Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732100 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açıktaki devasa tablaların sonuncusu olabilecek tabla eğer hava sıkıntı vermezse 3 gün içinde biter gibi görünüyor oda betonlanınca az bi bölüm kalmış olacak sol tarafta :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle1989

yeni acik taraf duvara kadar bi 3 sira daha yapabilirler asil..  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

keşke o kadar kolay olsaydı   :evillol: locaları ve üst katları kısaltacaktık 3 sıra 1,5 metre oluyor tahmini çatı 40m cıkardı

keşke o kadar kolay olsaydı   :evillol: locaları ve üst katları kısaltacaktık 3 sıra 1,5 metre oluyor tahmini çatı 40m cıkardı

Yok sadece yeni acika uygulansaydi iyidi..

Çevrimiçi Necmi

projede var zaten :D neden yapmadılar bilmiyorum :alala: belki daha sonra prafabrik yapacaklardır :D kontenjan meselesi

Çevrimiçi Necmi

kısaltamayız @ALI RIZA zaten dört metre bunun nerden baksan 80 santimi havalandırma vs işleri için gidiyor sonra çatı malzemesi gelecek on cm de o tutsa 90 alttanda şap ve zemin kaplamaları için en az 15 cm yükselecek 105 cm eder geriye 2.95 kalır daire yüksekliği daha indiremezsin başını eğerekmi dolaşacaksın  o kadar kalabalığın olduğu yerde o kadar alçak tavan hiç iyi olmaz zaten bütün ölçüleri minimum almışlar bu stadda bir cm bile fuzuli harcanmış yer yok hem minimumda tutarak olabilirin asgarisiyle çalışılmış

Çevrimdışı ALI RIZA

projede var zaten :D neden yapmadılar bilmiyorum :alala: belki daha sonra prafabrik yapacaklardır :D kontenjan meselesi
proje de var ise 1 sıra da yeni açıkta kaç kişi var 500 mü acaba 1,500 kişi eder...

Çevrimdışı ALI RIZA

kısaltamayız @ALI RIZA zaten dört metre bunun nerden baksan 80 santimi havalandırma vs işleri için gidiyor sonra çatı malzemesi gelecek on cm de o tutsa 90 alttanda şap ve zemin kaplamaları için en az 15 cm yükselecek 105 cm eder geriye 2.95 kalır daire yüksekliği daha indiremezsin başını eğerekmi dolaşacaksın  o kadar kalabalığın olduğu yerde o kadar alçak tavan hiç iyi olmaz zaten bütün ölçüleri minimum almışlar bu stadda bir cm bile fuzuli harcanmış yer yok hem minimumda tutarak olabilirin asgarisiyle çalışılmış
Aynen olmaz kurtarmaz... Ancak safları sıklaştırmak lazım ki biz oturup maç izleyen taraftar değiliz... bir de meşale yandıgını orası felaket olur  :halay:

abi bu zamana kadar bisey olmadiysa bisey olmasi zor.. insallah illerde eski acik yeni acik kadar yukseltilir..

Çevrimdışı ALI RIZA

abi bu zamana kadar bisey olmadiysa bisey olmasi zor.. insallah illerde eski acik yeni acik kadar yukseltilir..
3-5 yıl sonra arttırım olursa 48 bin e kadar artar... 50 bin olması ihtimal ama o zaman koltuk aralıklarına göre değişir... RESMİ 41903  :ok:

Çevrimiçi Necmi

proje de var ise 1 sıra da yeni açıkta kaç kişi var 500 mü acaba 1,500 kişi eder...
yok saymadım ama olsa olsa en fazla 300-350 kişi vardır 3 sıra bin kişi falan olur

Çevrimiçi Necmi

eski açığın yükseltilmesi imkansız bir şey asla olmaz bu kadar net konuşuyorum stadın en ucuz tribünü oraya hem prafabrik tribün yapılmaz bunun maliyeti 30 yılda çıkmaz hem orda prefabrik yaparak boğaz tarafında öyle bir çirkinliğe kimse izin vermez burdan kazanacağın bin koltuk bile değil ama yeni açıkta o üç sıra istenildiği an ilave edilir iki sene snra bir maç böyle izlersin bir sonraki maç bir bakmışsın orda üç tane sıra yapılmış oraya sıra yapmak için testere kiriş koymana gerek yok ayaklı prekastta koyabilirsin düz ayak yer veya prefabrik yaparsın ve bir gündede monte edersin yarın maç olsun bu gün başla yarınki maça yetişir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi bu arada Vodafone Arena'ya düzgün sesli bi anonsçu alsınlar ya :D Eski anonsçu abi kim bilmiyorum ama kapalıya talimat veriyodu adam :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Abi bu arada Vodafone Arena'ya düzgün sesli bi anonsçu alsınlar ya :D Eski anonsçu abi kim bilmiyorum ama kapalıya talimat veriyodu adam :D
Anonsçu deyince aklima çimlerin üzerinde timsah yürüyüsü yapan fenevliliev geldi nedense  :kop: herkese günaydın

Çevrimdışı KLEBERR

herkese günaydın stadların efendisi gözümüzün bebeği mabed; nazarsız, kazasız, belasız devam ediyor....Tanrı korusun... :) :)
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı onurturan

bu güneş beni çok pis tırsıtıyo abi baksana bahar güneşi gibi doğdu.. ne yağacaksa yagsa bitse de kurtulsak şu gerilim filminden artik.. Stada konsantre olamiyorum hava durumuna bakmaktan :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Fatih

Gunaydin..

Suan ikitelli de feci bir sekilde kar yagiyor... 20metre otesini gormek zor neredeyse...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı onurturan

Gunaydin..

Suan ikitelli de feci bir sekilde kar yagiyor... 20metre otesini gormek zor neredeyse...
esenlerde hava acık güneş yakıyor.. Allah sonumuzu hayretsin.. ikitelli ve esenlerde bu kadar nasıl farkediyor hayret ettim..

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydınlar ikitelli avcılar beylikdüzü fena kar var burada güneş anlamadın bu işi :D

Çevrimdışı Fatih

Simdi gunes acti ya la  :alala: Hava topluyo abi topluyo... Fena patlicak gibi..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı keremfrat1

günaydınlar ikitelli avcılar beylikdüzü fena kar var burada güneş anlamadın bu işi :D
haydaaaaa   

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın :)
günaydın kerem rüyamda fotoğraf atıyordun sabah sabah çıtırdan  :evillol: