Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5735233 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun konuşulmuşdu ama ben yine paylaşayım , Çok güzel olur eğer yapılırsa :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Evt baya kar almis stadta bizim burda ana yollarda durma noktasina geldi baya yagis var butun insaat isleri en az 2 gun durdu
@Efe abi buradada Ciddi kar yağışı var , Vali kar kalınlıgını 60 Cm olarak açıkladı , Trafik Felç , Yollar kaygan , Botum tamamen Batıyor kara :by2:

Çevrimdışı yldrmaydn

tünel çıkışını açmamış belediye sağolsun tünelden bayağı zor çıktım sabah. stat çevresinde yoğun kar vardı. havalandırma ekipmanları yanlış okumadıysa üntes yazan bantlarla kaplanmıştı. firmadan belki markasına ulaşan olur :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Dun konuşulmuşdu ama ben yine paylaşayım , Çok güzel olur eğer yapılırsa :bandit:
kapasiteyi 421903 yazmışlar,film bunlar ya... :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TAHİR

arkadaşlar istanbul karlı ama ayvalık çook soğuk.yeminlen kara razıyız.difriz gibi dışarsı.

Çevrimdışı Altuğ

:)

@TimeLapse logolarını ekle hocam köşeye ben üst taraf için söylemiştim Twitter'da paylaşmak istiyorum :)

Çevrimdışı ahmetx

kamera açısında köşe yırtıkları olmayınca ne tatlı oluyormuş,adamlar bitirdi stadı,çimler de hazır mis gibi, bize biraz daha #sabret
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena Gece Bir Başka Güzel :)
Süpersin resmen siyah beyaz bir arada oldugu foto  :ok:

kapasiteyi 421903 yazmışlar,film bunlar ya... :lol:
:kop: :kop: :kop:
Şimdi sen söyleyince farkettim abi @ahmetx

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Arkadaşlar uçak geldi 1 saate gidiyoruz.dua edin

SON DAKİKA
Çok şukur Takım otobüsümüz 3,5 Saat gecikmeli olarak İngiltereye gitmek üzere Sabiha Gökçen havaalanına doğru yola çıktı :busted_cop:
Not : Takım otobusu saat 10:00 da hareket edecekti fakat yoğun hava muhalefeti nedeniyle İniş ve kalkışlar iptal edilmişti...
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 13:17:07 Yunus Emre Dökmeci ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Yalanın dik alası otobüs giriş orada bile değil neyse hevesi canlı tutar en azından

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar uçak geldi 1 saate gidiyoruz.dua edin
Yolunuz açık,tur bizim olsun.Allah utandırmasın camiamızı...Alnımız ak,boynumuz dik ,tur cebimizde memelekete dönün inşallah... :pray:

Yalanın dik alası otobüs giriş orada bile değil neyse hevesi canlı tutar en azından
Abi bu iletini at fava bekle :D Eğer bu organizasyon yapılırsa ozaman yandın :busted_cop: :busted_cop: Ekran görüntüsü nu aldım :evillol: @Yunus abi
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 13:34:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı onurturan

benn daha yeni kalktim :)
Günaydın @keremfrat1 Stadlar tatil oldu tabi :kop: :kop: iyi yaptın kardeşim dinlen kar kalkınca yine yoğun bi çalışma bekliyo herkesi :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydın @keremfrat1 Stadlar tatil oldu tabi :kop: :kop: iyi yaptın kardeşim dinlen kar kalkınca yine yoğun bi çalışma bekliyo herkesi :evillol:
aynen oyle :)

Evet An itibarıyla İSTANBUL da kar kalınlığı :bandit: Sizler için fotografladım :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi bu iletini at fava bekle :D Eğer bu organizasyon yapılırsa ozaman yandın :busted_cop: :busted_cop: Ekran görüntüsü nu aldım :evillol: @Yunus abi
ne diyo bu çocuk, Fava bekletilmez afiyetle yenir. ekran görüntümü napacakmış. Biri sadeleştirip söyler mi yoksa ben bunu çarpanlarına ayırayım mı?  :evillol:

ne diyo bu çocuk, Fava bekletilmez afiyetle yenir. ekran görüntümü napacakmış. Biri sadeleştirip söyler mi yoksa ben bunu çarpanlarına ayırayım mı?  :evillol:
:evillol: :evillol: :evillol: @Yunus abi
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 14:11:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı gkn190334

merhaba ; vodafone arena stadının mimarı bünyamin dermanın sitesinde şöyle bir bilgi var .
UEFA 2016 yılı kriterlerine göre 38.000 kişilik olarak tasarlanmıştır diye bir bilgi var ? Stad kapasitesi 38.00+vıp koltuklar+loca sayısı olarak mı 41.903.Deplasman ve sponsor biletleri göz önüne alırsak Beşiktaş taraftarına 35.000 civarı koltuk sayısı kalıcaktır.Bu da eski İnönü stadı kapastesine neredeyse denk geliyor.

Çevrimdışı ahmetx

merhaba ; vodafone arena stadının mimarı bünyamin dermanın sitesinde şöyle bir bilgi var .
UEFA 2016 yılı kriterlerine göre 38.000 kişilik olarak tasarlanmıştır diye bir bilgi var ? Stad kapasitesi 38.00+vıp koltuklar+loca sayısı olarak mı 41.903.Deplasman ve sponsor biletleri göz önüne alırsak Beşiktaş taraftarına 35.000 civarı koltuk sayısı kalıcaktır.Bu da eski İnönü stadı kapastesine neredeyse denk geliyor.

gelirleri de karşılaştırır mısın?