Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734554 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

stadda merdivenler bembeyaz olmuş beyaz koltuk istemeyenler bence bir kere daha düşünmeli. :tabe:  :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Altuğ

Besiktasarena.com Tapatalk mobil forum uygulamasını tekrar desteklemektedir. Mobil cihazınızdan Beşiktaş Arena Foruma daha rahat erişebilmek için Tapatalk uygulamasını kullanabilirsiniz.

Cihazınıza uygun Tapatalk uygulamasını Tapatalk resmi sitesinde bulunan "Get The App" bölümünden ulaşabilirsiniz.

Aşağıda bulunan link üzerinden de yükleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tapatalk Yükle
http://tapatalk.com/m?id=4&referer=114541

Ayrıca akıllı telefon ve tabletlerinizin tarayıcılarından da şuan ki mevcut Mobil temamıza erişim sağlama devam edecektir.

Uygulama ile ilgili görüş ve önerileriniz için lütfen aşağıdaki link'i kullanınız.

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/tapatalk-uygulamasi/
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 11:29:09 Altuğ ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hic bu kadar uzun ve sikintili gecmemisti kis. Hic beklememistim ilkbahari bu yil bekledigim kadar.. insallah calismalar kisa sure icerisinde tekrar baslar...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Easthanbool

bjk_mabet @bjk_mabet  ·  9 dk. 9 dakika önce
Klima ve havalandırma ekipmanları geldi...
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı onurturan

Allahım, söz  "güneş canlı yayın kamerasına geliyor, sahayı net göremiyoruz" diye bir daha şikayet etmicem. Zaten barajlarda %90 ın üzerinde doldu.

Hava koşullarından dolayı inşaatımızdaki çalışmalar daha fazla aksamasın... GÜNEŞ i görelim artık..
Bencede güneş kaeramızdan hiç eksik olmasın artık  :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sedat_BJK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet
Hayirli olsun da markalati belli miydi ?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Anlaşıldı merkez olay yerine intikal ediyoruz
Ilk kez kullandim da cok heyecanliyim..

Çevrimdışı kartal14

Konu Dışı: Demba ba'nın liverpool maçında oynaması sıkıntıya girmiş. Aslı var mı sizce?
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/123668/livepool-macinda-forma-giyecek-mi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı onurturan

Bu soğukta çalışan işçi kardeşlerimize kolaylık diliyorum. 2 saat önce stadın oradan geçerken birçok kamyon içeriye bir şeyler taşıyordu sanırım havalandırma ya da elektrik tesisatıyla ilgiliydi. koca koca makinalar vardı.

bu arada rüyamda liverpool'u deplasmanda 1-3 yendiğimizi gördüm.

ilk yarıda önce sosa, sonra demba attı.
ikinci yarıda biraz baskı yaptılar ve gol yedik.
son on dakikada demba bir de penaltıdan attı.

umarım rüyam gerçek olur da intikamın en güzelini alırız  :tabe:
Abi ne kadar güzel dakika dakika hatırlıyosun yaa ben görsem anca Beşiktaş yenmişti galiba gibi bişeyler hatırlarım hayal meyal :D

Çevrimdışı ErsinA.

Bu soğukta çalışan işçi kardeşlerimize kolaylık diliyorum. 2 saat önce stadın oradan geçerken birçok kamyon içeriye bir şeyler taşıyordu sanırım havalandırma ya da elektrik tesisatıyla ilgiliydi. koca koca makinalar vardı.

Ağzın bal yesin. İnşallah turu geçen biz olacağız.

HD kalitesinde rüya görmüşsün  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Kar yağışı nedeniyle statta çalışmalar durduğu gibi, Atatürk Havalimanında da uçuşlar durdu.

Normalde sabah 10:00 da Liverpool a gidecekmiş takım ama hala İstanbul da bekliyorlar.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Altuğ

@TimeLapse fotoğrafın alt üst kısımlarını düzeltme şansın var mı :)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Melekcik

:akuma: :akuma: :akuma: Ne yapmaya çalışıyor bu Bunyamin Derman
@SDemirsoy
Bünyamin Bey bizim statla kariyer zirvesi yaptığı için risk almak istememiştir. :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

Umarım öyle olurda, sen iyi dayanmışsın sonunda kadar. Ben ilk golde sevinçten zıplar uyanırdım. :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Evt baya kar almis stadta bizim burda ana yollarda durma noktasina geldi baya yagis var butun insaat isleri en az 2 gun durdu
Şampiyon Beşiktaş JK