gerçek mi bilmiyorum ama ben bu kadar kötü bir şey beklemiyordum. sanırım klasik beşiktaş formasını (beyaz forma, siyah şort) düşünerek yapmışlar fakat görüldüğü gibi berbat olmuş. bütün koltuklar düz beyaz ya da siyah, hatta kırmızı bile olsa bundan daha iyidir. daha kötüsünü görmemiştim.

Çevrimdışı SuperBJK

İnçnü Statyumu 31500 kişilikti. Deplasman tribünü ve diğer tüm herşey dahil. Ayrıca loca yoktu.

Hocam nasıl loca yoktu ? @Yunus

Çevrimdışı ahmetx

bu koltukların aynısı değil ama iç tarafı kırmızı dış tarafı beyaz olarak otkritie arenada kullanıldı,böyle berbat bir görüntü ortaya çıktı.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Neye dayanarak piksel görüntülü yapılacağı spekülasyonunu çıkarıyorsunuz merak ettim? Bir dayanak yoksa yeni bir tasarım sızınca neden herkes pikselli yapacaklarmış gibi düşünüyor?

Çevrimdışı Sead Begovic

Koltukların böyle olacağını düşünmüyorum o yüzden bence beklemekte fayda var :)
duvara monte şeklinde olacağı için bunlar gerçeği yansıtmıyor, deneme amaçlı yapılmış sadece!

Çevrimdışı Efe

bu koltuklar numune olarak seri üretümden çıkmıştır belki beyaz renkli alt kısımlar daha çıkmadığı için siyah takmışlardır zaten altıda numune olarak hazırlandığını gösteriyor takılacak koltuklar değildir bunlar tabi nasıl bişey düşünülüyor bilmiyoruz belki belli bölümlerde kullanacakalar şekil için hemen ön yargı yapmayın :) ayrıca arkada altı beyaz olanda var üstte iyi bakın bunlar numune hepsinde ayak var durması için ilk gelen siyah beyaz koltuklarda böyleydi sadece görüntü nasıl olacak diye yapmışlardır bence
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 15:13:31 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu koltuklar numune olarak seri üretümden çıkmıştır belki beyaz renkli alt kısımlar daha çıkmadığı için siyah takmışlardır zaten altıda numune olarak hazırlandığını gösteriyor takılacak koltuklar değildir bunlar tabi nasıl bişey düşünülüyor bilmiyoruz belki belli bölümlerde kullanacakalar şekil için hemen ön yargı yapmayın :)
Ah Efe Ah....