Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731959 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Daha yeni orası. Sabır sabır
Abi Sabır Sabır derken Sabredecek ne dermanımız Nede tahammülümüz kalmadı , Şu sahadaki 11 Yürekli Adamın Onurlu , olumune mücadelesini gördükçe hem Gururlanıyoruz hemde Kahroluyoruz , Onlar o Dag başında ki Kum sahada , Boş tribüne oynamayı hak etmiyorlar , Bitsin artık bu işkence , Görelim Artık hep beraber Güneşli gunleri :iscrewy: @Yunus abi
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 23:47:08 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi Sabır Sabır derken Sabredecek ne dermanımız Nede tahammülümüz kalmadı , Şu sahadaki 11 Yürekli Adamın Onurlu , olumune mücadelesini gördükçe hem Gururlanıyoruz hemde Kahroluyoruz , Onlar o Dag başında ki Kum sahada , Boş tribüne oynamayı hak etmiyorlar , Bitsin artık bu işkence , Görelim Artık hep beraber Güneşli gunleri :iscrewy: @Yunus abi
Abi bu sımayliyi senmi buldun --> :iscrewy:
Hep kullanıyosunda dikkatimi çekti :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Abi bu sımayliyi senmi buldun --> :iscrewy:
Hep kullanıyosunda dikkatimi çekti :evillol:
Hayır :icool:

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi Sabır Sabır derken Sabredecek ne dermanımız Nede tahammülümüz kalmadı , Şu sahadaki 11 Yürekli Adamın Onurlu , olumune mücadelesini gördükçe hem Gururlanıyoruz hemde Kahroluyoruz , Onlar o Dag başında Kum sahada , Boş tribüne oynamayı hak etmiyorlar , Bitsin artık bu işkence , Görelim Aerık hep beraber Güneşli gunleri :iscrewy: @Yunus abi
Emre, ben rüyamda prekastların takılmadığı halde maç izlediğimi gördüm. Kimsede kalmadı da; çoğu gitti azı kaldı. Sabretmek gerekiyor. Onun için öyle yazıyorum. Birde sen türkçe derslerinde ne yapıyordun allahını seversen şu iletiye bak bütün cümleler düşük.  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

mecbur sabredeceğiz @Yunus Emre Dökmeci kardeşim ,sabretmezsek de yapacak bir şeyimiz yok zaten .boya badana işi olsa alalım elimize birer fırça gidip hep beraber yapalım . :)

Çevrimdışı martin40

Gelecek günlerde havalar nasil olacak ?

Bu son saatlarda prekastmi takildi banami öyle geldi ?  :D Ne kadar yükselmi$ ya çok iyi gidiyor !

Emre, ben rüyamda prekastların takılmadığı halde maç izlediğimi gördüm. Kimsede kalmadı da; çoğu gitti azı kaldı. Sabretmek gerekiyor. Onun için öyle yazıyorum. Birde sen türkçe derslerinde ne yapıyordun allahını seversen şu iletiye bak bütün cümleler düşük.  :lol:
Cümleler Duşuk derken abi :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

mecbur sabredeceğiz @Yunus Emre Dökmeci kardeşim ,sabretmezsek de yapacak bir şeyimiz yok zaten .boya badana işi olsa alalım elimize birer fırça gidip hep beraber yapalım . :)
@ahmet türker abi haklısın az kaldı bitiyor ama Bu takımın bu Onurlu mucadelesini gördükçe gerçekten Kahroluyorum , Kum sahada oynuyorlar hem rakibe hemde ruzgara karşı savaşıyorlar , Mücadele ediyorlar , Onlarda orda oynamak istemiyor , Düşünebiliyormusun Biliç İsterseniz Olimpiyatta oynayalım ailelerinizden uzak kalmayın diyor , Bütün futbolcular hep bir ağızdan Önemli olan Beşiktaş diyor her yerde oynarız diyor , Ankarada oynayacagımız zaman Çocuk gibi seviniyorlar....
Bu Sene O sene abi , O Kupa Agaçlı yoldan geçip Vodafone Arenaya gelecek , Oradanda Süleyman Seba ya gidecek o kupa..

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi haklısın az kaldı bitiyor ama Bu takımın bu Onurlu mucadelesini gördükçe gerçekten Kahroluyorum , Kum sahada oynuyorlar hem rakibe hemde ruzgara karşı savaşıyorlar , Mücadele ediyorlar , Onlarda orda oynamak istemiyor , Düşünebiliyormusun Biliç İsterseniz Olimpiyatta oynayalım ailelerinizden uzak kalmayın diyor , Bütün futbolcular hep bir ağızdan Önemli olan Beşiktaş diyor her yerde oynarız diyor , Ankarada oynayacagımız zaman Çocuk gibi seviniyorlar....
Bu Sene O sene abi , O Kupa Agaçlı yoldan geçip Vodafone Arenaya gelecek , Oradanda Süleyman Seba ya gidecek o kupa..
söylediklerin çok güzel ve hepimizin dileği..... az kaldı sabret.... :ok:  :ok:

Çevrimdışı keremfrat1

@Efe bu aralar @keremfrat1 in yaninda dolasmak lazim. Ruyalari (stad ile ilgili olanlar) ilginc..
:D mesajlar şifreli abı :) dun az bışey kaçırdık :D :D @ZEKI

Çevrimdışı keremfrat1

:lol: :lol: az çok tahmin edebiliyorum abi ama liverpool maçında bi soralım bakalım neler görmüş rüyasında :evillol:
gördukce söyşerım :D tabı ızın :D burda abımme bağlı :D :D @bjk_mabet

ysariusta

• Ziyaretçi

söylediklerin çok güzel ve hepimizin dileği..... az kaldı sabret.... :ok:  :ok:
Bazen Kelimeler yetersiz kalıyor @ahmet türker abi , Bizi Bu duruma Duşurenler utansın , 112 yıllık Çınar , Turkiyenin ilk kulubu , Armasında Türk bayrağı taşıma Şerefi verilmiş tek takım , Milli takımı tek Başına Temsil etme hakkı verilmiş olmasına rağmen Ezeli rakipleri kırılmasın diye Milli takım kadrosuna 3 tane onlardan futbolcu alıp milli takım kuran Beşiktaş, İstanbul da maç yapacak Stad bulamıyor Ankara da oynuyor , Olimpiyata Mahkum ediliyor , Sözde Ezeli rakip ebedi Dostlarımız Stadlarında 3 Maç oynamamızı çok görüyorlar , Kendileri Yıllarca bizim stadımızda oynadılar bu mu Vefa , Bu kadar Vefasız , Bu kadar Nankör Nasıl olabiliyorlar , Söyleyecek söz bulamıyorum ....
Rahmetli Başkanımız Hep Kıymetli Rakiplerimiz diye bahsederdi onlardan Ama Onlar hak etmiyorlar Ahmet abi

Çevrimiçi Necmi

Ben prekast konusunda sizler kadar iyimser değilim maalesef. Şu an itibarı ile günde 10-15 prekast takılıyor (son bir ayın ortalamasıda 12-13 prekast). Geriye 1500-1600 prekast parçasının kaldığını düşünürsek en iyi ihtimalle nisan sonunu bulur. Hızlarını iki katına bile cıkarsalar mart sonuna zor. İnsallah yanılırım ama hızlanmaları vinç sayısını arttırmadan zor gözüküyor.
  :hosgeldin yanlış hesap yapıyorsun prekast yapılacak 34 bölüm var 49 sıra buda 1666 sıra eder = 833 prekast eder yeni açıktada yapılacak 60 kadar prekast var toplam 893 prekast eder alacalının 3 vinci çalışıyor önü açık olsa 3 vinç her gün 45 prekast koyar fazlası olur azı olmaz köşe prekastlar daha küçük olduğu için sayı daha fazla olur
893 / 45  20 gün eder yani önü açık olsa prekastların bitme süresi budur %50 yavaşlasa bile martın sonunda güle oynaya prekastları bitirir. bu gün sahada çalışan ekibiyle yapabileceği iştir bu ama iş verilemediği için kaybettiği iş gücünü bir düşünün Alacalı hiç aksamadıki hep kaba yüzünden beklemede kaldı şu andada yeni açıkta az adam çalıştırarak bekleme yapıyor hızlansa gene adamlarına iş veremeyecek aslında tek vinç çalışmasıyla yeni açıkta 4 bilemedin 5 günlük işleri var bitirse ne yapacak vinçler yüzünden numaralıya başlayamıyor köşeler yeni döküldü mukavemet sağlamasını bekliyor köşe altları zaten büyük ölçüde yaptılarki yukardaki rakamların içine yapılmamış gibi dahil ettim @Akita

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

:hosgeldin yanlış hesap yapıyorsun prekast yapılacak 34 bölüm var 49 sıra buda 1666 sıra eder = 833 prekast eder yeni açıktada yapılacak 60 kadar prekast var toplam 893 prekast eder alacalının 3 vinci çalışıyor önü açık olsa 3 vinç her gün 45 prekast koyar fazlası olur azı olmaz köşe prekastlar daha küçük olduğu için sayı daha fazla olur
893 / 45  20 gün eder yani önü açık olsa prekastların bitme süresi budur %50 yavaşlasa bile martın sonunda güle oynaya prekastları bitirir. bu gün sahada çalışan ekibiyle yapabileceği iştir bu ama iş verilemediği için kaybettiği iş gücünü bir düşünün Alacalı hiç aksamadıki hep kaba yüzünden beklemede kaldı şu andada yeni açıkta az adam çalıştırarak bekleme yapıyor hızlansa gene adamlarına iş veremeyecek aslında tek vinç çalışmasıyla yeni açıkta 4 bilemedin 5 günlük işleri var bitirse ne yapacak vinçler yüzünden numaralıya başlayamıyor köşeler yeni döküldü mukavemet sağlamasını bekliyor köşe altları zaten büyük ölçüde yaptılarki yukardaki rakamların içine yapılmamış gibi dahil ettim @Akita
bide şunu ekleyelım abım :) prekastlar mılım mılım konuyo @Necmi  @Akita

Konu Dışı :
SON DAKİKA |
Ahmet Çakar : Yıllar önce Beşiktaş - Galatasaray maçında , Galatasaray Lehine Hatalı penaltı verdim :akuma: :akuma:
Haram zıkkım olsun hakkımız !!!!!

Çevrimdışı Efe

Gelecek günlerde havalar nasil olacak ?

Bu son saatlarda prekastmi takildi banami öyle geldi ?  :D Ne kadar yükselmi$ ya çok iyi gidiyor !

3 gün kar görünüyor sonrasında açık prekastçılar son 2 gündür iyi çalıştılar şu vinçler kalksada dahada hızlanasalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar dolmabahçeden ,olimpiyata toplu taşıma ile nasıl gidilir ,demin bir arkadaş sordu da cevap veremedim ,bir bilen var mı.?

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar dolmabahçeden ,olimpiyata toplu taşıma ile nasıl gidilir ,demin bir arkadaş sordu da cevap veremedim ,bir bilen var mı.?

tramvaya binip yusufpaşa istasyonunda inecek sonra aksaray metrosuna binecek ondan sonrada başakşehirmetrosuna aktarma yapacak olimpiyat istasyonunda inecek 1.30 saat vodafone arenadan olimpiyat metrolarla :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda çıkış kapısına beton var alttaki son çıkış kapısı betonlanmış oluyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

tramvaya binip yusufpaşa istasyonunda inecek sonra aksaray metrosuna binecek ondan sonrada başakşehirmetrosuna aktarma yapacak olimpiyat istasyonunda inecek 1.30 saat vodafone arenadan olimpiyat metrolarla :)
teşekkürler @Efe kardeşim.