Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731747 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı siyah-1903

@ acimasiztweet adlı kullanıcının instagram hesabından alıntıdır.

offff. bit be efsane stad bit
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı keremfrat1

Ben prekast konusunda sizler kadar iyimser değilim maalesef. Şu an itibarı ile günde 10-15 prekast takılıyor (son bir ayın ortalamasıda 12-13 prekast). Geriye 1500-1600 prekast parçasının kaldığını düşünürsek en iyi ihtimalle nisan sonunu bulur. Hızlarını iki katına bile cıkarsalar mart sonuna zor. İnsallah yanılırım ama hızlanmaları vinç sayısını arttırmadan zor gözüküyor.
bugun ben stada yoktum ama saolsun sevdıklerım sorduğpum sorulara cevap verdıler :D alacalı vınçlerı fark ettıysen :)yenı açığa yoğunlaştırdı hızlanıcaklar tek engel numarlıda vinçlerın durması vinçler prekast vınçlerıne takılabılır bağlanabılır allah korusun oyuzden beklenıyo numaralı

Biz Renkli değiliz , O sözü Renklilere bırakalım :iscrewy:
Hele Necmi abi duymasın , Duyarsa Ölü taklidi yap :bandit:

hatali bi mesaj vardi. Haklisin hocam bi an dikkatsizlik yazmışiz :)
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 23:04:55 liveknow ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

halatlar gelmiş mi? @keremfrat1  :)
:D :D örnek bırtane ufak var :D yarın vol de olur buyuk ıhtımalle :D :D

Çevrimdışı Tolga

Bekliyoruz o zaman :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

iyi bakalım çekersin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

iyi bakalım çekersin :)
merdıvenlerıde çekıcem :D belkıde çatı ıçın geldı :D

Çevrimiçi murat

Belgesel olayı bi renklilere mi haiz hocam anlamadim tüzükte falan mi yaziyo? Insaati gün be gün disardan takip eden adamlariz bunun sonunda böyle biseyle yasanilan surecleri daha iyi anlamak renklilik mi oluyor? Tuhafmış :)
olayı yanlış anlamışsın.biz siyah beyazız.erkek adam renkli takım tutmaz :D renktaş bize ters.belgeselle alakası yok. :lol:

olayı yanlış anlamışsın.biz siyah beyazız.erkek adam renkli takım tutmaz :D renktaş bize ters.belgeselle alakası yok. :lol:

Sonradan farkettim kafa dolu bu aralar az bi bosluguda besiktasa ayiralim dedik kacivermis duzelttim mesajı :)

Çevrimdışı Efe

merdıvenlerıde çekıcem :D belkıde çatı ıçın geldı :D

merdiven derken kalaslar geldi onlarda halatlar için gelmiş olmasın :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

merdiven derken kalaslar geldi onlarda halatlar için gelmiş olmasın :D
yarın örenıcem ama buyuk ıhtımalle sıkele ıçın abı ben bıldğım kadarıyla okadar buyuk tahatalr gelmıycektı izden öğrednıım kdaryıyla

Çevrimdışı ahmet türker

statdın en güzel tribünü açık ara YENİ AÇIK.. kapalı adı kapalı olduğu için ve hafızası olduğu için kimse toz konduramıyor ama   akustikte ve görselde iki tribünü gözünüzde canlandırdığınızda farkı hissedeceksiniz :icool: :icool:
stadın en güzel yeri eski açık her şey orada. tarihi kuleler ,müze ,kartal yuvası restoranlar ,@Oktay kardeşim. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Kamera sola tam döndüğünde gördüğün kamera zaten bu iş için. Bir tanede Süzer'de var. Belgesel çalışması yapılıyor. Muhtemelen BJK TV de ve sonrasında Müze kısmında falan gösterilecektir. Hatta belki NATGEO ya falanda çıkarız ilerleyen zamanda. Mega yapılarda. Neden olmasın
süzerdeki kamerayla @SDemirsoy kardeşim mi ilgileniyor. :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ZEKI

@Efe bu aralar @keremfrat1 in yaninda dolasmak lazim. Ruyalari (stad ile ilgili olanlar) ilginc..

Çevrimdışı Efe

yarın örenıcem ama buyuk ıhtımalle sıkele ıçın abı ben bıldğım kadarıyla okadar buyuk tahatalr gelmıycektı izden öğrednıım kdaryıyla

ok bi sorarsın  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe bu aralar @keremfrat1 in yaninda dolasmak lazim. Ruyalari (stad ile ilgili olanlar) ilginc..

:lol: :lol: az çok tahmin edebiliyorum abi ama liverpool maçında bi soralım bakalım neler görmüş rüyasında :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi murat

Sonradan farkettim kafa dolu bu aralar az bi bosluguda besiktasa ayiralim dedik kacivermis duzelttim mesajı :)
sileyim istersen mesajları.gençler yakalayınca affetmiyorlar :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Numaralı-Eski açık arası beton mukavemet kazandı mı artık? Prekast konulsun oralara da  :boxin:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

800 sayfa sonra yeni sayfa acacagız  :kop: :kop: :kop: maşallah ne hız böyle

ysariusta

• Ziyaretçi

Numaralı-Eski açık arası beton mukavemet kazandı mı artık? Prekast konulsun oralara da  :boxin:
Daha yeni orası. Sabır sabır

Çevrimiçi murat

800 sayfa sonra yeni sayfa acacagız  :kop: :kop: :kop: maşallah ne hız böyle
toplamda en az 10 başlık olur bitene kadar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sileyim istersen mesajları.gençler yakalayınca affetmiyorlar :D
Bizden Çok @Necmi abi affetmiyor :bandit: @MURAT abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık